Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Kezde Birinci Yapmazsak ....

+30
ykfanatigi_esra
ykcı destegül
-Seda YK-
aysegulYK
yozgatlı serdar
zeynep_yk6155
fikocan67
tugay50
''İsMaiL CooL''
İSOYK_FATMAYK
seviyorum_gulum
kübrayk
jale
merweyk
selmA
sivaslı_yaren
emira
ÖzLEm İsMaİL YK
HaYAT BiR HiKaYe
sedoş
asi liseli
çirkin_38
canimyk
semihyk38
GüL YK
DANGER_MAN_FATİH
BiRGüL_YK54
Rojda Yurtseven
melis
elma şekeri
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 5 sayfası]

76Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:32

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

neden erkekler kızlardan daha cok sever ismail yk yı kızlar erkekler kadar sevmezler

77Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:33

melis

melis
İyİ YK'Cı

oğlum bence kızlarla uğrşma sen.. ne şekilde olursa olsun kızlar sevmesini daha ii bilr

78Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:51

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

arkadaslar ykmız bir numara zaten demekle lmuyo bu işler ankete bakında görün oy vermemiz lazım alp korkmaz biraz önde laflarla olmuyo bu bişler oy atın !

http://www.ismailykfanboard.net

79Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 14:36

melis

melis
İyİ YK'Cı

ya yine mi aglama evet onu gecmemiz lazım

80Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 14:47

melis

melis
İyİ YK'Cı

yozgatlı serdar bak bu lafım sana Gülümseme ben ve elma şekeri oy atmaya başladık ne kadar seviyoruz ismaili anla diye.. seven adam oy atar.. seni de görelim tamm?

81Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 15:45

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis ablaa nerdeyse 4000yaptık ya..ama ezana1 dk var..bnm gitmem lasım..iftardan sonra devam..ben bu gece onu 5000yaparım inş.sabah 9.30da ismail varmış sabahda uyuyamıcama gore osaate gore oy vercem..hadi millet ya dün verdiim 600oya sabah sadece 100 oy verilmiş ismaile alpeyse kaçoy verildiyse ismaile bide fark atmış..o ismailime ben sizden daa çok seviyorum diyen arkadaş(abi) sevgi ole lafta olmas..ben dün sabah 7ye kadar oy verdim..seviyosanız belli edin biras..nese hadi ezan okunuyo ya..ben kçar..

82Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 15:53

melis

melis
İyİ YK'Cı

9:30 da nerdeymiş? ben daha oy atmaya devam ediyorum

83Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 16:14

melis

melis
İyİ YK'Cı

4075 falan oldu oy ama alp in oyları da yine artııo.. pamuk eller klavyeye hadi yaaaaa

84Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 16:53

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

valla kimin sayesinde bilmem ama birinci ismail abinin çıkması lazım

85Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 16:56

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ztn 1.çıkarsa da bzim sayemesde olcak ya nese..hadi ya biras gayret nası bi sevgi bu ya bende hep derdim okadar seveni var ben kimimki die ama demekki çoğunun sevgisi sadece kaftaymış..naoalım bu bize bibakımdada yarıyo..bugün hiçbi bolumunu kaçırmadıımm artık bi filmden ote olan asim var ama int.boş ve bnm aşkıma oy vermem lazım..offya...hadi sizde verin bari ya..

86Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 9:20

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlar dünden bugüne 1000.oyumu verdim..ve aşkım şu an 5000lerde..hadi ya biraz gayret edin..son gün bugün..yrn ki oylar geçmeyebilir...

87Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 12:38

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

6200 yaptık biz oyları siz hala msn de şurda burda chat yapıyonuz ya..bu haftada ismailim olmasın varyaa..offfff offff yaaa hadi 1günümüz kalmadı şurda..gayrett ama yaaa

88Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 12:46

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evet bende veri yom ama aynı gün içinde 1 defa veriyon nasıl olcak

http://www.ismailykfanboard.net

89Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 12:51

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ozlemcim bunu yeni oğrenmene üzüldüm ama araçlardan int.seçeneklerinden sil den girilen web sitelerinin hepsini silersen istediğin kadar oy verebilrsin..ben 2500 ü geçtim heralde ama daha taakatim kalmadı yalnız oduuum için..ama oy vereceksen sende gelebilirim bende..bak kafiyelide olduu sheqer

90Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 14:03

melis

melis
İyİ YK'Cı

elma şekeriii nerdesinn.. ben yine oy atmaya başladım

91Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 15:05

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis abla şimdi geldim ama iftara çok yok..babamda her an gelebilir ama ben başlıyım yinede..bu arada bak yine ismimi elma şekeri kalcak birass pratik yap ama...(((FuNdA))) evett

92Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 16:09

melis

melis
İyİ YK'Cı

belki burda funda dememi istemezsin diye demedim.. bundan sonra derim Gülümseme fundaaaaaaa

93Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 16:11

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

biraz once iftardan once yani 300 oy attım ama yarım sattir ortalık boş galiba..bu alpcilerden her an bi atak gelebilir..bu geceyide atlatırsak tmm dır..buda tam arka sokaklara döndü gerçekten yaa alp var ordanmı acaba..bole istihbarat falan haha nese hadi ciddi bigün kaldı yetişemezler ama işimizi şansa bırakmayalım işte..son bi gün dayanın..

94Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 16:12

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ayy ne kadar temiz kalpliyiz ya aynı anda yazdık yorumları...yoo sorun diill bnm için boşver aman milleti...napiim..babamlar sofradan kalkmadan hemen kalktımki azdaha oy veriim..hadi bakalım bi 100 tane versem yine yeter

95Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 17:02

ykcı destegül

ykcı destegül
Yeni Yk'Cı

tabi kullandıkta bu oylama ne zaman biticek yani nezaman yayınlanıcak dergi

96Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 18:21

melis

melis
İyİ YK'Cı

pzt yayınlanacak ama bence pazardan yani yarından resimleri ve dergiyi hazırlayıp basmaya baslarlar oyları vermeye devam edin

97Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 18:41

melis

melis
İyİ YK'Cı

bende şimdi oy verdim baya.. zaten oy veren 2-3 kişi fazla değil...İsmailim gelse de bizi görse...

98Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 18:48

ykfanatigi_esra

ykfanatigi_esra
Yeni Yk'Cı

ismail yk birinci zaten.diğerlerini salla gitsin onlar ismail yk nın tırnağı bile olmazlar

99Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 18:51

ykfanatigi_esra

ykfanatigi_esra
Yeni Yk'Cı

ismail yk zaten bir numara.ismail varken diğerlerinin hiç bir şansı yok.o yk cılar sayesinde bir numara

100Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 4 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 20 Eyl. 2008 - 23:55

melis

melis
İyİ YK'Cı

alınmak lazım dimi funda Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki