Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Kezde Birinci Yapmazsak ....

+30
ykfanatigi_esra
ykcı destegül
-Seda YK-
aysegulYK
yozgatlı serdar
zeynep_yk6155
fikocan67
tugay50
''İsMaiL CooL''
İSOYK_FATMAYK
seviyorum_gulum
kübrayk
jale
merweyk
selmA
sivaslı_yaren
emira
ÖzLEm İsMaİL YK
HaYAT BiR HiKaYe
sedoş
asi liseli
çirkin_38
canimyk
semihyk38
GüL YK
DANGER_MAN_FATİH
BiRGüL_YK54
Rojda Yurtseven
melis
elma şekeri
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Aşağa gitmek  Mesaj [5 sayfadaki 5 sayfası]

101Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Paz 21 Eyl. 2008 - 1:07

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis abla yeni kalktım şimdi sahura..pek kalkmam demiştim ya babam gelmiş 3buçukda hani biliyoki günlerdir anca sahurda yattığı için hemen kalkıp oy veriyorum netten sabaha kadar kalk bilgisayar boş diyo yaa..gece 3buçukta..söz konusu ismail olunca demek herkese bişeler oluyo..spr ama valla..bu arada ben bole sersem sersem pek bişe anlamıyorumda neye alınalımmı yaa bnm jeton düşmedi.. haha

102Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Paz 21 Eyl. 2008 - 1:10

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

nese hadi ben oylara başlıyımda yarına pek bişe kalmasın..yrn da bir haftadır ilk defa şöle doya doya nete giriyim ya..günlerdir hiçbiyere girmiyorum..İSMAİLL duy bizi duy..melis ablamla beni duysan bi yeter ztn..bak biz ne çekiyoz snn için..nese melis ablacım grsrz kib.çooookkk çokkkkkk başarılar dilerim..istediğin herşey olur umarım.. sheqer pfff sheqer

103Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Paz 21 Eyl. 2008 - 1:16

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

oo pek gerek de yokmuş oya ya bayaa ondeymişiz bi atak gelmemiş yani..nese bi 7250 yapiyim 5 dk da yeter o şimdilik.pazartesini iple çekiyorum yaa...aşkımmmm seni çokk seviyorum..hemde sözde değil GERÇEKTEN...

104Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 24 Eyl. 2008 - 14:58

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Ya arkadaşlar hadi oylarınız nerde..Ben web siteleri sile sile Murat Bozun önüne geçirdimm İsomu.hadi lütfeennn biraz seri olalım amaa.hadi nerde İSOMUZA oylarrr. tamam

105Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 24 Eyl. 2008 - 16:20

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

evt arkadaşlar siteye gireniniz olduysa görmüştürr ankette değişiklikler olmuş..seçenekler artmış ve artık kapak kim olsun yok sence kim olmalı var artık...ee ztn ismailimizde mecbur bigün kapak olcakk tabii ee derginin prestiji için yani en azındann..ee bize sadece destek olmak düşüyo YKmıza..sadece diğer adaylara karşı..

106Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 24 Eyl. 2008 - 18:16

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

valla ben %17,5 ten %24,7 ye kadar getirdim.en öne geçirdim isomuu.hadi ama YKcılar sizde yardım edin.fark atalımm.hadi işbaşına kolay gelsinn

107Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 24 Eyl. 2008 - 20:45

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii kop %28,6 yaptım isomuu.en önde gidio oleyyyyyyyy.inşallah o olcakkk.ee hadi ama durmayınn yardım edinn İsoyaa.fark atalımm.. Exclamation

108Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 26 Eyl. 2008 - 12:24

AyşegülYK

AyşegülYK
Yeni Yk'Cı

tütün oylarım aşkomla feda olsun isommm ?

109Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 26 Eyl. 2008 - 12:39

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

hadi bakın bende 1000tane oy verdim yaa ..%45 LERDEYİZ GALİBA..HADİ SİZDE DEVAMM..

110Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... C.tesi 27 Eyl. 2008 - 8:39

betül_yk

betül_yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

arkadslar oy vermeye devam..isomuz 1. alkıs

111Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Paz 28 Eyl. 2008 - 17:49

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

ya arkadaşlarr ne zman verilcek bu dergii.tarih olarak bilen var mı hangi gün.yazarsanız sevinirimm.şimdiden tşkkrlerr

112Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Ptsi 29 Eyl. 2008 - 16:46

hazalım

hazalım
Yeni Yk'Cı

bir numara olucak eminim

113Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 5 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 20 Kas. 2008 - 19:38

seni seviyorum yk

seni seviyorum yk
İyİ YK'Cı

benim aşkım yk'm bir numara zaten...... aşık

Sayfa başına dön  Mesaj [5 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5