Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Kezde Birinci Yapmazsak ....

+30
ykfanatigi_esra
ykcı destegül
-Seda YK-
aysegulYK
yozgatlı serdar
zeynep_yk6155
fikocan67
tugay50
''İsMaiL CooL''
İSOYK_FATMAYK
seviyorum_gulum
kübrayk
jale
merweyk
selmA
sivaslı_yaren
emira
ÖzLEm İsMaİL YK
HaYAT BiR HiKaYe
sedoş
asi liseli
çirkin_38
canimyk
semihyk38
GüL YK
DANGER_MAN_FATİH
BiRGüL_YK54
Rojda Yurtseven
melis
elma şekeri
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 5 sayfası]

26Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 15:11

melis

melis
İyİ YK'Cı

önemli değil Gülümseme eğer öyleyse ben de başladım tekrar oy vermeye

27Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 15:59

melis

melis
İyİ YK'Cı

1305. oyu yaptım artık en yüksek oy alan bile bizim yarı oyumuzdan az..

28Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 17:54

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ismailim 1. çok şükür

29Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 18:07

emira

emira
Yeni Yk'Cı

tamam alkıs Gülümseme Rahat yaaaaa evet oyumuz ismail ykma o zaten birincimiz bizim hadi az daha

30Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 18:18

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

oh be sonunda 1. yk işallah kapak ismail olur

31Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 18:54

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis abla ztn ikimiz oldukatan sonra kimse durduramaz bizi..bende çalışmalara devam .hadi..

32Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 18:55

melis

melis
İyİ YK'Cı

Gülümseme tamam

33Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 19:16

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis abla ya şimdi sitedemisin yalnız yalnız oy verilmio sende gelsen...

34Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 19:23

selmA

selmA
İyİ YK'Cı

Hehe İsom önde gidio.O olcak kesin.Merak etmeyin siz tamam

35Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 21:15

melis

melis
İyİ YK'Cı

şimdi geldm elma şekeri

36Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 21:49

melis

melis
İyİ YK'Cı

1617 ye tamamladım da arkadaşlar giren sadece 1 oy verip geçiyo mu ya her giren EN AZ 50 oy vermesi lazım..bu hafta kapak olsun bi daha uğraşmanıza gerek yok zaten uzun bi zamana kadar.. başkalarını yazacaklar oraya ismail den sonra... ama yeter ki her giren yarım saatçik zaman ayırıp oy atsın.. oyun oynamak yerine azıcık oy atın ya.. gaza gelin biraz hadi kapak bu hafta ismail yani BİZ olcaz.. biz=İsmail

37Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 21:51

melis

melis
İyİ YK'Cı

hem bakın resimlerde ne kadar da masum bakıyo..beni sevenler bana oy atsın der gibi.. benim için beni sevenler herşeyi yapar der gibi dimi?..yerim onu ya.. bu kadar baskı yeter dimi? sustum Gülümseme

38Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 10:34

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

devam ediyoruz inş olur sefer yaa

39Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 13:08

jale

jale
Yeni Yk'Cı

İSMAİL YK ŞARKILARI SÜPER BÜTÜN SANATÇILARDAN SESİ ŞARKILARI MÜZİKLERİ BESTESİ SÜPER BENCE TÜRKİYEDE BİRİNCİ OLMALI ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM ARKADAŞLAR

40Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 14:17

kübrayk

kübrayk
BanLı Üye
BanLı Üye

oyumu gönderdim vatana millete hayırrlı olsun

http://www.ismailykfanboard.net

41Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 15:38

seviyorum_gulum

seviyorum_gulum
İyİ YK'Cı

ya ben tekrar tekrar atmayı bilmiyorum
biriniz anlatırsa sevinirim

42Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 15:45

melis

melis
İyİ YK'Cı

başlat-ayarlar-denetim masasına gel..orda internet seçenekleri var ona gir..orda gözatma geçmişi yazıyo yani girilen web siteleri-> sil i tıkla tümünü sil de yani girilen bütün web sitelerii silip oy atabiliyosun..ama her oydan önce web geçmişini silmen lazım..
ve en az 50 defa oy verin derim ben yoksa Alp 1. olur (alp de arka sokaklardaki aliymiş...bilmiyodum öğrendim Gülümseme )
neyse hadi oylar yk mıza..

43Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 16:14

melis

melis
İyİ YK'Cı

250 kadar oy daha verdim.. şimdi yine 1. sıradayız..ben yaptım Gülümseme
hadi sizdebiraz uğraşın ama..

elma şekeri nerdesin bugun sen ya.. en çok oy atan bizdik bak yalnız bıraktın beni..

44Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:14

İSOYK_FATMAYK

İSOYK_FATMAYK
BanLı Üye
BanLı Üye

yk birinic arkideşler bu hafta yk kapak olarak trendy de ddd:D:D:D

45Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:15

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

alp kimse o yetişio ulan ışığı gören çıkıyo yawwwwwww
parmaklar çalışsın çeneler sussun

46Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:19

''İsMaiL CooL''

''İsMaiL CooL''
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

o birinci olmasa bile(tabi inşallah olur)bizim kalbimizde zatan o BİRİNCİ.
dimi arkkadaşlar.

http://www.ismailyk.all-up.com

47Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:21

tugay50

Yeni Yk'Cı

Yk nın şarkıları beni öldürüyo en kral müzikler yk da hadi birinci yapalım artık yk yı

48Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 18:27

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis abla yaa bugün çok oy atamadım ben babamı kaldıramıyorumki oyun oynuyo nette ya..uff allahtan şimdi tv de maçı buldumda kaldırdım bende şiimdi başlıyorum..hadi hayırlısı bakalım..1 .yapmadan yatmam ben bu gece..

49Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 19:10

melis

melis
İyİ YK'Cı

alp=arka sokaklardakii ali.. ama biz onu tanımıyozz Gülümseme
ben tekrar netteyim atmaya devam ediyorum oy..

50Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 2 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Perş. 18 Eyl. 2008 - 21:07

fikocan67

fikocan67
Yeni Yk'Cı

INSALLAHH

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki