Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Kezde Birinci Yapmazsak ....

+30
ykfanatigi_esra
ykcı destegül
-Seda YK-
aysegulYK
yozgatlı serdar
zeynep_yk6155
fikocan67
tugay50
''İsMaiL CooL''
İSOYK_FATMAYK
seviyorum_gulum
kübrayk
jale
merweyk
selmA
sivaslı_yaren
emira
ÖzLEm İsMaİL YK
HaYAT BiR HiKaYe
sedoş
asi liseli
çirkin_38
canimyk
semihyk38
GüL YK
DANGER_MAN_FATİH
BiRGüL_YK54
Rojda Yurtseven
melis
elma şekeri
34 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 5 sayfası]

1Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 16:06

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

YK mı BENDE YALNIZ BIRAKMAM TABİİKİİ DİYOSANN..İŞTE ADRESS..

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

..EEE ARTIK GERİSİ SİZE DÜŞÜYO..BEN ELİMDEN GELENİN KAT KAT FAZLASINI YAPIYORUM..

En son elma şekeri tarafından Çarş. 24 Eyl. 2008 - 16:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi

2Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 17:35

melis

melis
İyİ YK'Cı

ya bende diyorum ben o kadar cok yolladım ki öncekinde.. ya internet seçeneklerinden girilen web adreslerini silip tekrar tekrar oy atın.. hem bilgsyr ı kapatıp açmaya da gerek yok... sahura kadar herkes biraz üzerine düşerse bu konunun 1.yi yani Tan'ı çoktan geçmiş oluruz..

3Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 17:36

Rojda Yurtseven

Rojda Yurtseven
BanLı Üye
BanLı Üye

EVET YK cI OLMak BİR aYRıcaLIKtıR.... YK YI BİRİNCİ YAPACAZ tamam

http://www.haylazlar.ile.biz

4Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 17:37

melis

melis
İyİ YK'Cı

sahura kadar uyumayın

5Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 17:42

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ykmızı 1. yapalım arkadaşlar hadi

http://www.ismailykfanboard.net

6Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 18:06

DANGER_MAN_FATİH

DANGER_MAN_FATİH
BanLı Üye
BanLı Üye

İSMAİL SARKISI GİBİ HERZAMAN BİRNUMARA

7Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 18:13

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tabiki ismailim 1. olacak onun için oylarımızı esirgemeyelim lütfen

8Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 18:31

semihyk38

semihyk38
Yeni Yk'Cı

birinci yapmadan uyumak yok bize

9Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 18:42

semihyk38

semihyk38
Yeni Yk'Cı

hadi az daha gayret birinciliği almalıyız

10Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 19:04

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

bencede hadi artıkk yaaa...47 oy fark var arada ben şimdi başlıyorum artık en az bi 100 oy verebilrim biri gelene kadar..hadi sizde oylara devam nolur bu hafta yapalım bari ya..tam 5 sayfa yk ki hemde yeni fotolar olcak bunlar büyük ihtimal..hadi yk cılar..bi gorelim bizi yaa

11Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 19:51

melis

melis
İyİ YK'Cı

ben tekrar atmaya başladım
başlarken tam 300 bile değildi ama şimdi 470 oldu
devam edin
geçtik ama daha da çok fark olsun arada...gecen haftanın acısını çıkartalım..

12Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 20:12

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

ykm bir numara zaten oleyyyyyyy

13Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 20:12

çirkin_38

çirkin_38
Gelişmiş YK'Cı

birinci zaten

14Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Salı 16 Eyl. 2008 - 20:18

melis

melis
İyİ YK'Cı

sayemde Gülümseme yani en son benm verdiğim oylarla Gülümseme ama sizde devam edin oylara...

15Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 1:12

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

bende şimdi %50 yaptım yani 711 oy oldu..ve şu an saat 04:12...ve benimm çok uykumm var..ah aşkım aman aşkım snn yuzunden uykusuz kaldım..off offf...bukezde olamasın ben varya.............. yaaaaa

16Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 1:41

melis

melis
İyİ YK'Cı

aferin sana kız baya uğraşmıssın bu gidişle kesin kapak ismailim olur..şarkıda uymuş ha Gülümseme ama uykusuz kalmaya değer o ya... isom..

17Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 7:56

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

evet bencede ztn senle bende olmasak meliscim ya bu ismailin hali duman valla..nese hadi cnm yırttık yine bu hafta 1.yaparız ismaili..2haftadır pc doluydu ama bu hafta rahat sayılırım..ztn sitelere girip direk trendy ye geçiorum artık bişe yapamas oldum ama ismailim bi kapak olsunn hemde bütün bu YK cılara rağmen valla herşeye değcek..biranonce pazartesi gelse ya...

18Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 7:58

melis

melis
İyİ YK'Cı

evet Gülümseme ya sen pzt bana haber versene ben unuturum bu aralar hafızam kayıp da Gülümseme

19Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 10:02

asi liseli

asi liseli
Yeni Yk'Cı

ok meliscim..bu arada ben elma ÅŸekeri..o nick le giremedim siteye ya nolduu bilmiorum ama nese..hbr verrim ben cnm

20Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 10:14

sedoş

sedoş
BanLı Üye
BanLı Üye

arkadaşlar ztn ankette birinci ismail ykmmm o yüsden hiç kuşkulanmayın

21Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 11:20

HaYAT BiR HiKaYe

HaYAT BiR HiKaYe
Yeni Yk'Cı

slm.ismail yk hep birinciydi birinci olarak aşık kalacak.ismail ykya acayip asık durumdayım hep onu düşünüyorum yani hep onu dinliyorum

22Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 11:57

HaYAT BiR HiKaYe

HaYAT BiR HiKaYe
Yeni Yk'Cı

EN SON BEN OY VERDİM ARKadaslar oylara devaM edin lütfeen

23Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 12:09

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Gelip gidip veriyom isoma oy valla tanda birinciliğe yaklaşıyo dikkatli olalım

24Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 13:12

melis

melis
İyİ YK'Cı

evet..devam..

25Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Çarş. 17 Eyl. 2008 - 14:12

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis yaa yani melis ablaa snn yaş 19 muş sen bnm ablam oluyomuşunda bnm hbr im yokmuş..nese kusra bakma artık bundan sonra abla derim..ayrıca 170 oy verdim şimdi..%50 den %41 e düşürmüşler ztn onu halldeiorum..hadi mllettt oylara devam yaa..oh ne ala oyları bole biz vercez (verdiim nerdeyse 400. oy )dergi çıkınca hayrını siz de gorceksiniz ya bari bi katkınız osun sizinde hadi ama...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki