Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bu Kezde Birinci Yapmazsak ....

+30
ykfanatigi_esra
ykcı destegül
-Seda YK-
aysegulYK
yozgatlı serdar
zeynep_yk6155
fikocan67
tugay50
''İsMaiL CooL''
İSOYK_FATMAYK
seviyorum_gulum
kübrayk
jale
merweyk
selmA
sivaslı_yaren
emira
ÖzLEm İsMaİL YK
HaYAT BiR HiKaYe
sedoş
asi liseli
çirkin_38
canimyk
semihyk38
GüL YK
DANGER_MAN_FATİH
BiRGüL_YK54
Rojda Yurtseven
melis
elma şekeri
34 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 5 sayfası]

51Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 0:27

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

hadi bakalım arkadaşlar şu an saat 03.25 ve ben sırf aşkıma oy verebilmek için kalktım..(sahura kalkmıyorum brn çunkü)))olumden beterde biras uykusuzluummmm..ve yrn erken kalkmak zorundayım ya off nası iştir bu ya..nese aşkımın kapak olduu dergiyi alınca bunları düşünür gülerim artık pazartesi((((inşallah))))..şimdi aşkım 2402 de bakalım bizimkileri uyandırmadan kaç saat kaçtane oy verebiilicem..hadi grsrz arkiler..sizleride bekliorum ama..gece///gündüz..farketmez YK aşkı beklemez..

52Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 0:29

melis

melis
İyİ YK'Cı

elma şekeri nerdeydin yaaa.. sen yokken ben idare ettim buraları Gülümseme
ben ders çalışıyorum biraz ama bitirince biter mi bilme devam edecem oy vermeye..

53Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 0:50

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlar 03.29 itibariyle başlamış olduum oy kampanyasına 03.48 itibariyle son verdimm ve yorum yazmmak istedim..malesef..yani 19 dk içerisinde 1402 dediim oy şimdi 1502 de bulunmakta..yani 100 verebilmişim 19 dk da..buda bii beceri tabi..biiliyorum biras manyağım ama en azından normal bi manyak diilim (((ALLAH"tan))) AŞKIMIN İSMAİLimin manyağıyım..ve bununlada gururr duyuyorumm.....ve oy vermeye sizleride bekliyorumm..

54Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 0:54

melis

melis
İyİ YK'Cı

evet kısa zamanda fazlaca oy atabiliyoruz.. bende atmıstım çünkü dün..darısı atamayanların başına..

55Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 1:13

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

eveeeeeeeeeeeeeeettt.......200. oyumuda vermiş bulunuyorum..sizce nasıl 38 dk da 200 oy...nese hadi ben 300.oyda yorulunca yani nolamda yine yazarım..sizde kusra bakmayın sıkılnca mevbur yapcak bişe yok bende yorum eklimm diyorum..okumasanızda olur ztn ben yazıyımda..hadi benn yine kaçr..bak melis ablaa ben yine iş başındayım merak etme senide aşkımıda yalnız bırakmam..

56Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 1:55

melis

melis
İyİ YK'Cı

sağol canım Gülümseme ya bugun coşmuşsun sen.. rüyana girdi de bana oy mu ver dedi ismail.. rüyana girsin inşallah tabi benimde Gülümseme
kimse okumazsa ben okurum yorumlarını..bu saatte bi sen bi ben varız galiba Gülümseme

57Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 1:58

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ooo melis ablam hoşgelmişsin ya evet biraz once 300.oyumuda verdim sitede biras dinleniim dedim yaa...öldümde birazcık... sheqer ..ee bu saatte evt bi biz varızda seni hangi rüzgar attı ya ben babamların yatmasını bekledimki pc bana kalsında azcıcık oy veriim..halada veriyorumtabi..

58Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 2:00

melis

melis
İyİ YK'Cı

ben hiç uyumadım ki kpss ye gircem pazar günü kitaptaki konuları bitirmeye çalısıyom..bilgisayarda açık yorumları okuyorum arada oy atıyorum ama bugun öğleden sonra baya attım da gece fazla atamadım aglama

59Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 2:01

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

bu arada bnm her yorumumdan sonra sende yorum yapmışsın aama ben hepsini yeni gorüyorum yaa...nese ee snnn işler bittimi

60Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 2:03

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

hmm..boşver bnm oylar 2mizin yerinede olsun..sen sınavını geçte..hayırlısı olur inş..ya bu arada biz senle tanışmıyoruzda ya bi ismini biliyorum ben snn..snn msn fln vramı melis abla ordanda konuşsak...

61Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 2:05

melis

melis
İyİ YK'Cı

şimdi ben seni ekledim profilinde yazan msn dimi

62Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 3:59

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

melis ablacım tmm dır...milleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt..görün baklaım oy atmak ne demekmiş..hani 1402 demiştim ya o artık ÜÇBİNİKİ 3002..2 saatimi verdim ama değdi..işte fanlık budur..sizleride bekleriz..buarada haftasonu pc dolu olcakgaliba pek oy atabileceğimi sanmıyorum yani..biraz daha gayret etseniz de şu farkı kapayamaslar ha????YK mız için değmezmi ya...hadi son 2 gün ..sabredin..

63Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 6:32

DANGER_MAN_FATİH

DANGER_MAN_FATİH
BanLı Üye
BanLı Üye

o 1 numara

http://www.ismailykfanboard.net

64Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 8:14

zeynep_yk6155

zeynep_yk6155
Yeni Yk'Cı

haber için tşk ederim ismail önde gidiyo inş bu sefer ismail olur onu herşeyden çok seviyorum aglama

65Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 8:31

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

yk zaten birinci olacak ismail yk bitanedir. dünyanın en yakışıklı sanatcısıdır.

66Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 8:35

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

ben serdar yk herşeygen cooook seviyorum diğer sanatcılar onun yanından bile gecemezler hem en yakışıklı hemde birinci olacak ismailimiz. aglama

67Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 8:52

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

ismail biricik

68Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 9:44

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Tmm dir ddd

http://www.ismailykfanboard.net

69Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 10:10

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

dans selam arkadaşlar şarkı yarışması olsa türkiyede ismail yk türkiyede birinci olur.ismail yk şarkıları cok iyi ve güzel söylüyor bayan arkadaşlar ismail yk yı ben sizden daha cok seviyorum.

70Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 10:16

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

[img][/img][quote] ismail yk delisiyim hastasıyım şarkılarının onun şarkıları okadar güzelki ben etkilenirim bazen dinlerken benden daha düşkünü yoktur ismail yk ya

71Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 11:46

melis

melis
İyİ YK'Cı

var mısın iddiaya .. ben daha çok seviyorum

72Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:24

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

ismail yk birinci ismail yk birinci birinci ismail yk party

73Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:26

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

hayır encok ismail yk yı ben seviyorum kızlardan daha cok seviyorum ismail yk yı cool

74Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:26

melis

melis
İyİ YK'Cı

ne kadar oy verdim yk için... kızlar daha çok veriyo

75Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... - Sayfa 3 Empty Geri: Bu Kezde Birinci Yapmazsak .... Cuma 19 Eyl. 2008 - 13:29

yozgatlı serdar

yozgatlı serdar
Yeni Yk'Cı

kızlar ne kadar oy versede ben ismail yk tahmin edemiyeceğiniz kadar cok seviyorum

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki