[quote="Yârim"]
İslam_YK demiş ki: Yârim demiş ki: İslam_YK demiş ki:ykcılan fatih abbyi sevmez eğer seviyorsa ykcı değildir....gelelim albüm konusuna ismail abinin birsürü şarkısı var abbye muhtaç değil o zamanda değildi şimdi değil senin o abb kendini bişey sanıyor...ismail bugüne kkadar hiç hata yapmadı her konu da haklıydı....abb konusunda fazlaca haklıydı tek hatası fatih abb gibi çıkarcı biriyle çalışmış olmasıdır...onuda anladı ve doğru işi buldu ismail yk bir beste fabrikası ve yetenek makinası ama senin gbi cankancılar bunu anlayamaz...abbnin şarkısı değil onlar İSMAİL YKNIN ŞARKISI BAK KİMİN ALBÜMÜNDE SÖZ MÜZİKDE SADECE ABB KALDI AMA BİZ ONU GÖMDÜK MAZİYE HEP BİRLİKTE....
FATİH AKSOYLUYA GELİNCE SEN ONA KURBAN OL BEE....BİZİM YAPTIĞIMIZ YALAKALIK DEĞİL SEVGİDİR SEVGİ AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSIN YK SEVGİSİDİR VE O DA YK EKİBİNDENDİR İSMAİLİN MENEJERİNİ Bİ YANA BIRAK KANKASIDIR...AMA SEN CANKANCI OLDUĞUN İÇİN YK SEVGİSİNİ VE ORTAMINI BİLEMEZSİN ŞİMDİ GİT KENDİ ÇÖPLÜĞİNDE ÖT HADİ NAŞ NAŞ...
Yahu ben seni karşıma almış, niye konuşuyorum ki? Çocukca laflar etmekten başka bir şey bilmiyorsun, partizanca laflar ediyorsun. Ettiğin laflar da bir gram mantık yok. Anca iftira ve soyutlama.. Başka hiç bir şey yok... İki de bir bok atmak için, Cankan'cı diye nitelendiriyorsun beni.. Şunu beynine sok ki, Ben yk'yı da fatih abb'yi de seviyorum. Senin bunu anlaman ve idrak etmen için seni yeniden ilk okul bire göndermek gerekecek..
İsmail YK' da beste yapabiliyor, güzel şarkılar yapıyor. Ben buna itiraz etmedim ki, etmem de... Ama ilk albüm de ihtiyacı vardı yk'nın kaliteli şarkılara... Fatih abb' de harika şarkılar yapıyor. Beraberce çalıştılar. İsmail YK bile Çok güzel besteler yapabiliyor Allah var derken, sen fatih abb kim diyorsun..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Komik olma çocuk!
Yahu yeter! Fatih aksoy'lu sana para mı veriyor bana yalakalık yap diye! Sevgiymiş, sevgiyse sen de kalsın. İki saattir boş laflar ediyorsunuz Fatih aksoy'luyu sevmeyen tanımayan, yk'yı da sevmez tanımaz diye.. Kafayı mı yediniz, oruç mu başınıza vurdu anlamıyorum ki...
bizim sevgimizdir o sanane sen anlamıyorSun hala ne svegisi yok para mı verdi yok yalakalık vsss senin yüreğin yetmez sen yk cı değilsin eğer ykcı olsun ona vefazıs vss gibi laflar demezsin gelip yk fanında BİR NUMARALI DÜŞMANIMIZ KİMSENİN SEVMEDİĞİ UZAYLI YARATIKLARI ÖVMEZSİN...
senni sevgin buysa yere batsın böyle sevgi BİZ FATİH ABİMİZİDE İSMAİL ABİMİZİDE SEVERİZ...SEN SEVMEZSEN SEVME SANA KİMSEDE SEV DEMİYOR AMA GELİP ONLARIN HAKKINDA KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME TANIMADĞIN İNSANLAR HAKKINDA KONUŞUYOSUN....TANISAN ZATEN BÖYLE KONUŞAMAZSIN.....SEVMEDİMİZ TEK KİŞİ VARDIR ODA FATİH ABB...
Allah'ım yarabbim, adam tutturmuş cankan'cısın, ykcı değilsin diyor ya..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kafayı mı yedin sen, halisülasyon mu görüyorsun.. Ya da benim yazdıklarımı görmüyor musun! İsmail YK'yı da, Fatih abb'yi de seviyorum diyorum eyyy vatandaş!
Ben Ne İsmail YK'ya, ne de Fatih aksoy'luya hakaret etmedim. Sadece İsmail YK, Fatih abb'ye vefasızlık etti dedim. Bu da benim kişisel görüşümdür, saygı çercevesin de belirttim bunu. Sen şimdi diyorsun ki; Tanımadığın kişiler hakkın da ileri geri konuşma! Eee benim güzel kardeşim, sen Fatih abb'yi çok mu tanıyorsun! Adama bir de şerefsiz diyorsun! Sen ne kadar şereflisin ki, şerefsiz bu adam deme cürretini buluyorsun!
Sen ilk önce bir kendini sorgula... Kurduğun cümleler de hep çelişkiye düşüyorsun, bu da senin saçmaladığının bir göstergesi... Ama hata ben deki çocuk yaşta ki insanlarla muhattap oluyorum..
Bak islam, hadi yine sen cankan'cısın, ismail yk'cı değilsin de! Papağan gibi tekrarla! Bir sen YK'cısın, yk'cılık senin tekelin de san ki..
Fatih Aksoy'lu yalakacısı kardeşim benim:D
CANIMMMMM58,
Ben işte hep bunu söyleme çalıştım, ama olay nerden nereye geldi. Sağ olun Ayşe hanım.
[/quote
YA VALLA KARDES BEN BURDA SITENIN EN BÜYÜGÜYÜM!
BU KARDESE BIR KERE BENDE FECI SINIR OLDUM!
CÜNKI:
INSAN BILSEDE?HIC BIR ZAMAN BÖYLESI SITELERDE SIR VERMEMELI!
ZATEN BEN ALLAHIMDAN EMIN OLDUGUM GIBI EMINIMKI:
ISMAILLE OTURUP YEMEK YIYEN BIR INSAN BILE?BÖYLE EMIN KONUSMAYA CESARET EDEMEZ!
SANIRIM HERKEZ ANLADI!
INSAN BIR ALLAHINDAN EMINDIR BIR KULDAN ASLA EMIN OLAMAZ!
KULUN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ