Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında - Sayfa 4 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında - Sayfa 4 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında

+41
HeRşEyİmSiN_yk
zeynosh-yk
yar gitmee
ceren yk
SoundTracK
CANIMMMMM58
BiRGüL_YK54
mutsuz yk
Qarizma_ykcı
ismailyk_58
burcu ak
edayk
//Ayşegül
sivasli-kiz58
canimyk
musti_61
HİLAL_YK52
aysenur yurtseven
aysun YK
zeynep1212
-Seda YK-
psychopat
betül yurtseven
kemo
92EsraYK
kevser_YK
**MELODİ YK**
ismail_yk_manyağı
ismail ykcı
AŞKIMYK
ayyildiz58
canımsın
Beray_İsmail_YK
İslam_YK
Nursemin&İsmail2
Yârim
sibel-1990
merym
[- Melankolik -]
emotion
gül deste
45 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 4 sayfası]

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

TÖVBE!
KENDINIZE GELIN ALLAH ASKINA!

SIZ BURDA SANATCILAR ICIN BIRBIRINIZI YEYIN SANKI ONLARIN RUHU DUYACAK?
KARDESLEGE YAKISMAZ
BIZ HEPIMIZ KARDESIZ BURDA!
HEMDE DER KLÜGERE GIBT NACH DIYE BIR SÖZ VAR!
MALESEF TÜRKCEYE CEVIREMIYORUM
ALMANCA BILEN YAZSIN!

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:ykcılan fatih abbyi sevmez eğer seviyorsa ykcı değildir....gelelim albüm konusuna ismail abinin birsürü şarkısı var abbye muhtaç değil o zamanda değildi şimdi değil senin o abb kendini bişey sanıyor...ismail bugüne kkadar hiç hata yapmadı her konu da haklıydı....abb konusunda fazlaca haklıydı tek hatası fatih abb gibi çıkarcı biriyle çalışmış olmasıdır...onuda anladı ve doğru işi buldu ismail yk bir beste fabrikası ve yetenek makinası ama senin gbi cankancılar bunu anlayamaz...abbnin şarkısı değil onlar İSMAİL YKNIN ŞARKISI BAK KİMİN ALBÜMÜNDE SÖZ MÜZİKDE SADECE ABB KALDI AMA BİZ ONU GÖMDÜK MAZİYE HEP BİRLİKTE....

FATİH AKSOYLUYA GELİNCE SEN ONA KURBAN OL BEE....BİZİM YAPTIĞIMIZ YALAKALIK DEĞİL SEVGİDİR SEVGİ AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSIN YK SEVGİSİDİR VE O DA YK EKİBİNDENDİR İSMAİLİN MENEJERİNİ Bİ YANA BIRAK KANKASIDIR...AMA SEN CANKANCI OLDUĞUN İÇİN YK SEVGİSİNİ VE ORTAMINI BİLEMEZSİN ŞİMDİ GİT KENDİ ÇÖPLÜĞİNDE ÖT HADİ NAŞ NAŞ...

Yahu ben seni karşıma almış, niye konuşuyorum ki? Çocukca laflar etmekten başka bir şey bilmiyorsun, partizanca laflar ediyorsun. Ettiğin laflar da bir gram mantık yok. Anca iftira ve soyutlama.. Başka hiç bir şey yok... İki de bir bok atmak için, Cankan'cı diye nitelendiriyorsun beni.. Şunu beynine sok ki, Ben yk'yı da fatih abb'yi de seviyorum. Senin bunu anlaman ve idrak etmen için seni yeniden ilk okul bire göndermek gerekecek..

İsmail YK' da beste yapabiliyor, güzel şarkılar yapıyor. Ben buna itiraz etmedim ki, etmem de... Ama ilk albüm de ihtiyacı vardı yk'nın kaliteli şarkılara... Fatih abb' de harika şarkılar yapıyor. Beraberce çalıştılar. İsmail YK bile Çok güzel besteler yapabiliyor Allah var derken, sen fatih abb kim diyorsun..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Komik olma çocuk!
Yahu yeter! Fatih aksoy'lu sana para mı veriyor bana yalakalık yap diye! Sevgiymiş, sevgiyse sen de kalsın. İki saattir boş laflar ediyorsunuz Fatih aksoy'luyu sevmeyen tanımayan, yk'yı da sevmez tanımaz diye.. Kafayı mı yediniz, oruç mu başınıza vurdu anlamıyorum ki...

bizim sevgimizdir o sanane sen anlamıyorSun hala ne svegisi yok para mı verdi yok yalakalık vsss senin yüreğin yetmez sen yk cı değilsin eğer ykcı olsun ona vefazıs vss gibi laflar demezsin gelip yk fanında BİR NUMARALI DÜŞMANIMIZ KİMSENİN SEVMEDİĞİ UZAYLI YARATIKLARI ÖVMEZSİN...
senni sevgin buysa yere batsın böyle sevgi BİZ FATİH ABİMİZİDE İSMAİL ABİMİZİDE SEVERİZ...SEN SEVMEZSEN SEVME SANA KİMSEDE SEV DEMİYOR AMA GELİP ONLARIN HAKKINDA KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME TANIMADĞIN İNSANLAR HAKKINDA KONUŞUYOSUN....TANISAN ZATEN BÖYLE KONUŞAMAZSIN.....SEVMEDİMİZ TEK KİŞİ VARDIR ODA FATİH ABB...

Allah'ım yarabbim, adam tutturmuş cankan'cısın, ykcı değilsin diyor ya..ddd Kafayı mı yedin sen, halisülasyon mu görüyorsun.. Ya da benim yazdıklarımı görmüyor musun! İsmail YK'yı da, Fatih abb'yi de seviyorum diyorum eyyy vatandaş!
Ben Ne İsmail YK'ya, ne de Fatih aksoy'luya hakaret etmedim. Sadece İsmail YK, Fatih abb'ye vefasızlık etti dedim. Bu da benim kişisel görüşümdür, saygı çercevesin de belirttim bunu. Sen şimdi diyorsun ki; Tanımadığın kişiler hakkın da ileri geri konuşma! Eee benim güzel kardeşim, sen Fatih abb'yi çok mu tanıyorsun! Adama bir de şerefsiz diyorsun! Sen ne kadar şereflisin ki, şerefsiz bu adam deme cürretini buluyorsun!

Sen ilk önce bir kendini sorgula... Kurduğun cümleler de hep çelişkiye düşüyorsun, bu da senin saçmaladığının bir göstergesi... Ama hata ben deki çocuk yaşta ki insanlarla muhattap oluyorum..
Bak islam, hadi yine sen cankan'cısın, ismail yk'cı değilsin de! Papağan gibi tekrarla! Bir sen YK'cısın, yk'cılık senin tekelin de san ki..
Fatih Aksoy'lu yalakacısı kardeşim benim:D

CANIMMMMM58,

Ben işte hep bunu söyleme çalıştım, ama olay nerden nereye geldi. Sağ olun Ayşe hanım.

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

[quote="Yârim"]
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:ykcılan fatih abbyi sevmez eğer seviyorsa ykcı değildir....gelelim albüm konusuna ismail abinin birsürü şarkısı var abbye muhtaç değil o zamanda değildi şimdi değil senin o abb kendini bişey sanıyor...ismail bugüne kkadar hiç hata yapmadı her konu da haklıydı....abb konusunda fazlaca haklıydı tek hatası fatih abb gibi çıkarcı biriyle çalışmış olmasıdır...onuda anladı ve doğru işi buldu ismail yk bir beste fabrikası ve yetenek makinası ama senin gbi cankancılar bunu anlayamaz...abbnin şarkısı değil onlar İSMAİL YKNIN ŞARKISI BAK KİMİN ALBÜMÜNDE SÖZ MÜZİKDE SADECE ABB KALDI AMA BİZ ONU GÖMDÜK MAZİYE HEP BİRLİKTE....

FATİH AKSOYLUYA GELİNCE SEN ONA KURBAN OL BEE....BİZİM YAPTIĞIMIZ YALAKALIK DEĞİL SEVGİDİR SEVGİ AMA SEN BUNU ANLAYAMAZSIN YK SEVGİSİDİR VE O DA YK EKİBİNDENDİR İSMAİLİN MENEJERİNİ Bİ YANA BIRAK KANKASIDIR...AMA SEN CANKANCI OLDUĞUN İÇİN YK SEVGİSİNİ VE ORTAMINI BİLEMEZSİN ŞİMDİ GİT KENDİ ÇÖPLÜĞİNDE ÖT HADİ NAŞ NAŞ...

Yahu ben seni karşıma almış, niye konuşuyorum ki? Çocukca laflar etmekten başka bir şey bilmiyorsun, partizanca laflar ediyorsun. Ettiğin laflar da bir gram mantık yok. Anca iftira ve soyutlama.. Başka hiç bir şey yok... İki de bir bok atmak için, Cankan'cı diye nitelendiriyorsun beni.. Şunu beynine sok ki, Ben yk'yı da fatih abb'yi de seviyorum. Senin bunu anlaman ve idrak etmen için seni yeniden ilk okul bire göndermek gerekecek..

İsmail YK' da beste yapabiliyor, güzel şarkılar yapıyor. Ben buna itiraz etmedim ki, etmem de... Ama ilk albüm de ihtiyacı vardı yk'nın kaliteli şarkılara... Fatih abb' de harika şarkılar yapıyor. Beraberce çalıştılar. İsmail YK bile Çok güzel besteler yapabiliyor Allah var derken, sen fatih abb kim diyorsun..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Komik olma çocuk!
Yahu yeter! Fatih aksoy'lu sana para mı veriyor bana yalakalık yap diye! Sevgiymiş, sevgiyse sen de kalsın. İki saattir boş laflar ediyorsunuz Fatih aksoy'luyu sevmeyen tanımayan, yk'yı da sevmez tanımaz diye.. Kafayı mı yediniz, oruç mu başınıza vurdu anlamıyorum ki...

bizim sevgimizdir o sanane sen anlamıyorSun hala ne svegisi yok para mı verdi yok yalakalık vsss senin yüreğin yetmez sen yk cı değilsin eğer ykcı olsun ona vefazıs vss gibi laflar demezsin gelip yk fanında BİR NUMARALI DÜŞMANIMIZ KİMSENİN SEVMEDİĞİ UZAYLI YARATIKLARI ÖVMEZSİN...
senni sevgin buysa yere batsın böyle sevgi BİZ FATİH ABİMİZİDE İSMAİL ABİMİZİDE SEVERİZ...SEN SEVMEZSEN SEVME SANA KİMSEDE SEV DEMİYOR AMA GELİP ONLARIN HAKKINDA KÖTÜ SÖZLER SÖYLEME TANIMADĞIN İNSANLAR HAKKINDA KONUŞUYOSUN....TANISAN ZATEN BÖYLE KONUŞAMAZSIN.....SEVMEDİMİZ TEK KİŞİ VARDIR ODA FATİH ABB...

Allah'ım yarabbim, adam tutturmuş cankan'cısın, ykcı değilsin diyor ya..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kafayı mı yedin sen, halisülasyon mu görüyorsun.. Ya da benim yazdıklarımı görmüyor musun! İsmail YK'yı da, Fatih abb'yi de seviyorum diyorum eyyy vatandaş!
Ben Ne İsmail YK'ya, ne de Fatih aksoy'luya hakaret etmedim. Sadece İsmail YK, Fatih abb'ye vefasızlık etti dedim. Bu da benim kişisel görüşümdür, saygı çercevesin de belirttim bunu. Sen şimdi diyorsun ki; Tanımadığın kişiler hakkın da ileri geri konuşma! Eee benim güzel kardeşim, sen Fatih abb'yi çok mu tanıyorsun! Adama bir de şerefsiz diyorsun! Sen ne kadar şereflisin ki, şerefsiz bu adam deme cürretini buluyorsun!

Sen ilk önce bir kendini sorgula... Kurduğun cümleler de hep çelişkiye düşüyorsun, bu da senin saçmaladığının bir göstergesi... Ama hata ben deki çocuk yaşta ki insanlarla muhattap oluyorum..
Bak islam, hadi yine sen cankan'cısın, ismail yk'cı değilsin de! Papağan gibi tekrarla! Bir sen YK'cısın, yk'cılık senin tekelin de san ki..

CANIMMMMM58,

Ben işte hep bunu söyleme çalıştım, ama olay nerden nereye geldi. Sağ olun Ayşe hanım.
[/quote

YA VALLA KARDES BEN BURDA SITENIN EN BÜYÜGÜYÜM!
BU KARDESE BIR KERE BENDE FECI SINIR OLDUM!
CÜNKI:
INSAN BILSEDE?HIC BIR ZAMAN BÖYLESI SITELERDE SIR VERMEMELI!
ZATEN BEN ALLAHIMDAN EMIN OLDUGUM GIBI EMINIMKI:
ISMAILLE OTURUP YEMEK YIYEN BIR INSAN BILE?BÖYLE EMIN KONUSMAYA CESARET EDEMEZ!
SANIRIM HERKEZ ANLADI!
INSAN BIR ALLAHINDAN EMINDIR BIR KULDAN ASLA EMIN OLAMAZ!
KULUN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Aynen öyle Ayşe Hanım... Emin konuşmamak lazım, hem de biz sadece İsmail YK'yı tanır, onu biliriz. Bir başka kişi bizi ilgilendirmez. Menejeriymiş, kankasıymış, yakın arkadaşıymış, bunlar bizi alakadar etmez.

Sadece Ve Sadece Tek Kaynak bizim İçin İsmail YK olmalı. Fatih aksoy'luya da saygı duyuyorum ben, sonuçta menejeridir ama, bu islam kardeş nerdeyse albümü Fatih aksoy'lu çıkaracak diycek.. Yalakalık o derece yani:D

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

[quote="CANIMMMMM58"]
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:

Allah'ım yarabbim, adam tutturmuş cankan'cısın, ykcı değilsin diyor ya..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kafayı mı yedin sen, halisülasyon mu görüyorsun.. Ya da benim yazdıklarımı görmüyor musun! İsmail YK'yı da, Fatih abb'yi de seviyorum diyorum eyyy vatandaş!

CANIMMMMM58,

[/quote

YA VALLA KARDES BEN BURDA SITENIN EN BÜYÜGÜYÜM!
BU KARDESE BIR KERE BENDE FECI SINIR OLDUM!
CÜNKI:
INSAN BILSEDE?HIC BIR ZAMAN BÖYLESI SITELERDE SIR VERMEMELI!
ZATEN BEN ALLAHIMDAN EMIN OLDUGUM GIBI EMINIMKI:
ISMAILLE OTURUP YEMEK YIYEN BIR INSAN BILE?BÖYLE EMIN KONUSMAYA CESARET EDEMEZ!
SANIRIM HERKEZ ANLADI!
INSAN BIR ALLAHINDAN EMINDIR BIR KULDAN ASLA EMIN OLAMAZ!
KULUN NE YAPACAGI BELLI OLMAZ

neden bildiklerimi paylaşmıyayım ben paylaşımcı bir insanım herkez bilsin istiyorum ....VE BÜTÜN YKcıları seviyorum AMA CANKANCILARI SEVMEM....BEN EMİN KONUŞURUM HADİ ÇIK DEKİ ŞU DEDİĞİN GERÇEKLEŞMEDİ YALAN SÖYLÜYOSUN DE.......ZAMANI GELDİĞİNDE HEPSİ BİRER BİRER ÇIKIYOR....BİZ BURDA MASAL UYDURMUYORUZ HANFENDİ...GERÇEKLERİ KONUŞUYORUZ GERÇEKLERİ ....

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İslam_YK demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:

yk fanında BİR NUMARALI DÜŞMANIMIZ KİMSENİN SEVMEDİĞİ UZAYLI YARATIKLARI ÖVMEZSİN...''

bu cümlenin doğru kurulmuş ve doğru anlam yüklenilmiş bir cümle olduğuna inanıyomusun..
fatih abb'nin ismailyk ile arası iyi olmayabilir yada sorunlar yaşamış olabilirler ama bu yüzden Allah'ın yarattığı bir insana bu tarz cümle kullanman doğru değil..bu cümleyi kurarak abb yi kötüleyip kendini yücelttiğini sanıyosan yanlıyosun!!!...bu yazdığın cümle abb ye değil Allah'ın yarattığına değersiz bakmaktan başka bi anlam içermiyor...isterse abb en kötü insan olsun isterse binkere yk ile kvga etsin tartışsın vs vs ne olursa olsun Allah'ın yarattığına böyle bi cümle kurmaya hakkın yok...Yaradan insanı ne güzellikle yarattığını ve en değerli gördüğü varlıkların insanlar olduğunu bilmiyosan öğrenmeni tavsiye ederim...bidaha cümle kurarken dikkat et...sende abb kadar özenle yaratıldın..Allah gözünde her yaratılan aynıdır ve aynı güzelliktedir..Rab sen yk ya kötü laf dedin laf attın vs bu kriterlere göre ayırmıyor.......daha doğrusu Rab hiç bir kulunu diğernden ayırmıyor (kul kendi seçtikleriyle yaptıklarıyla ayrılığa kavuşablir diğer kullardan)....bidahakine cümlelerine dikkat et..bidaha Allahın yarattığı bir varlığa bu tarz hakaret içeren cümleleri görmek istemiyorummmm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ...bu cümle beni rahatsız etti abb yi sevmediğim halde.. bu durum abb mi yk mı konusu değil..Allah'ın yarattığını beğenmemezlik vs vs'dir...bence sözünü geri al tövbe et söylediğin için...şu güzel günde söylediğin cümleye bak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (sadece ramazan ayında değil hiç bi zaman bu tarz hakaretlerin yapılmaması gerekir ) !!..

Allah'ım sen herkese akıl fikir ver doğru yoldan ayırma...bi kul için (yk yada fatih aksoylu için) başka bir kula hakaret ediyor Allah ın yarattığını eleştiriyor...her insan hata yapar !!! sende hatan için af dile Rabbinden...söylediklerimi bana kırılman için kızman için değil seni uyarmak ve doğruyu göstermek için söyledim...

din kültürü dersini ihyiyacım yok konu çarptırma ne alakası var madem dinden girdim söyliyim DİNDE NİYET ÖNEMLİDİR DÜŞÜNCEN Ben onu ALLAH KÖTÜ YARATMIŞ VSS İÇİN Mİ DEDİM YOKSA ONUN GİYİMİ UZAYLIYA BENZEDİĞİ İÇİN Mİ? KONULARI ÇARPTIRMAKDA ÜSTÜNE YOK BAKIYORUM DA DİNİDE SENDEN ÇOK İYİ BİLDİĞİM KESİN BANA FIKIH OKUMA!!!

O CÜMLE DE " BEN FATİH ABB Yİ SEVMİYORUM VBE ONUN GİYİMİ UZAYLIDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL ANLAMIMA GELİYOR HERŞEYİ DİNE ÇEKMEYİN DİNE ÇEKMEK İSTİYOSAN BEN SANA BİR SÜRÜ KONU SÖYLERİM İÇİN RAHAT OLSUN....
eğer onu ifade etmediysen cümlelere yüklediğin anlamı daha dikkatli kelimelerle seç.... din dersi verecek bilgideysen ver sevnirim...ama sen boşuna konuyu uzun uzudayıya uzatıyosun..isteyen istediğini sever.. cankanı seven ykyı sevemez dye bişey yok ama olayı farklı boyutlara taşıyan sen ve diğer arkadaştır...

http://www.melankolikdamlalar.tk

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

biraz daha atşın konuyu dağıtın..rıdvan gelince konuyu klitlettiririz ddd ddd
devam devam verin gazııııı cool ddd

http://www.melankolikdamlalar.tk

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

arkadaslar konu artikin kapansin herkez herkesi sevmek zorunda degil, ismail yk seviyorsaniz eger konuyu hempten kapadin bugün mübarek gün böyle günlerde kavga edilmez lütfen herkez hata yapiyor burda, kim ne yapiyor ne yapmis kimin eseri kimin bestesi,, kardessss ben muzige bakarim sese bakarim okadar tartismayin biz ykcilar ismail abiyi biliyoruz seviyoruz sanki yk yeni cikmis gibi sözler kullaniyorsunuz yk bu sanat dünyasinda marka olmus bir insan
kimse bir insani allahtan baska iyi taniyamaz zaman zaman hata olur... ben genellikle islam kardesime katiliyorum ama uzatma artik islam kardesim kapat gitsin BÜYÜKLÜK bizde kalsin burdan herkeze selam hepinisi SEVIYORUm

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper..
teşekkürşer

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

ismailyk_58 demiş ki:arkadaslar konu artikin kapansin herkez herkesi sevmek zorunda degil, ismail yk seviyorsaniz eger konuyu hempten kapadin bugün mübarek gün böyle günlerde kavga edilmez lütfen herkez hata yapiyor burda, kim ne yapiyor ne yapmis kimin eseri kimin bestesi,, kardessss ben muzige bakarim sese bakarim okadar tartismayin biz ykcilar ismail abiyi biliyoruz seviyoruz sanki yk yeni cikmis gibi sözler kullaniyorsunuz yk bu sanat dünyasinda marka olmus bir insan
kimse bir insani allahtan baska iyi taniyamaz zaman zaman hata olur... ben genellikle islam kardesime katiliyorum ama uzatma artik islam kardesim kapat gitsin BÜYÜKLÜK bizde kalsin burdan herkeze selam hepinisi SEVIYORUm

evet büyüklük bizde kalsın....

yar gitmee

yar gitmee
İyİ YK'Cı

haber icin tskler

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tesekkurler haber icin

HeRşEyİmSiN_yk

HeRşEyİmSiN_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

teşekkürler haber verdiğin için...

http://www.ismailyktv.com

92EsraYK

92EsraYK
İyİ YK'Cı

yaww ALLAHA sükür kapandi konu ddd ya oku oku bir hal oldum vallahi bos bos tartisiyosunuz mübarek gündeyiz bakin yarin bayram küfür felanda etmeyin lütfen biz nerdeyiz iSMAiL yk nin sitesindeyiz ve bu yüzden de baska sanatcilarin ismini agziniza almayin biz ölümüne YK ciyiz bizim farkimiz burda budur..Albümü bekliyelim sabirsizlikla insallah hersey yolunda gider ismailim icin ben eminim ALBüM süper olcak cünkü basinda iSMAiL YK var ddd simdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN ARKADASLAR..hayirli bayramlara insallah..kendinize ii bakn ALLAHA emanetsiniz Gülümseme) iigeclr arkilerimm

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

o program bitmedimi artık o yapmıyo o kanalda galiba

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

BİRİNİZ TARİHİ VE GÜNÜ SÖYLESİN aglama aglama aglama yaaaaa yaaaaa yaaaaa

http://www.ismailykfanboard.net

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya artık günel sunmuyo o programı bayramdan önce hep açtım belki bi daha söyler die ama söylemedi belki yni albüm çıkınca gelir ..

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

HADI HAYIRLISI
BENIM ICINDE IZLEYIN HEMI

burcu ak

burcu ak
İyİ YK'Cı

evet artık günel sunmuyo o programı isoda yeni albüm çıkınca gelir heralde

http://www.ismailyk.com

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Ya kanal7 nin sitesinde bulamadım o programı..

Arkadaşlar herkes konuşmasın. KESİN BİLEN biri Yazsın O KAdar...

http://olumuneykci.blogcu.com

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

inş okulu günü olmaz bu program

İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN

İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

inşallah okul zamani olmas

olumune ykci