Yârim demiş ki: İslam_YK demiş ki: Yârim demiş ki: İslam_YK demiş ki:FATİH ABB NİN NE KADAR ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU BENDE GEÇ ANLADIM ..İSMAİL DE ANLAMIŞKİ ŞİMDİ AYRILAR...HERYERDE İSOYA SALDITIYOR YOK TEŞEKKÜR ETMEMİŞ VSS PRİMİ KALMAYINCA ALBÜM SATMAYINCA NAPIYOR İSMAİLİN SIRTINDAN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BU İŞTE ŞEREFSİZLİKDİR...CANKANCIYMIŞIM O UZAYLI SALAKLARIN DEĞİL ŞARKISINI DİNLEMEK YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMEM UZAYLI BEYİNSİZLER.....
2.Sİ İSMAİLDEN YANLIŞ BİLGİ ALIRSIN AMA FATİH ABİDEN YANLIŞ BİLGİ ALMAZSIN BUNU BİL ÇÜNKÜ İSMAİL ŞUANDA SADECE ALBÜMLE UĞRAŞIYOR VE DİĞER BÜTÜN İŞLER PROJELER FATİH ABİNİN ELİNDE O ZAMAN ZAMAN ARAYIP BİLGİ VERİYOR....
SEN HALA İSMAİLİN AĞZINDAN ÇIKICAK DİYE BEKLE SANA KİMSE FATİH AKSOYLUYA İNAN DEMİYOR AMA SAYGI DUY EĞER YKCIYSAN ZATEN DUYARSIN AMA SEN SÜREKLİ MUHALLEFET VSSS SANHİ FB GS MAÇINDA GİBİSİN İKİ ZIT BİŞEY....FATİH SENİN DAMARINA MI BASTIDA BÖYLE KONUŞUYOSUN...İNANMAZSAN SAYGI DUYMASINI ÖĞREN....ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ONUN SÖYLEDİKLERİ VE BENİM SÖYLEDİKLERİMİN 1İNDE BİLE YANLIŞ BİRŞEY ÇIKMADI... AL BENİM BÜTÜN MESAJ LARIMA BAK KONTROL ET NE DEDİMDE OLMADI VE BAZI ŞEYLER ZAMANI GELİNCEDE OLUCAK....O KA-DAR...
Arkadaşım, bak hala aynı yanlışı yapıyorsun... Bir insana iftira atmanın ne kadar günah olduğunu biliyor musun sen ve adama bir de şerefsiz diyorsun? Şeref kelimesinin anlamını biliyor musun peki, bu kadar kolay mı bir insana şerefsizsin demek.. Çocuk oyuncağı mı, ağzın da şeker yok arkadaşım. Ağzından çıkana dikkat et. Teşekkür etmemiş olayına gelince; Fatih abb'nin kendi hakkını savunması son derece doğal, adam besteleriyle var sonuçta. İsmail YK'ya da bir ton beste vermiş, ismail YK' da fatih abb'nin besteleriyle Türkiye' de ününe ün katmış. Neden hakkını aramasın, kendini savunmasın? Kendi hakkını savunduğu için mi şerefsiz oluyor!
İsmail YK'ya hakaret etmiyorlar ki, sadece bir vefasızlık var diyor Fatih abb o kadar. Bana göre de öyle, bir vefasızlık var. Neyse olayı kapatalım...
Dedim ya sana , Fatih aksoy'luyu tanımıyorum bile, ne diye kin besliyeyim. Tanımadığım için, poziitif veyahut negatif bir düşüncem yok. İyidir, hoştur, ve ya kötüdür orasını tartışmıyoruz ki. Fatih Aksoy'lunun kişiliğini ağzıma bile almadım. Benim demek istediğimi anlıyorsun aslın da sen...
İsmail YK'nın ağzından yanlış bilgiler dökülür, ama Fatih aksoy'ludan yanlış bilgi çıkmaz demek, bağnaz bir düşüncedir. Bu kadar da abartıp, güldürme bizi yahu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Birinci kaynak, her yk'cı için İsmail YK'dır. Menejeri arka kalan kısımdadır. Bunu diyorum iki saattir. Sen de bunu anla ve konu kapansın.
fatih abb dediğin şahsiyet bu şarkıları babasının hayrına mı verdi elbette karşılığında maddi desteğini almışdır....önemli olan tv tv dolaşıp yok ben ismaili çıkardım ben giydirdim herşeyini ben yaptım vss ben hayatımda böyle bir insan görmedim.tamam zamanında yapmışsın eyvallah ama heryerde yok iso böyle yok şöyle yakışıyor mu buna nedir şerefsizlik denir işte...primi kalmayınca albüm satmayınca ismail en çok albüm satan sanatçı olduğunda piyasaya çıkıyor ve saldırıyor....ama adamların kalitesi bu kadar bana hiç cankanı övme bi gerçek İSMAİL YK cı cankanı sevmez ama sen İSMAİL YKCI değilsin bırak bari kirletme O ŞEREF BİZE KALSIN.....
Elbette babasının hayrına vermemiştir, belki para almış olabilir, almamış da olabilir. Çünkü Aynı ev de kalıyorlar mış zamanın da, sıkı arkadaşlarmış. Biz orasını bilemeyiz. Güzel kardeşim, ilk albüme bakarsan bütün söz müzikler Fatih abb'ye ait. Dolasıyla adam, bütün besteleri ben verdim, ben giydirdim demekte haklı. İsmail YK'nın şappur şuppur albümünden önceki giyim tarzına bak, arada ki farkı o zaman anlarsın. Ayrıca primi kalmayınca diyorsun ama, Sokaka çık, cankan nedir de bakalım, sana ne cevap veriyorlar! İsmail YK, nasıl tanınıyorsa, Cankan grubu da o kadar tanınıyor.
Bak yine geldin aynı noktaya, kelime bulamayınca İsmail YK'cı değilsin diyorsun.. İftira atıyorsun, belki sen bile benim kadar yk'cı değilsin. Subjektik bakıyorsun olaylara, biraz objektif bakmanı öneririm. Fatih Aksoy'lu ve İsmail YK'yı gerçek hayatta görmen tanıman nedeniyle, bir kör gözlülük oluşmuş sen de.
ismailyk_58 demiş ki:simdi gereksiz tartisiyorsunuz bu bir....
birincisi fatih aksoyluyu herkez en az ismail yk kadar sever, sevmeyen ykci degildir ve burdan defolup gitsin
islam kardesim basindan sonuna kadar haklidir.
cankan konusunda herkez yanlis biliyor, albümde evet verdi beste ama NERDESIN SAPPUR SUPPUR ISTERIM SON DEFA Ismail YKnin bestesidir düzenleme fatih abb bir kac parca verdi. Ismail yk darilmasin diye fatih abb yazdi albüm kapana, eger gercekten beste vermis olsa bunu ismail abi zaten derdi. Peki öyle diyelim neden cankan ismail yk kadar tutmadi neden butün ödülleri onlar almadi madem beste yapiyorlar, demekki yalan dolan iftira gereksiz konusmicaksin. Albümde Tüm eserlerde ISMAIL YK nin imzasi var, bir kac sarkida FATIH ABB'nin var
simdi bu gereksiz insanlari bosa yükseltmeyin bitsin. Cankanda cikarcak albüm simdiden bosa konusup prim yapcaksiniz onlara. Onlarin isteyi zaten bu, benim arkadasim cankanci ve ben bilgileri aldima göre ykya yine iftira ona yine suclicaklar ayni tas ayni hamam
SIMDI bunlari bitirip noktalayim ve DOKUZ MEVSIMi bekliyelim..........
Buyur burdan yak... Kardeşim, sizin aklınızdan zorunuz mu var! İsmail YK'nı seven insanlar, neden Fatih aksoy'lu da sevmek zorun da olsun. Kıt mısınız! İsmail YK kim, menejeri kim! Menejerini kim tanıyor ki azınlıktan başka.. Yk'cılar için, ilk kaynak YK'dır yk şunu anlayın!
Cankan konusun da herkes yanlış biliyor, ama sen doğru biliyorsun vay be! Arkadaşım, İsmail YK bile itiraf etti; Fatih abb çok güzel besteler yapıyor, Allah'ı var dedi. Sen daha ne diye bilmediğin konular da konuşursun! Besteleri yapan Fatih abb'dir. Stüdyo da düzenleme yapan ise Yurtseven kardeşler'dir. O yüzden İsmail YK adını yazıyor.. Yani senin dediğinin tam tersi. Ama bazı konular da vakıf olmadığın için, işkembeden sallama yolunu deniyorsun. Biraz bilgilen, ondan sonra gel konuşalım...
Şimdi Neden cankan Tutmadı dersen, onu da açıklayayım sana... Fatih abb'nin besteleri güzel, her sanatçıya veriyor ve büyük yankı uyandırıyor. Lakin, Ayhan malik ve Fatih abb'nin sesi, yorumları iyi değil. Yani İsmail YK gibi şarkıları yorumlayamıyorlar. Eksik kalıyorlar. Ayrıca, İsmail YK gibi yakışıklı, sempatik de değiller. Bu yüzden albümleri çok tutmayabilir, ama yine de büyük bir kitlesi var...
İslam_YK demiş ki: ismailyk_58 demiş ki:simdi gereksiz tartisiyorsunuz bu bir....
birincisi fatih aksoyluyu herkez en az ismail yk kadar sever, sevmeyen ykci degildir ve burdan defolup gitsin
islam kardesim basindan sonuna kadar haklidir.
cankan konusunda herkez yanlis biliyor, albümde evet verdi beste ama NERDESIN SAPPUR SUPPUR ISTERIM SON DEFA Ismail YKnin bestesidir düzenleme fatih abb bir kac parca verdi. Ismail yk darilmasin diye fatih abb yazdi albüm kapana, eger gercekten beste vermis olsa bunu ismail abi zaten derdi. Peki öyle diyelim neden cankan ismail yk kadar tutmadi neden butün ödülleri onlar almadi madem beste yapiyorlar, demekki yalan dolan iftira gereksiz konusmicaksin. Albümde Tüm eserlerde ISMAIL YK nin imzasi var, bir kac sarkida FATIH ABB'nin var
simdi bu gereksiz insanlari bosa yükseltmeyin bitsin. Cankanda cikarcak albüm simdiden bosa konusup prim yapcaksiniz onlara. Onlarin isteyi zaten bu, benim arkadasim cankanci ve ben bilgileri aldima göre ykya yine iftira ona yine suclicaklar ayni tas ayni hamam
SIMDI bunlari bitirip noktalayim ve DOKUZ MEVSIMi bekliyelim..........
budur.....tebrikler....bazılarının da öğrenmesi lazım bunları ama cankan beyniyle düşünenler öğrenemez...
İslam,
Cankan Beyniyle düşünenler öğrnemez demişsin, ama sen de yk beyniyle düşünüyorsun o vakit. Suçlama yaparken, insan bir kendine bakar. Fatih aksoy'luya yalakalık yapıcam diye, bukelamun gibi oldun.
Sen subjektif bakıyorsun olaylara, ben ise objektif. İki tarafı da seviyorum, ama gerçekleri de görebiliyorum. Doğru tektir!