Bayramdan sonra ismail kanal 7 deki günelle lezzetli dakikalar proğramına katılacak.Günel kendisi söyledi.Proğrama bakarken tesadüfen duydum.
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...
Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...
Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!
İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!
KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....
Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....
İsmail yk'nın menejeri olması, bir şeyi değiştirmez. Ben tek ağıza bakarım, o da ismail yk'dır.. Menejer dediğiniz şey, sadece konserlerden sorumlu albümle alakası bile yok..
o kadar da büyütmeyin.
ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
liseyi bitirdim ama ddersane var öss ye hazırlanacam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]merym demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
O nası oluyo sorması ayıp
aynen arkadaşa katılıyorum çok özledikkkkkkkkkkkkykcı_rizeli demiş ki:teşekkürler haber için...çıksın ya tvlere sık sık özledik zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında
Similar topics