Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında

+41
HeRşEyİmSiN_yk
zeynosh-yk
yar gitmee
ceren yk
SoundTracK
CANIMMMMM58
BiRGüL_YK54
mutsuz yk
Qarizma_ykcı
ismailyk_58
burcu ak
edayk
//Ayşegül
sivasli-kiz58
canimyk
musti_61
HİLAL_YK52
aysenur yurtseven
aysun YK
zeynep1212
-Seda YK-
psychopat
betül yurtseven
kemo
92EsraYK
kevser_YK
**MELODİ YK**
ismail_yk_manyağı
ismail ykcı
AŞKIMYK
ayyildiz58
canımsın
Beray_İsmail_YK
İslam_YK
Nursemin&İsmail2
Yârim
sibel-1990
merym
[- Melankolik -]
emotion
gül deste
45 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 4 sayfası]

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Bayramdan sonra ismail kanal 7 deki günelle lezzetli dakikalar proğramına katılacak.Günel kendisi söyledi.Proğrama bakarken tesadüfen duydum.

emotion

emotion
Yeni Yk'Cı

haber verdiğin için tşk sağol

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler haber için...çıksın ya tvlere sık sık özledik zaten pfff ddd ddd:D

http://www.melankolikdamlalar.tk

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber için teşekkürler Gülümseme

sibel-1990

sibel-1990
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

cok tesekkurler

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Hangi Günel bu, sanatçı çıtır günel mi.. Yerim onu ben, ekmek arası çıtır çıtır gider.ddd

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

teşekkurler haber için

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.

ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

SağoL

http://www.ismailyktv.ile.biz

canımsın

canımsın
Süper YK'Cı

özledik valla ya .

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.

ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...

Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:

Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!

KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....

ayyildiz58

ayyildiz58
İyİ YK'Cı

haber için teşekkürler sabırsızlıkla bekliyoru mm

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

sağol heyecnla bekliorum

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

ismail ykcı

ismail ykcı
İyİ YK'Cı

bayramdan sonraki günleri dötr gözle beklice paylaştığın için sağol

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:

KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....

İsmail yk'nın menejeri olması, bir şeyi değiştirmez. Ben tek ağıza bakarım, o da ismail yk'dır.. Menejer dediğiniz şey, sadece konserlerden sorumlu albümle alakası bile yok..
o kadar da büyütmeyin.

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:

İsmail yk'nın menejeri olması, bir şeyi değiştirmez. Ben tek ağıza bakarım, o da ismail yk'dır.. Menejer dediğiniz şey, sadece konserlerden sorumlu albümle alakası bile yok..
o kadar da büyütmeyin.

HADİ YAA ÇOK BİLİYOSUN....SADECE KONSERLERDENMİŞ....O İSMAİLİN KANKASI BİKERE HERŞEYİ ONDAN SORULUR...VE BU ALBÜMDEDE HER ALBÜMDE OLDUĞU GİBİ KATKISI BÜYÜK OLUCAK...SEN BİLMİYORSUN KONUŞUYOSUN TANISAN BÖYLE KONUŞMAZSIN....SENİNDE YKCI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELİYİM AMA NEYSE....

ismail_yk_manyağı

ismail_yk_manyağı
İyİ YK'Cı

haber için çook teşekkürler ya hep okul zamanı çıkıo tv lere yaa üfff tatilde albüm çıkmadı yk yıda tvlerde göremedik okul zamanı biz okulda ismail tv de olmuo ama yaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haklsın ddd benim okul bitti ama dersane var ddd ddd

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

O nası oluyo sorması ayıp haha

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

merym demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

O nası oluyo sorması ayıp haha
liseyi bitirdim ama ddersane var öss ye hazırlanacam haha haha [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ykcı_rizeli demiş ki:teşekkürler haber için...çıksın ya tvlere sık sık özledik zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ddd
aynen arkadaşa katılıyorum çok özledikkkkkkkkkkkk

92EsraYK

92EsraYK
İyİ YK'Cı

sagol haber verdigin icin...cok sevindim yaa insallah gelirde görürüz valla nezamandir cikmiodu tv ye..hangi gün ciktigini haber verebilirmisiniz rica etsem cünkü ben bakmadan yapamam olurmu ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 4 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-

» Yemek Tarifi