ooo süper vallaha hadi hayirlisi bakalim:D,4 gözle bekliyoruz....
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.
ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...
Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!
KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....
İsmail yk'nın menejeri olması, bir şeyi değiştirmez. Ben tek ağıza bakarım, o da ismail yk'dır.. Menejer dediğiniz şey, sadece konserlerden sorumlu albümle alakası bile yok..
o kadar da büyütmeyin.
HADİ YAA ÇOK BİLİYOSUN....SADECE KONSERLERDENMİŞ....O İSMAİLİN KANKASI BİKERE HERŞEYİ ONDAN SORULUR...VE BU ALBÜMDEDE HER ALBÜMDE OLDUĞU GİBİ KATKISI BÜYÜK OLUCAK...SEN BİLMİYORSUN KONUŞUYOSUN TANISAN BÖYLE KONUŞMAZSIN....SENİNDE YKCI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELİYİM AMA NEYSE....
kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...
aladım canım inşlah bi yeri kazanırsın semoşum össdeykcı_rizeli demiş ki:liseyi bitirdim ama ddersane var öss ye hazırlanacam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]merym demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
O nası oluyo sorması ayıp [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yârim demiş ki:kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...
Kardeşim, bende bunu anlatmak istiyorum işte..
Ama çocuk yaştaki çocuklar anlamıyor ki, sırf hava olsun diye, hani bir de tanıyorlar ya menejeri, resim çektiriyorlar falan, sürekli ondan bahsediyorlar.. Yani bildiğin, sırf hava civa.. Ego tatmini işte..
Biz sadece İsmail'in ağzından çıkanı kabül ederiz, gerisi bizi bağlamaz.
İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...
Ama çocuk yaştaki çocuklar anlamıyor ki, sırf hava olsun diye, hani bir de tanıyorlar ya menejeri, resim çektiriyorlar falan, sürekli ondan bahsediyorlar.. Yani bildiğin, sırf hava civa.. Ego tatmini işte..
zaten bi sen anlıyosun ......sen ne sanıyosun kendini cankancı seni.....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ BURAYA GELİP FATİH ABB KÖPEĞİNİN KÖPEKLİĞİNİ YAPIYOSUNUZ....İSMAİL DEN HİÇBİŞEY DUYAMAZSINIZ O ALMANYADA ALBÜM ÇALIŞMASINDA VE MENEJERİ BURDA DİĞER BÜTÜN İŞLERLE VE ALBÜMLE BİZZAT KENDİSİ İLGİLENİYOR....ALBÜMÜN ADI 9 MEVSİM OLUCAK...AKSİNİ İDDAA EDDEN ŞEREFSİZDİR....BEN ALBÜMÜN ADINI 9 MEVSİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HODRİ MEYDAN...KANITLAYAMAYAN ŞEREFSİZDİR!! SİZ DAHA İSMAİL YKNIN MENEJERİ HAKKINDA NE OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMEDEN GELİP BURDA MİLLETİN ARKASINDA KONUŞMASINI BİLİRSİNİZ....O MUHTEŞEM İNSANI TANIMADAN GELİP BURDA ***** ***** KONUŞUYOSUNUZ....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ....SİZ DAHA ÇOK BEKLEYİN İSMAİLDEN HABERİ.....TÜRKÇENİZ YOK GALİBA ADAM ALBÜM ÇALIŞMASINDA....SADECE ŞARKILARINI OKUYUP MÜZİĞİNİ YAPIYOR...MENEJER DEDİĞİNİZ KİŞİ SİZE SORUYORUM NE İŞE YARAR?
Yârim demiş ki:İslam_YK demiş ki:Yârim demiş ki:kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...
zaten bi sen anlıyosun ......sen ne sanıyosun kendini cankancı seni.....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ BURAYA GELİP FATİH ABB KÖPEĞİNİN KÖPEKLİĞİNİ YAPIYOSUNUZ....İSMAİL DEN HİÇBİŞEY DUYAMAZSINIZ O ALMANYADA ALBÜM ÇALIŞMASINDA VE MENEJERİ BURDA DİĞER BÜTÜN İŞLERLE VE ALBÜMLE BİZZAT KENDİSİ İLGİLENİYOR....ALBÜMÜN ADI 9 MEVSİM OLUCAK...AKSİNİ İDDAA EDDEN ŞEREFSİZDİR....BEN ALBÜMÜN ADINI 9 MEVSİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HODRİ MEYDAN...KANITLAYAMAYAN ŞEREFSİZDİR!! SİZ DAHA İSMAİL YKNIN MENEJERİ HAKKINDA NE OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMEDEN GELİP BURDA MİLLETİN ARKASINDA KONUŞMASINI BİLİRSİNİZ....O MUHTEŞEM İNSANI TANIMADAN GELİP BURDA ***** ***** KONUŞUYOSUNUZ....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ....SİZ DAHA ÇOK BEKLEYİN İSMAİLDEN HABERİ.....TÜRKÇENİZ YOK GALİBA ADAM ALBÜM ÇALIŞMASINDA....SADECE ŞARKILARINI OKUYUP MÜZİĞİNİ YAPIYOR...MENEJER DEDİĞİNİZ KİŞİ SİZE SORUYORUM NE İŞE YARAR?
Hop, Hop Velet! Sakin ol biraz, kuyruğuna bastık, acın ondan mıdır acep? Sen kimsin ki, bizi cankan'cı olarak itam altın da bırakıyorsun, sen kimsin ki fatih abb'nin köpekliğini yapıyorsunuz diyorsun! Bu konu da Cankan'ın adı bile geçmedi, sen nerden çıkarıyorsun bu konuyu şimdi? Yazıları gözünle değil de, kıçınla mı okuyosun velet! Adamın ashabını bozma, daha da fazla ileri giderim. Nickine bak, İslam yazmışsın, mesajların hakaretlerle dolu. Bir ana avrat küfür etmediğin kaldı zaten. Terbiyeni takın, adam ol!
Gelip bur da, hava atma. Menejermiş miş, onu çok yakın tanıyorum, şu şöyle olacak, bu böyle olacak laflarını da bırak!.. Bizim tek kaynağımız İsmail YK'dır! Albüm çalışması olabilir, sitesinde de iki dakika da duyurabilir, ne var bunda? Senin Menejer dediğin adamın sınırları, vazifesi belli. Bir yere kadar. Ama sen öyle bir konuşuyosun ki, san ki albümü YK değil de, Fatih aksoy'lu çıkaracak:D Güldürüyorsun adamı.
Bundan sonra da konuşacaksan edebinle konuş, cevap veremiyorsun, hakaretlerle üste çıkmaya çalışıyorsun.
Ha bir de, Yk'cılık, menejerlerin yalakalığını yapmaksa biz yk'cı değiliz.. Hadi fış fış, hacı fış fış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İslam_YK demiş ki:FATİH ABB NİN NE KADAR ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU BENDE GEÇ ANLADIM ..İSMAİL DE ANLAMIŞKİ ŞİMDİ AYRILAR...HERYERDE İSOYA SALDITIYOR YOK TEŞEKKÜR ETMEMİŞ VSS PRİMİ KALMAYINCA ALBÜM SATMAYINCA NAPIYOR İSMAİLİN SIRTINDAN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BU İŞTE ŞEREFSİZLİKDİR...CANKANCIYMIŞIM O UZAYLI SALAKLARIN DEĞİL ŞARKISINI DİNLEMEK YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMEM UZAYLI BEYİNSİZLER.....
2.Sİ İSMAİLDEN YANLIŞ BİLGİ ALIRSIN AMA FATİH ABİDEN YANLIŞ BİLGİ ALMAZSIN BUNU BİL ÇÜNKÜ İSMAİL ŞUANDA SADECE ALBÜMLE UĞRAŞIYOR VE DİĞER BÜTÜN İŞLER PROJELER FATİH ABİNİN ELİNDE O ZAMAN ZAMAN ARAYIP BİLGİ VERİYOR....
SEN HALA İSMAİLİN AĞZINDAN ÇIKICAK DİYE BEKLE SANA KİMSE FATİH AKSOYLUYA İNAN DEMİYOR AMA SAYGI DUY EĞER YKCIYSAN ZATEN DUYARSIN AMA SEN SÜREKLİ MUHALLEFET VSSS SANHİ FB GS MAÇINDA GİBİSİN İKİ ZIT BİŞEY....FATİH SENİN DAMARINA MI BASTIDA BÖYLE KONUŞUYOSUN...İNANMAZSAN SAYGI DUYMASINI ÖĞREN....ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ONUN SÖYLEDİKLERİ VE BENİM SÖYLEDİKLERİMİN 1İNDE BİLE YANLIŞ BİRŞEY ÇIKMADI... AL BENİM BÜTÜN MESAJ LARIMA BAK KONTROL ET NE DEDİMDE OLMADI VE BAZI ŞEYLER ZAMANI GELİNCEDE OLUCAK....O KA-DAR...
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında
Similar topics