Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bayramdan Sonra İsmail Günelin Yemek Proğramında

+41
HeRşEyİmSiN_yk
zeynosh-yk
yar gitmee
ceren yk
SoundTracK
CANIMMMMM58
BiRGüL_YK54
mutsuz yk
Qarizma_ykcı
ismailyk_58
burcu ak
edayk
//Ayşegül
sivasli-kiz58
canimyk
musti_61
HİLAL_YK52
aysenur yurtseven
aysun YK
zeynep1212
-Seda YK-
psychopat
betül yurtseven
kemo
92EsraYK
kevser_YK
**MELODİ YK**
ismail_yk_manyağı
ismail ykcı
AŞKIMYK
ayyildiz58
canımsın
Beray_İsmail_YK
İslam_YK
Nursemin&İsmail2
Yârim
sibel-1990
merym
[- Melankolik -]
emotion
gül deste
45 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 4 sayfası]

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

ooo süper vallaha hadi hayirlisi bakalim:D,4 gözle bekliyoruz....

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Öylemiiii çok güzel bi haber,sabırsızlıkla beklicem...
Teşekkürler, saol =)

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:Albüm galiba ekim ayından önce çıkacak arkadaşlar, programlara çıkmaya başlıyacağına göre.. Bayramdan hemen sonra çıkacak galiba albüm.

ALBÜM EKİMDE ÇIKICAK KAÇKERE DEDİK....FATİH AKSOYLU DEDİ HATTA KAÇKERE....EKİMDE ÇI-KA-CAK.... O KADAR...

Ya kardeş fatih aksoylu falan anlamam ben, ismail yk'nın ağzından duymadıktan sonra inanmam. Adam bayramdan sonra çıkaracağım demişti. Ekimden önce de olabilir. Kesin konuşma!

KESİN KESİN KESİN ALLAH'DAN BİŞEY GELMEDİĞİ SÜRECE EKİMDE ALBÜM ÇIKICAK...FATİH DEDİĞİN ADAM YK NIN MENEJERİ SEN ANLAMAZSIN AMA O ANLAR.....

İsmail yk'nın menejeri olması, bir şeyi değiştirmez. Ben tek ağıza bakarım, o da ismail yk'dır.. Menejer dediğiniz şey, sadece konserlerden sorumlu albümle alakası bile yok..
o kadar da büyütmeyin.

HADİ YAA ÇOK BİLİYOSUN....SADECE KONSERLERDENMİŞ....O İSMAİLİN KANKASI BİKERE HERŞEYİ ONDAN SORULUR...VE BU ALBÜMDEDE HER ALBÜMDE OLDUĞU GİBİ KATKISI BÜYÜK OLUCAK...SEN BİLMİYORSUN KONUŞUYOSUN TANISAN BÖYLE KONUŞMAZSIN....SENİNDE YKCI OLDUĞUNDAN ŞÜPHELİYİM AMA NEYSE....

islam sna sonuna jadar katılıyorum n yani menejerler sadece konserler içinmiş.yok öyle bi saçmalık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

psychopat

psychopat
BanLı Üye
BanLı Üye

bu YARİM kim ya bişiler atıp duruoo silin şunu böyle gereksiz hayran olmasın sitedee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

PEKİ HANGİ GÜN O PROGRAMDAAAAAAAAAAAA

http://www.ismailykfanboard.net

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bencede en iyisi ismailden duymak

aysun YK

aysun YK
Yeni Yk'Cı

çok güzel haber teşekkürler

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...

Kardeşim, bende bunu anlatmak istiyorum işte..
Ama çocuk yaştaki çocuklar anlamıyor ki, sırf hava olsun diye, hani bir de tanıyorlar ya menejeri, resim çektiriyorlar falan, sürekli ondan bahsediyorlar.. Yani bildiğin, sırf hava civa.. Ego tatmini işte..

Biz sadece İsmail'in ağzından çıkanı kabül ederiz, gerisi bizi bağlamaz.

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok tşk ederim
saol

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ykcı_rizeli demiş ki:
merym demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:haklsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim okul bitti ama dersane var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

O nası oluyo sorması ayıp [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
liseyi bitirdim ama ddersane var öss ye hazırlanacam [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
aladım canım inşlah bi yeri kazanırsın semoşum össde

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

sağol

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler arki haber için ama ben o programa bi defa baktım formatı ve sunumu hoşuma gitmedi iso ile biraz renk alır belki [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Yârim demiş ki:
kemo demiş ki:ona bakarsaniz,bende inanmiyorum birseye ismailin agzindan duymadan,bence abartmayin su menejer isini,en iyisim ismailden duymaktir,tamam menejeri diye onunda herseyden haberi olabilir,fakat en dogrusu ve güvenlisi ismailden duymak,ben öyle menejere falan inanmam,ismaile inanirim okadar,mesela biri bi 9 mevsim dedi,hepsi birden inanmaya basladi,inandilarda,ya kardesim,belki menejeri söyledi díyosunuz ama ne maglum ki gercektende albümün ismi 9 mevsim olacak veya oldugunu,daha ortada kesin bisey yokki,hemen öyle herseye inanmayin derim,menejeri bilem olsa,en güzeli ismailden duymak...

Ama çocuk yaştaki çocuklar anlamıyor ki, sırf hava olsun diye, hani bir de tanıyorlar ya menejeri, resim çektiriyorlar falan, sürekli ondan bahsediyorlar.. Yani bildiğin, sırf hava civa.. Ego tatmini işte..

zaten bi sen anlıyosun ......sen ne sanıyosun kendini cankancı seni.....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ BURAYA GELİP FATİH ABB KÖPEĞİNİN KÖPEKLİĞİNİ YAPIYOSUNUZ....İSMAİL DEN HİÇBİŞEY DUYAMAZSINIZ O ALMANYADA ALBÜM ÇALIŞMASINDA VE MENEJERİ BURDA DİĞER BÜTÜN İŞLERLE VE ALBÜMLE BİZZAT KENDİSİ İLGİLENİYOR....ALBÜMÜN ADI 9 MEVSİM OLUCAK...AKSİNİ İDDAA EDDEN ŞEREFSİZDİR....BEN ALBÜMÜN ADINI 9 MEVSİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HODRİ MEYDAN...KANITLAYAMAYAN ŞEREFSİZDİR!! SİZ DAHA İSMAİL YKNIN MENEJERİ HAKKINDA NE OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMEDEN GELİP BURDA MİLLETİN ARKASINDA KONUŞMASINI BİLİRSİNİZ....O MUHTEŞEM İNSANI TANIMADAN GELİP BURDA ***** SALAK KONUŞUYOSUNUZ....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ....SİZ DAHA ÇOK BEKLEYİN İSMAİLDEN HABERİ.....TÜRKÇENİZ YOK GALİBA ADAM ALBÜM ÇALIŞMASINDA....SADECE ŞARKILARINI OKUYUP MÜZİĞİNİ YAPIYOR...MENEJER DEDİĞİNİZ KİŞİ SİZE SORUYORUM NE İŞE YARAR?

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Bu sitede çok cankancı dolaşmaya başlamış....salaklar çok var.....benim bugüne kadar söylediğim şeylerde bitane bile şüphe yok ve %100 ismail yknın öz ve öz menjeeri FATİH AKSOYLU tarafından söylenmiştir...ben burda bahane vss uydurmuyorum masal yazmıyorum ama bazı çıkarcı kişiler kendilerini bişey zannnediyor....inanmazsan inanma ama İNSANLARIN ardından konuşma....senin ve kimsenin bunda hakkı yok.....ALBÜM ÇIKINCA VE DİĞER DEDİĞİM HERŞEY ZAMANI GELİPTE DOĞRU OLDUĞUNDA sizleri tekrar buralarda görmek isteriz.......ben her zaman burdayım...ve dediğim herşeyin arkasındayım.....İsteyen yazdığım bütün mesajları toplasın ben hepsinin hesabını veririm....

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

haber icin saollllll

http://www.ismailykfanboard.net

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:

zaten bi sen anlıyosun ......sen ne sanıyosun kendini cankancı seni.....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ BURAYA GELİP FATİH ABB KÖPEĞİNİN KÖPEKLİĞİNİ YAPIYOSUNUZ....İSMAİL DEN HİÇBİŞEY DUYAMAZSINIZ O ALMANYADA ALBÜM ÇALIŞMASINDA VE MENEJERİ BURDA DİĞER BÜTÜN İŞLERLE VE ALBÜMLE BİZZAT KENDİSİ İLGİLENİYOR....ALBÜMÜN ADI 9 MEVSİM OLUCAK...AKSİNİ İDDAA EDDEN ŞEREFSİZDİR....BEN ALBÜMÜN ADINI 9 MEVSİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HODRİ MEYDAN...KANITLAYAMAYAN ŞEREFSİZDİR!! SİZ DAHA İSMAİL YKNIN MENEJERİ HAKKINDA NE OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMEDEN GELİP BURDA MİLLETİN ARKASINDA KONUŞMASINI BİLİRSİNİZ....O MUHTEŞEM İNSANI TANIMADAN GELİP BURDA ***** ***** KONUŞUYOSUNUZ....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ....SİZ DAHA ÇOK BEKLEYİN İSMAİLDEN HABERİ.....TÜRKÇENİZ YOK GALİBA ADAM ALBÜM ÇALIŞMASINDA....SADECE ŞARKILARINI OKUYUP MÜZİĞİNİ YAPIYOR...MENEJER DEDİĞİNİZ KİŞİ SİZE SORUYORUM NE İŞE YARAR?

Hop, Hop Velet! Sakin ol biraz, kuyruğuna bastık, acın ondan mıdır acep? Sen kimsin ki, bizi cankan'cı olarak itam altın da bırakıyorsun, sen kimsin ki fatih abb'nin köpekliğini yapıyorsunuz diyorsun! Bu konu da Cankan'ın adı bile geçmedi, sen nerden çıkarıyorsun bu konuyu şimdi? Yazıları gözünle değil de, kıçınla mı okuyosun velet! Adamın ashabını bozma, daha da fazla ileri giderim. Nickine bak, İslam yazmışsın, mesajların hakaretlerle dolu. Bir ana avrat küfür etmediğin kaldı zaten. Terbiyeni takın, adam ol!

Gelip bur da, hava atma. Menejermiş miş, onu çok yakın tanıyorum, şu şöyle olacak, bu böyle olacak laflarını da bırak!.. Bizim tek kaynağımız İsmail YK'dır! Albüm çalışması olabilir, sitesinde de iki dakika da duyurabilir, ne var bunda? Senin Menejer dediğin adamın sınırları, vazifesi belli. Bir yere kadar. Ama sen öyle bir konuşuyosun ki, san ki albümü YK değil de, Fatih aksoy'lu çıkaracak:D Güldürüyorsun adamı.
Bundan sonra da konuşacaksan edebinle konuş, cevap veremiyorsun, hakaretlerle üste çıkmaya çalışıyorsun.

Ha bir de, Yk'cılık, menejerlerin yalakalığını yapmaksa biz yk'cı değiliz.. Hadi fış fış, hacı fış fışddd

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haber icin tesekkurLer =) ozLeddi yaf kendini ciksin ardhq tv ye =)

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

Yârim demiş ki:
İslam_YK demiş ki:
Yârim demiş ki:

zaten bi sen anlıyosun ......sen ne sanıyosun kendini cankancı seni.....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ BURAYA GELİP FATİH ABB KÖPEĞİNİN KÖPEKLİĞİNİ YAPIYOSUNUZ....İSMAİL DEN HİÇBİŞEY DUYAMAZSINIZ O ALMANYADA ALBÜM ÇALIŞMASINDA VE MENEJERİ BURDA DİĞER BÜTÜN İŞLERLE VE ALBÜMLE BİZZAT KENDİSİ İLGİLENİYOR....ALBÜMÜN ADI 9 MEVSİM OLUCAK...AKSİNİ İDDAA EDDEN ŞEREFSİZDİR....BEN ALBÜMÜN ADINI 9 MEVSİM OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM AKSİNİ İDDAA EDEN VARSA HODRİ MEYDAN...KANITLAYAMAYAN ŞEREFSİZDİR!! SİZ DAHA İSMAİL YKNIN MENEJERİ HAKKINDA NE OLDUĞUNU NE YAPTIĞINI NE YAPABİLECEĞİNİ BİLMEDEN GELİP BURDA MİLLETİN ARKASINDA KONUŞMASINI BİLİRSİNİZ....O MUHTEŞEM İNSANI TANIMADAN GELİP BURDA ***** ***** KONUŞUYOSUNUZ....SİZ YKCI FALAN DEĞİLSİNİZ....SİZ DAHA ÇOK BEKLEYİN İSMAİLDEN HABERİ.....TÜRKÇENİZ YOK GALİBA ADAM ALBÜM ÇALIŞMASINDA....SADECE ŞARKILARINI OKUYUP MÜZİĞİNİ YAPIYOR...MENEJER DEDİĞİNİZ KİŞİ SİZE SORUYORUM NE İŞE YARAR?

Hop, Hop Velet! Sakin ol biraz, kuyruğuna bastık, acın ondan mıdır acep? Sen kimsin ki, bizi cankan'cı olarak itam altın da bırakıyorsun, sen kimsin ki fatih abb'nin köpekliğini yapıyorsunuz diyorsun! Bu konu da Cankan'ın adı bile geçmedi, sen nerden çıkarıyorsun bu konuyu şimdi? Yazıları gözünle değil de, kıçınla mı okuyosun velet! Adamın ashabını bozma, daha da fazla ileri giderim. Nickine bak, İslam yazmışsın, mesajların hakaretlerle dolu. Bir ana avrat küfür etmediğin kaldı zaten. Terbiyeni takın, adam ol!

Gelip bur da, hava atma. Menejermiş miş, onu çok yakın tanıyorum, şu şöyle olacak, bu böyle olacak laflarını da bırak!.. Bizim tek kaynağımız İsmail YK'dır! Albüm çalışması olabilir, sitesinde de iki dakika da duyurabilir, ne var bunda? Senin Menejer dediğin adamın sınırları, vazifesi belli. Bir yere kadar. Ama sen öyle bir konuşuyosun ki, san ki albümü YK değil de, Fatih aksoy'lu çıkaracak:D Güldürüyorsun adamı.
Bundan sonra da konuşacaksan edebinle konuş, cevap veremiyorsun, hakaretlerle üste çıkmaya çalışıyorsun.

Ha bir de, Yk'cılık, menejerlerin yalakalığını yapmaksa biz yk'cı değiliz.. Hadi fış fış, hacı fış fış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

1.cisi senin cankancı olduğunu ve lafa geldiğinde 2sinide sevdiğini söyleyen ama amacı sadece ortalığı karıştırmaktan başka bir şey olmayan ANTİYKCISIN....

2.si bikere o ismail yknın sadece menejeri değil YOLDAŞI KANKASI ANLIYOMUSUN O UFACIKIN BEYNİNE SOK BUNU....tabi beynin varsa.....onun hiçbir zaman sınırları belli değil anla şunu sok kafana onun herşeyde haberi oluyor çünkü herşeyi o yapıyor bütün iletişimi o sağlıuor ismaile sadece ok demek kalıyor bu albümünde ve diğer herşeyde onun parmağı var...sen FATİH AKSOYLUYU sevmiyor olabilirsin nefret ediyor olabilirsin takmıyor olabilirsin AMA BU ONUN HERŞEYİ BİLMİYOR KÖTÜ BİR İNSAN VSS GİBİ ANLAMLARINA GELMİYOR....BU SENİN GERİLİĞİNE ANTİYKCILIĞINA KALIYOR.....SEN İSTESENDE İSTEMESENDE FATİH AKSOYLU BU ALEMİN 1 NUMARALI VE MENJERİ İSMAİL YKNIN ÖLENE KADAR KANKASI....ve herşeyi o yapıyor.....SEN GİT ÖNCE MENEJERLER NE İŞ YAPAR ONU ÖĞREN ONDAN SONRADA KANKALAR NE İŞ YAPAR BU İŞLERDE SEVGİ ORTAMINI VSS GİBİ ŞEYLERİDE GÖZ ÖNÜNE AL ONDAN SONRA GEL KONUŞ.....

FOREVER İSMAİL YK FOREVER FATİH AKSOYLU....

CANIM ABİME SAYGILAR....

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

Vayy süpermişş yaa okullar başlamadan çıksın bi kaç programada yüzünü görelim abimizinn ddd ddd

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Bak hala bilmeden atıp tutuyorsun, boş konuşuyorsun! Bu konu da cankan'la ilgili bir şey yok, ama sen tabiri caizse bok atmak için, cankan'cısın, vs vs laflar ediyorsun. Bunun birinci sebebi, konuşacak bir şeyler bulamaman ve karşında ki insana yeteri kadar cevap veremediğin için, hemen atağa geçip sen cankan'cısın diyere suçlamaya kalkıyorsun! Ey benim saf kardeşim, ona bakarsan sen de cankansın, fatih abb'cisin.

Fatih abb'nin bestelerini YK'nın ağzından dinlerken iyi, ama fatih abb'yi seviyorum diyince kötü mü oluyor insan? Sen Son defa'yı dinlemedin mi, seviyorum'u dinlemedin mi, Git hadi git'i, şappur şuppur'u dinlemedin mi? Bunlar kimin Eseri; Fatih abb'nin.. O zaman sen de fatih abb'cisin. Bak madem bu adamdan o kadar nefret ediyorsun, bestelerini yk'nın ağzından da olsa dinleme okey to:D

Neyse geldik Fatih Aksoy'lu konusuna... Ben Fatih aksoy'luyu tanımıyorum, tanımam da icap etmiyor zaten... Ne diye seveyim ve ya sevmeyeyim, düşmanlık besliyeyim... Sana DİYORUZ Kİ, BAK İYİ DİNLE; Biz sadece İsmail YK'nın ağzından çıkan sözleri kabül ederiz, sayarız. Her ne kadar menejeri de olsa, yanlış bilgiler olabilir. İhtimal için de dir. Ama senin bunu kıt beynin almıyor ki.. Fatih aksoy'lu yalakalığı yapmaktan başka bir şey bilmiyorsun:D

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

FATİH ABB NİN NE KADAR ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU BENDE GEÇ ANLADIM ..İSMAİL DE ANLAMIŞKİ ŞİMDİ AYRILAR...HERYERDE İSOYA SALDITIYOR YOK TEŞEKKÜR ETMEMİŞ VSS PRİMİ KALMAYINCA ALBÜM SATMAYINCA NAPIYOR İSMAİLİN SIRTINDAN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BU İŞTE ŞEREFSİZLİKDİR...CANKANCIYMIŞIM O UZAYLI SALAKLARIN DEĞİL ŞARKISINI DİNLEMEK YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMEM UZAYLI BEYİNSİZLER.....

2.Sİ İSMAİLDEN YANLIŞ BİLGİ ALIRSIN AMA FATİH ABİDEN YANLIŞ BİLGİ ALMAZSIN BUNU BİL ÇÜNKÜ İSMAİL ŞUANDA SADECE ALBÜMLE UĞRAŞIYOR VE DİĞER BÜTÜN İŞLER PROJELER FATİH ABİNİN ELİNDE O ZAMAN ZAMAN ARAYIP BİLGİ VERİYOR....
SEN HALA İSMAİLİN AĞZINDAN ÇIKICAK DİYE BEKLE SANA KİMSE FATİH AKSOYLUYA İNAN DEMİYOR AMA SAYGI DUY EĞER YKCIYSAN ZATEN DUYARSIN AMA SEN SÜREKLİ MUHALLEFET VSSS SANHİ FB GS MAÇINDA GİBİSİN İKİ ZIT BİŞEY....FATİH SENİN DAMARINA MI BASTIDA BÖYLE KONUŞUYOSUN...İNANMAZSAN SAYGI DUYMASINI ÖĞREN....ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ONUN SÖYLEDİKLERİ VE BENİM SÖYLEDİKLERİMİN 1İNDE BİLE YANLIŞ BİRŞEY ÇIKMADI... AL BENİM BÜTÜN MESAJ LARIMA BAK KONTROL ET NE DEDİMDE OLMADI VE BAZI ŞEYLER ZAMANI GELİNCEDE OLUCAK....O KA-DAR...

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

vayyyyyyy beeeeee ddd sadece yknın tvye çıkıcak haberini nerelere getirdiniz alkıs ddd yeter kapayın konuyu...konuyu dağıttınız ;) uzatmayınnnnn ddd

http://www.melankolikdamlalar.tk

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

İslam_YK demiş ki:FATİH ABB NİN NE KADAR ŞEREFSİZ HAYSİYETSİZ BİR İNSAN OLDUĞUNU BENDE GEÇ ANLADIM ..İSMAİL DE ANLAMIŞKİ ŞİMDİ AYRILAR...HERYERDE İSOYA SALDITIYOR YOK TEŞEKKÜR ETMEMİŞ VSS PRİMİ KALMAYINCA ALBÜM SATMAYINCA NAPIYOR İSMAİLİN SIRTINDAN GEÇİNMEYE ÇALIŞIYOR BU İŞTE ŞEREFSİZLİKDİR...CANKANCIYMIŞIM O UZAYLI SALAKLARIN DEĞİL ŞARKISINI DİNLEMEK YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMEM UZAYLI BEYİNSİZLER.....

2.Sİ İSMAİLDEN YANLIŞ BİLGİ ALIRSIN AMA FATİH ABİDEN YANLIŞ BİLGİ ALMAZSIN BUNU BİL ÇÜNKÜ İSMAİL ŞUANDA SADECE ALBÜMLE UĞRAŞIYOR VE DİĞER BÜTÜN İŞLER PROJELER FATİH ABİNİN ELİNDE O ZAMAN ZAMAN ARAYIP BİLGİ VERİYOR....
SEN HALA İSMAİLİN AĞZINDAN ÇIKICAK DİYE BEKLE SANA KİMSE FATİH AKSOYLUYA İNAN DEMİYOR AMA SAYGI DUY EĞER YKCIYSAN ZATEN DUYARSIN AMA SEN SÜREKLİ MUHALLEFET VSSS SANHİ FB GS MAÇINDA GİBİSİN İKİ ZIT BİŞEY....FATİH SENİN DAMARINA MI BASTIDA BÖYLE KONUŞUYOSUN...İNANMAZSAN SAYGI DUYMASINI ÖĞREN....ÇÜNKÜ BUGÜNE KADAR ONUN SÖYLEDİKLERİ VE BENİM SÖYLEDİKLERİMİN 1İNDE BİLE YANLIŞ BİRŞEY ÇIKMADI... AL BENİM BÜTÜN MESAJ LARIMA BAK KONTROL ET NE DEDİMDE OLMADI VE BAZI ŞEYLER ZAMANI GELİNCEDE OLUCAK....O KA-DAR...

Arkadaşım, bak hala aynı yanlışı yapıyorsun... Bir insana iftira atmanın ne kadar günah olduğunu biliyor musun sen ve adama bir de şerefsiz diyorsun? Şeref kelimesinin anlamını biliyor musun peki, bu kadar kolay mı bir insana şerefsizsin demek.. Çocuk oyuncağı mı, ağzın da şeker yok arkadaşım. Ağzından çıkana dikkat et. Teşekkür etmemiş olayına gelince; Fatih abb'nin kendi hakkını savunması son derece doğal, adam besteleriyle var sonuçta. İsmail YK'ya da bir ton beste vermiş, ismail YK' da fatih abb'nin besteleriyle Türkiye' de ününe ün katmış. Neden hakkını aramasın, kendini savunmasın? Kendi hakkını savunduğu için mi şerefsiz oluyor!

İsmail YK'ya hakaret etmiyorlar ki, sadece bir vefasızlık var diyor Fatih abb o kadar. Bana göre de öyle, bir vefasızlık var. Neyse olayı kapatalım...

Dedim ya sana , Fatih aksoy'luyu tanımıyorum bile, ne diye kin besliyeyim. Tanımadığım için, poziitif veyahut negatif bir düşüncem yok. İyidir, hoştur, ve ya kötüdür orasını tartışmıyoruz ki. Fatih Aksoy'lunun kişiliğini ağzıma bile almadım. Benim demek istediğimi anlıyorsun aslın da sen...
İsmail YK'nın ağzından yanlış bilgiler dökülür, ama Fatih aksoy'ludan yanlış bilgi çıkmaz demek, bağnaz bir düşüncedir. Bu kadar da abartıp, güldürme bizi yahu ddd Birinci kaynak, her yk'cı için İsmail YK'dır. Menejeri arka kalan kısımdadır. Bunu diyorum iki saattir. Sen de bunu anla ve konu kapansın.

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

rıdvan nerdesinnn konuya kilit vur ddd ddd:D

http://www.melankolikdamlalar.tk

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 4 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-

» Yemek Tarifi