Bugün Degil Yarinsin Sen Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Bugün Degil Yarinsin Sen Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Bugün Degil Yarinsin Sen

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Bugün Degil Yarinsin Sen Empty Bugün Degil Yarinsin Sen Paz 29 Mart 2009 - 23:29

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum. Ulaşılmaz oldun hep; dokunmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kocaman bir yalnızlıktı payımıza düşen.

Payıma düşen her şeyi erteledim. Ama erteleyemediğim bir şey vardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana benziyordu. Su olsan dokunduğumda bozulurdun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bozulmayan bir ‘şey’din... Gidilecek bir yer olsa sonu olurdu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonu olmayan bir 'şey'din... Uykuda görülecek bir rüya olsa uyanırdım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni rüyamdan uyandırmayacak bir 'şey'din... Simsiyah saçların olsun istiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama bahtın değil...

O gün seni gözlerinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anafatma'dan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üç ırmağın birleştiği yerinden öpeyim desem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aklına ırmaklar gelir. Düşün ki yılan dağından aşağı iniyoruz ve dünyada sadece iki kişilik türkü kalmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu söylüyoruz. Öyle bir 'şey'sin sen... Seni düşündükçe yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur. Yalanım yok...

Bu günden yarına ne kalır bilmem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama sen kalırsın tıpkı yatağı değişmeyen bir ırmak gibi...

Yaşadıklarımız azdı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zamana sığmadık yaşamak isterken her şeyi. Bu gün şarkı söylüyorsam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o gün şarkı değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şarkı gibi seni yaşamak isterim.

Halkıma benziyordun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir yanın göç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir yanın toprak kokuyordu hep. Gezmediğim yerin kalmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bazen yasaklandın bana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bazen suç gibi boynumda taşıdım seni. Yedi telli sazımla bile tam anlatamadım. Sen bir uçurum gülüydün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ellerimi her uzattığımda bin kırıkla geri döndüm. Yasaların bile tanımlayamadığı bir 'şey'din sen. Haritalara sığmazdın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her ülkede bir başka gülüyordun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uzundun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inceydin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dokunduğumda nereli olduğumu seninle hatırlardım. Bana hep kendimi hatırlatan bir 'şey'sin sen...

Uzaksın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yakınsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] özlenensin ama bugün değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarın gibi bir 'şey'sin sen...
Bugün her şeyi değiştirmek için çabalarken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen değişmeyen olarak duruyorsun karşımda. Kabul ediyorum. Dünyaya bu kalsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama sen bilme...

Dünyada kaç iklim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaç zulüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaç ölüm var? Bir seni bunların karşısına koymak nasıldır bilemezsin. Bilme! Bugün her ölümle biraz ölürken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni düşündükçe hayata dönüyorum yeniden.

Gecenin en karanlık yerindeyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir sigara ateşinin aydınlattığı kadar ışık bile olsan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yine de istiyorum seni. Sadece benim seni anladığım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimsenin unutmamak için defterine not düşmediği[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama hayatımda hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutmuyorum seni.

Dağları delmiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inmek istiyorum oralardan. Hepiniz gibi aynada saçlarımı taramak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ‘‘günaydın’’ der gibi sokağa fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum sana.
Adına aşk diyorlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gelecek diyorlar... Bana yetmiyor. Her şarkımda sana bir adım daha yaklaşmak istiyorum. Bir başka dilden seviyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kırmızıdan daha uzundur...
Gelincikler gibi bir mevsim değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dört iklim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] köşe bucak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kim ne derse desin geri dönecek yerim yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir kentin ortasında çığlık çığlığa bağırarak tek başına kalsam da yine seviyorum seni.

Bu bir suç duyurusudur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendimi ihbar ediyorum..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]