Sizce Garip Degil Mi? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sizce Garip Degil Mi? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sizce Garip Degil Mi?

+16
xben
şeymayk_61
kemo
son ykcıyım
suskun *
ceren yk
seyma-f
//Ayşegül
HİLAL_YK52
ykcı_sansar
sivaslı_yaren
İslam_YK
( sivaslı_yarim )
MERAL GEDİK
Yârim
ismailyk_58
20 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Sizce Garip Degil Mi? Empty Sizce Garip Degil Mi? Cuma 4 Eyl. 2009 - 17:18

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

slm arkadaslar haberler dogru heralde ama ne avrupa müzik nede Ismail yk sitelerinde ayrildina dair birsey yazmadi iki gün oldu
sizce bu durum biraz garip deegilmi?
BILIYORUM BEN KAFAM COK KARISIK?

2Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Cuma 4 Eyl. 2009 - 17:25

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Reklam mı yapıyorlar diyorsun yani:D

3Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Cuma 4 Eyl. 2009 - 17:28

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

hayir ne avrupa muzigin neden ismail yk böyle sacmaliya gerek yok reklam degilde
ama garip degilmi ayrildiklarini ne ucankusda ne haberlerde yer aldi abuk sabuk gazetede fatih aksoylu dogrulamis madem dogruysa fatih aksoya yaada ismail yk RESMI ACIKLAMA YAPSIN ARTIK COK YIPRANDIK YETER YA bir böyle bir söyle resmi sitede yer alsin aciklama, aciklama yapmis ama resmi sitede olur daha iyi olur

4Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Cuma 4 Eyl. 2009 - 17:32

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence de...

http://www.ismailykfanboard.net

5Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Cuma 4 Eyl. 2009 - 18:14

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

ismailyk_58 demiş ki:hayir ne avrupa muzigin neden ismail yk böyle sacmaliya gerek yok reklam degilde
ama garip degilmi ayrildiklarini ne ucankusda ne haberlerde yer aldi abuk sabuk gazetede fatih aksoylu dogrulamis madem dogruysa fatih aksoya yaada ismail yk RESMI ACIKLAMA YAPSIN ARTIK COK YIPRANDIK YETER YA bir böyle bir söyle resmi sitede yer alsin aciklama, aciklama yapmis ama resmi sitede olur daha iyi olur

Aynen..

Bencen tekrardan anlaşacaklar, sanmıyorum ayrılacaklarını ya.. Açıklama yapılmadığına göre, daha her şey tam kesin değil heralde..

6Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 6:31

( sivaslı_yarim )

( sivaslı_yarim )
Süper YK'Cı

Bencen tekrardan anlaşacaklar, sanmıyorum ayrılacaklarını ya.. Açıklama yapılmadığına göre, daha her şey tam kesin değil heralde..
bencede..

7Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 7:49

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

açıklmayı yaptı fatih abi konuşcak bişey yok dedi AVRUPA MÜZİKLE BÜTÜN BAĞLAR KOPTU dedi....daha avrupa müizk yok...

8Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 8:37

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bencede arkadaşlar uzatmanın gereği yok zamanla görcez noldunu

9Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 8:48

ykcı_sansar

ykcı_sansar
Yeni Yk'Cı

Bizde anlamadıkkki.. haha

10Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 11:20

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bende ismailin sitesine baktım hiçbir açıklama yok

11Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 11:33

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

aynen bende 2 siteye de baktım ne yk nın sitesinde böyle bi açıklama var ne de avrupa müzikte belki anlaşma yoluna gitmişlerdir inş. giderler diyorum!

12Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 12:21

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

simdi islam kardesim aciklama yaptiysa Resmi internet sitesine yapsin tmm böyle yapti dedi olmaz herkezin gözü önünde olmasi lazim aciklama

hem resmi sitede avrupa muzigin logosu var avrupa muzkdede ismail yknin ismi halaa
bana aciklama yaptin demeyin tmm mi sunu dogru dürüst halletsinleer insanlar harap oluyor burda

13Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 5 Eyl. 2009 - 22:11

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

bence de doğru olsaydı yazardı ismailin web sitesinde fln..

14Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Paz 6 Eyl. 2009 - 10:30

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sivaslı_yaren demiş ki:bencede arkadaşlar uzatmanın gereği yok zamanla görcez noldunu

evet zamanla görecez

15Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Paz 6 Eyl. 2009 - 14:02

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

siz hala bekleyin avrupa müzikle tüm yollar koptu....bundan sonra ismail için avrupa müizk avrupa müzik içinde ismail yk yok...

16Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Salı 8 Eyl. 2009 - 9:03

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

hayırlısı olsun ayrıldıysada ayrıldı bence biiz albümün ne zaman çıkacağını bakalım demek ki anlaşamamışllar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

17Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Salı 8 Eyl. 2009 - 18:09

son ykcıyım

son ykcıyım
Süper YK'Cı

bencede ismail için en hayırlısı ne ise o olsun

18Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Salı 8 Eyl. 2009 - 22:32

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

ya arkadaslar,sözlesme yenilenmedigi icin ayrilmis avrupa müzikten,anlasmamazlik yüzünden degil...

19Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Perş. 10 Eyl. 2009 - 9:49

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayrıldıkları doğru fatih aksoyludan daha büyük kanıt var mı

20Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 26 Eyl. 2009 - 0:25

xben

xben
BanLı Üye
BanLı Üye

ben biliyodum zaten dediğimde çıktı vurdu tekmeyi avrupa müzik vurmasının sebebide şarkılarını beğenmedi yıldız tilbede öyle yapmışlardı 1,2 aklbüm sırtından iyi kazandılar n zaman dandik şarkılar yapmaya başladı avrupa müzikte byby dedi okadar basit ismailinde o hesap.

21Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 26 Eyl. 2009 - 8:33

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

22Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? C.tesi 26 Eyl. 2009 - 9:53

gül deste

gül deste
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

İsmailin resmi sitesinde avrupa müzik loğusunu kaldırdılar.Bencede ismailin artık avrupa müzikle işi yok.

23Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Paz 27 Eyl. 2009 - 21:54

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

şeymayk_61 demiş ki:ayrıldıkları doğru fatih aksoyludan daha büyük kanıt var mı
bencede

http://www.ismailykfanboard.net

24Sizce Garip Degil Mi? Empty Geri: Sizce Garip Degil Mi? Çarş. 4 Kas. 2009 - 0:23

olumune ykci

olumune ykci
Gelişmiş YK'Cı

zamanla goreceyiz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]