Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hakkim Helal Degil Sana Bilesin

+6
asi yk
merweyk
GECELERİN YARGICI
şeymayk_61
CANIMMMMM58
Mavi_Kiyamet
10 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Paz 8 Mart 2009 - 1:30

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Hakkım helal değil sana bilesin . . . Mutluluk dilemek ayrılırken…Beni boşver sen mutlu ol yeter demek sevginin büyüklüğünden mi.Bende yaptım zamanında [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]iyi dileklerde bulunup yollarımı ayırdığım çok oldu ama şimdi yapamıyorum.

İçim acıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kan kaybediyorum ve böyleyken sana mutlu ol demek gelmiyor içimden.Günleri gecelere ekleyerek ilmek ilmek sevdamı örerek beklerken içimde gülüşen çocukların gelmediğin için suskun kalışını hazmedemiyorum.

Seni beklediğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]seni umursamazlığına rağmen sevdiğim için alaycı kahkahalar atan arkadaşlarımın sesleri gitmiyor kulaklarımdan.Kurduğum kumdan kaleleri yaramaz bir çocuk gibi ezip gidişin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beni sürekli itişin aklımda hala.Şimdi söyle mutluluk dileyebilir miyim sana.

Belki en güzeli birine kahrolana kadar aşık olmanı dilemek ama olmaz işte o zaman lanetlenirsin.Benden başkasını sevmene dayanmaz bu yürek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]uzakta olmana sevgisizliğine katlanırda bir başkasını sarmalamana dayanmaz inan.

Eğer olurda sevgisizliğe alışkın yüreğinde ışık belirirse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]olur da biri için yüreğin işte bu derse zar zor çıkan sevgi sözcükleri dudağından dökülürse…Bilesin ki iki elim yakanda öbür dünyada.Yollarını gözleyen gözlerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beni her defasında koşarcasına sana getiren bacaklarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]fütursuzca bana söylediğin sevgiyle örülü yalanları duyan kulaklarım.Yorulmadan sevgisini sunan dudaklarım şikayetçi olacak senden.Her defasında parçalara ayırdığın kalbimi saymıyorum bile…

Bu kadar kıvranırken [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]acı tün benliğimi esir almışken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sensiz doğan güne[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sensiz geçen geceye düşmanken başkasının sabahlarında olacaksan eğer dilerim benim kadar acı çekesin

Hakkım helal değil sana bilesin . . .
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Ptsi 9 Mart 2009 - 21:20

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ALLAHIMMMMMMMMMMM
YÜREGINE SAGLIK

3Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Ptsi 9 Mart 2009 - 23:29

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:ALLAHIMMMMMMMMMMM
YÜREGINE SAGLIK
yazanin yüregine sagLik abLo$

4Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Çarş. 11 Mart 2009 - 21:44

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

süper gerçekten emeğine sağlık

5Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 6:14

GECELERİN YARGICI

GECELERİN YARGICI
BanLı Üye
BanLı Üye

emegıne saglı8k palasım için saol mavili alkıs

http://xat.com/Yurtseven_Kardeler_ismailyk

6Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 11:14

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

GECELERİN YARGICI demiş ki:emegıne saglı8k palasım için saol mavili alkıs
rica yusuf ddd

7Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 11:43

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşkkrler zeynom çok güselll aglama
tam benlikkk....

8Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 12:09

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:teşkkrler zeynom çok güselll aglama
tam benlikkk....
rica mervemm agLama....

9Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 12:25

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ay cok güzel aglama

10Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 13:14

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

gerçektende çok güzeL aglama

http://www.ismailyktv.ile.biz

11Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 13:21

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

agLamayin ama canlarum.. Lütfen..

12Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 20:57

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Off off çok güzel, tam edebiyat gibi bende inş ilerde bi edebiyatçı olmak istediğime göre ddd
saol canım

13Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Perş. 12 Mart 2009 - 23:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

betül yurtseven demiş ki:Off off çok güzel, tam edebiyat gibi bende inş ilerde bi edebiyatçı olmak istediğime göre ddd
saol canım
ins cnm Gülümseme rica cnx ddd

14Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Cuma 13 Mart 2009 - 11:54

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

vay ne güzl yha saol cnm paylaştığın için emeğine ellerine sağlık

http://www.ismailykfanboard.net

15Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Cuma 13 Mart 2009 - 18:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:vay ne güzl yha saol cnm paylaştığın için emeğine ellerine sağlık
rica prensesim Gülümseme

16Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Cuma 13 Mart 2009 - 19:34

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

TŞK EDERİMMM....

http://www.ismailykfanboard.net

17Hakkim Helal Degil Sana Bilesin Empty Geri: Hakkim Helal Degil Sana Bilesin C.tesi 14 Mart 2009 - 1:58

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

BiRGüL_YK54 demiş ki:TŞK EDE
RİMMM....
rica ederim

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]