Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa)).. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa)).. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa))..

+28
kemo
YK freaqQ
erkan_yk
)-( EsRa yK )-(
çiçeğim
armaganyk
gülo
bitanesin-yk61
Mavi_Kiyamet
selen yk
//Ayşegül
fatihyk_18
Harun YK
MeLoS YKM
merve--yk
EmsalsizYK
edayk
betül yurtseven
merweyk
melis
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
sivaslı_yaren
Nursemin&İsmail2
rebeL qirL
ölümüne ykcı
ÖzLEm İsMaİL YK
fatoş
elma şekeri
32 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

güzel bir düet olacagina inaniyorum ...helede ismail yk da varsa cok güzel bir haber bu sagolasin canim ddd

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

önemli diil ewt ya bncede çok gzl bi haber..şarkı yeni olsa daha gzl olurdu ama..olsn aşkım olan heerşy gzll... ddd

bitanesin-yk61

bitanesin-yk61
İyİ YK'Cı

süper bir haber yaaa

gülo

gülo
İyİ YK'Cı

Bu haber yenimi 2008 in haberimi arkadaşlar.Yoksa eskimi öğrenebilirmiyim.Merak ettim.

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

hayırlısı olsun emru yasar ıcın buyuk bır sans bence haha ismailimizin okudugu ve yazdıgı hersey kusursuzdur sımdıden dınlemek ıcıcn sabrsızlanıyorum bıran önce cıksa barı haha paylaşımın ıcın cok sagol arkadasım

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

önemlii diil arkdşm..yeni gülo arkdşm..14 kasım haberinde buldm bnde..netten araştırırsanz bulabilrsnz haberde linkde vardı glba ztn

çiçeğim

çiçeğim
Yeni Yk'Cı

eminim şarkı mükemmmeldir... öpücük

)-( EsRa yK )-(

)-( EsRa yK )-(
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yani ,smail yk ile beraber mi ayyy bayılıcam simdi yaaaaa
yoksa sadece ismail yk seviyorum seni şerkısını ebruya verdi yani aralarında bişi yok oh rahatladım

http://www.ismailykfanboard.net

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

yaa şu şarkı ne zmn çıkıck çok merak edyrm yaa..bu hfta albm çıkıyomş netede verlsn artk bi zahmt...

erkan_yk

erkan_yk
Yeni Yk'Cı

aynen öle valla çok güzel

YK freaqQ

YK freaqQ
İyİ YK'Cı

VaaY bee sevindiim:)
Ebru'nun sarkilari Cok hosuma gider .. bakaliim nasil Düet Yapmislar merak etiim:)

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

elma şekeri demiş ki:arkadaşlar soledim yaa şarkı ismail yk nın seviyorum şarkısıymış..."seviyorm herşeym sensin..vazgeçemm beni sen bilrsin..seviyrm nedenmi dersn..ya sendn başka sewileck birimi wrr!!??...."......yorumlara dier haberi eklemiştm.. ddd
ya iyide bu o sarki olmasinin imkani yok,birde dikkat ettiyseniz yeni besteledigi bir sarkisi diye söyleniyor ve zaten sarkinin adi seviyorum degil,SEVIOYRUM SENI,hem o bildigimiz seviyorum sarkisi olsaydi sadece ismail degil fatih abb´ninde ismi yazardi söylenirdi.........

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

kemo demiş ki:
elma şekeri demiş ki:arkadaşlar soledim yaa şarkı ismail yk nın seviyorum şarkısıymış..."seviyorm herşeym sensin..vazgeçemm beni sen bilrsin..seviyrm nedenmi dersn..ya sendn başka sewileck birimi wrr!!??...."......yorumlara dier haberi eklemiştm.. ddd
ya iyide bu o sarki olmasinin imkani yok,birde dikkat ettiyseniz yeni besteledigi bir sarkisi diye söyleniyor ve zaten sarkinin adi seviyorum degil,SEVIOYRUM SENI,hem o bildigimiz seviyorum sarkisi olsaydi sadece ismail degil fatih abb´ninde ismi yazardi söylenirdi.........zaten ESENSHOP´ta da belirlendi,ve orda belirlendiyse zaten sarki yenidir kesinlikle....

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlar bi yorumları okursanızz bn oraya kendi görüşümü diil haberi ekledim..buyrun sizler için bi daha ekliyorumm..

Bu Sahilde ve seni anan benim için doğurmuş gibi birbirinden güzel şarkılara imza atan Eburu Yaşar Seviyorum Seni isimli yeni albümünden şarkıya ismail yk ile Düet yaptı. İsmail Yk nın eski bir şarkısı olan bu şarkı Ebru Yaşarın albümdeki en popüler şarkı olacagı söyleniyor ve Ebru Yaşar piyasanın çok durgun oldugunu ve bu şarkı sayesinde piyasaya canlılık gelecegini albüm satışlarının patlayacagını umut ediyor.
İsmail yk ile çalışmaktan çok mutlu oldugunu söyleyen güzel yorumcu bize göre Yakışıklı sanatçının yorumu ve şarkısından çok etkilenen türk halkının Ebru Yaşarıda eşsiz yorumu ile ortaya şahane bir çalışma çıkacagını umut ediyor....

ayrıcaa eğer netten girip şarkınn ismini vs.yazdığınızda hangi siteye girerseniz girin şarkı sözleri İSMAİL YK nın seviyorum şarkısıdır..bi deneyn istersenz.. ddd walla yeni olsa dha gzl olurdu ama diilMİŞŞ Nee

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

super bir haber bu tsklerrrr

http://www.ismailykfanboard.net

mysterey

mysterey
İyİ YK'Cı

Bişiy sorcamm bu seviyorum snei yeni bestemi yoksa ismailin bombabomba.com albümündeki sewiyorum şarkısımı?

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşkler haber için eminim süperbir parçadır

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

mysterey şarkı seviyorum şarkısıymışş...yorumları okursanız görceksiniz ztn haberi yorumlara eklemiştimm...

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

ama ben hic o sarki oldugunu sanmiyorum,ve zaten ebru´nun sesine yakismiyor uymuyorda o sarki,o yüzden zaten imkani yok o sarki olmasinin....

yklıı

Yeni Yk'Cı

ya güzel olacaktır ama ebru yaşarla falan berasberliği kulağa hiçte hoş gelmiyor valla
tabi İSMAİL YK bu şarkıda varsa süperr olacaktır kesin bu

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-