güzel bir düet olacagina inaniyorum ...helede ismail yk da varsa cok güzel bir haber bu sagolasin canim
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
ya iyide bu o sarki olmasinin imkani yok,birde dikkat ettiyseniz yeni besteledigi bir sarkisi diye söyleniyor ve zaten sarkinin adi seviyorum degil,SEVIOYRUM SENI,hem o bildigimiz seviyorum sarkisi olsaydi sadece ismail degil fatih abb´ninde ismi yazardi söylenirdi.........elma şekeri demiş ki:arkadaşlar soledim yaa şarkı ismail yk nın seviyorum şarkısıymış..."seviyorm herşeym sensin..vazgeçemm beni sen bilrsin..seviyrm nedenmi dersn..ya sendn başka sewileck birimi wrr!!??...."......yorumlara dier haberi eklemiştm..
kemo demiş ki:ya iyide bu o sarki olmasinin imkani yok,birde dikkat ettiyseniz yeni besteledigi bir sarkisi diye söyleniyor ve zaten sarkinin adi seviyorum degil,SEVIOYRUM SENI,hem o bildigimiz seviyorum sarkisi olsaydi sadece ismail degil fatih abb´ninde ismi yazardi söylenirdi.........zaten ESENSHOP´ta da belirlendi,ve orda belirlendiyse zaten sarki yenidir kesinlikle....elma şekeri demiş ki:arkadaşlar soledim yaa şarkı ismail yk nın seviyorum şarkısıymış..."seviyorm herşeym sensin..vazgeçemm beni sen bilrsin..seviyrm nedenmi dersn..ya sendn başka sewileck birimi wrr!!??...."......yorumlara dier haberi eklemiştm..
Sayfaya git : 1, 2
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK Haberleri » # Sizden Gelen Haberler » Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa))..
Similar topics