Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa)).. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa)).. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ebru Yaşar - İsmail Yk ,,Süpriz Beraberlik...!!!((Yeni Haber Yorumlardaa))..

+28
kemo
YK freaqQ
erkan_yk
)-( EsRa yK )-(
çiçeğim
armaganyk
gülo
bitanesin-yk61
Mavi_Kiyamet
selen yk
//Ayşegül
fatihyk_18
Harun YK
MeLoS YKM
merve--yk
EmsalsizYK
edayk
betül yurtseven
merweyk
melis
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
sivaslı_yaren
Nursemin&İsmail2
rebeL qirL
ölümüne ykcı
ÖzLEm İsMaİL YK
fatoş
elma şekeri
32 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

Ebru Yaşar-İsmail YK... SÜRPRİZ BERABERLİK...

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İsmail YK, Ebru Yaşar'a "Seviyorum Seni" isimli yeni şarkısını verdi ve bu şarkıya sanatçıyla birlikte düet yaparak destek oldu.

1 yıl önce Avrupa Müzik ile anlaşan ve prodüktörü Deniz Erdem ile titizlikle hazırladıkları bir repertuar çalışmasının ardında stüdyoya giren Ebru Yaşar albümünü tamamladı. Ebru Yaşar hem albümde yeralan şarkıları hem de yeni imajı ile hayranlarına çok özel sürprizler hazırladı.

YILIN DÜETİ "SEVİYORUM SENİ"

Yaptığı albümlerle müzik piyasasında fırtınalar estiren son 5 yılda albüm satışlarıyla zirveden inmeyen İsmail YK, Arabesk Fantazi müziğin en güçlü bayan yorumcularından Ebru Yaşar'a "Seviyorum Seni" isimli yeni şarkısını verdi ve bu şarkıya sanatçıyla birlikte düet yaparak destek oldu.

Ebru Yaşar yeni albümüyle çok iddialı "Albüm çok güzel oldu. Prodüktörüm Deniz Erdem ile repertuar çalışmalarım sırasında repertuarımı gören İsmail YK bir sürpriz yaparak "Seviyorum Seni" şarkısını yazıp besteleyerek bana destek oldu. Şarkıyı bana verdiğinde benimle birlikte düet yapacağını düşünmemiştim ve bu düet fikri ortaya çıktığında çok heyecanlandım. Sonuçta çok güzel oldu, şarkımı herkese dinletiyorum ve aldığım tepkiler çok güzel" dedi.

BU ALBÜM MÜZİK SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDİRECEK...

Piyasaya çıkmadan yoğun talep alan albüm durağan müzik sektörünü şimdiden canlandırdı. Albüm önümüzdeki hafta Avrupa Müzik markası ile müzik marketlerdeki yerini alacak.

En son elma şekeri tarafından C.tesi 15 Kas. 2008 - 13:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

fatoş

fatoş
Yeni Yk'Cı

aa çok güzel olmuş ben ebru yaşarıda çok severim valla
paylaşım için teşekkürler canım

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

önemli diil cnm ewt bnde sewndm ya...eminim çok gzl olmuştur..bian önce dinelmk istiyrm yaaaaa

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

EweT bEnDe DuYuşTum EmİnM çOK GüZEl OlUr SAol CaNıM

http://www.ismailykfanboard.net

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ismailim kadar güzel söyleyememiştir şarkıyı ama şarkıda aşkımın sesi olduğu için ve sözler ona ait olduğu için tutar bu şarkı zaten bildiğimiz bi şarkıda olsa dinleyeceğim mutlaka
paylaşım için teşekürler sheqer

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ama başlığın son kısmı hoşuma gitmedi sinirli
beraberlik felan ilk okuyunca yanlış anlaşılıyor yani sinirli

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

saqoL jnMm ..
qshEL pyLaŞım

Nursemin&İsmail2

Nursemin&İsmail2
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

süper olmuştur kesın ama başlığını duzgun yazsaydınız daha ii olurdu kalbıme ınecektı nerdeyse

saol cnm

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ewtt bncedee ddd amaa haberin başlıı bole napimm aglama ddd gazeteci milleti iştee...

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

Bu Sahilde ve seni anan benim için doğurmuş gibi birbirinden güzel şarkılara imza atan Eburu Yaşar Seviyorum Seni isimli yeni albümünden şarkıya ismail yk ile Düet yaptı. İsmail Yk nın eski bir şarkısı olan bu şarkı Ebru Yaşarın albümdeki en popüler şarkı olacagı söyleniyor ve Ebru Yaşar piyasanın çok durgun oldugunu ve bu şarkı sayesinde piyasaya canlılık gelecegini albüm satışlarının patlayacagını umut ediyor.
İsmail yk ile çalışmaktan çok mutlu oldugunu söyleyen güzel yorumcu bize göre Yakışıklı sanatçının yorumu ve şarkısından çok etkilenen türk halkının Ebru Yaşarıda eşsiz yorumu ile ortaya şahane bir çalışma çıkacagını umut ediyor......hmmmmm ddd

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ayyyyyy süper haber ya cok sevindim

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ilk klip olur inş
ama ismail oynamasın klipte gazeteci milleti ne haberler çıkarırlar artık düşünüyorumda sinirli

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Şarkının çok güzel olduğundan ve adından bahsettireceğinden eminim çünkü beste İSMAİL'E ait ve AŞKIMIN o mükemmel sesi var.Yoksa bi işe yaramaz yani sadece Ebru Yaşar'ın yorumu.BİTANEMİN bestesi ve güzel yorumu olduğu için dinlenilir.Ne diyeyim hayırlı olsun.İnşallah umduğunu bulur.Ama hiç heveslenmesin AŞKIMIN ALBÜMÜ dururken onun albümü ortalığı kasıp kavuramaz.Yani fazla heveslenmesin sonra hayal kırıklığına uğrayabilir...
Haber için teşekkürler.Ama başlık olmamış.İlk okuduğumda başlığı yanlış anladım nerdeyse kalpten gidecektim...

melis

melis
İyİ YK'Cı

evt beraberlik yazınca bi yanlıs anlasılma oluyo.. dedim ismail elden gitti.iyi gitmemiş daha..güzel bir şarkıdır mutlaka.ama google arattım bu şarkının sözlerini bulamıyorum.çıkan şarkı "seviyorum her şeyim sensin" oluyor..bilen varsa sözlerini yazabilir mi??
İsmail varsa içinde bütün şarkılar güzeldir Gülümseme

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewt ya çoook sewindm çook gselll....
haber için saol

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

iyi güzel hoşta ebru yaşarıda severimde inşallah yine bi aşk dedikodusu falan çıkmaz
ismailim düet yaparda güzel olmaz mı yaa canım o benim yaa...
çok saol teşekkürler haber için canım

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok merak ediyorumk şarkıyı...sabırsızlıkla bekliyorum

EmsalsizYK

EmsalsizYK
Yeni Yk'Cı

Şarkı da ismail yk imzası varsa bilin ki o şarkı güzeldir o albüm güzeldir.

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

süper ya sheqer

MeLoS YKM

MeLoS YKM
Yeni Yk'Cı

biliorum ya çok heycanlandıkm merakla beqliorm

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

arkadaşlar soledim yaa şarkı ismail yk nın seviyorum şarkısıymış..."seviyorm herşeym sensin..vazgeçemm beni sen bilrsin..seviyrm nedenmi dersn..ya sendn başka sewileck birimi wrr!!??...."......yorumlara dier haberi eklemiştm.. ddd

Harun YK

Harun YK
Yeni Yk'Cı

bilgi için teşekkürler

fatihyk_18

fatihyk_18
BanLı Üye
BanLı Üye

cok super bır haber bu yaaa sevılmez mı ebru yasar hele bıde ısmaıl varsa ısın ıcınde kop kop kop

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

şarkı ismail abimin imzası varsa adından da belli zaten eminim süperdirr ebru yaşarıda severim seside güzel gerçektenn
süper haber için saol

selen yk

BanLı Üye
BanLı Üye

ya ben ebru yaşarı bek sevmem ama ismail yk varsa o zaman dinlerim aşık

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-