Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş.. - Sayfa 3 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş.. - Sayfa 3 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş..

+42
seyma-f
nesliyk
eylül evrim
-Seda YK-
EBRU AYDIN
karamuk_yk
FoReVeR_iSmAiLyK
ykcicikız
gülo
hacer
kadir4545
YK_many@qı
kumsalyagmur
ozcanYK
sevilay
canimyk
yeşilli
ESRA YK
HaYAT BiR HiKaYe
yar gitmee
MÜMİNE YK
edayk
turkiish13
ozgur1903
FundaGül
Mavi_Kiyamet
cansel yk
Cankız_Betül
ceren yk
betül yurtseven
nebiye yk
sivaslı_yaren
ÖzLEm İsMaİL YK
merweyk
hüsnagül kökan
DENİZZ
yk_hastasıhilal
İLAYDA
İSOYK_FATMAYK
Gecelerin Adamı
elma şekeri
46 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

oYuNCu demiş ki:
Bu Lafları Söylemelerinin Tek Bir Nedeni Var..''Kıskançlık''..

Hayatta Herşey Felsefe Olamaz..Bunu Bilsinler ;)

Bir YK'Cı Olarak Kaale Bile Almıyoyorum Onları, Biz İsmail'i Felsefesiz Seviyoruz O Zaman ;)

Vayy Anasını ya ddd

http://www.ismailyktv.ile.biz

seyma-f

seyma-f
Gelişmiş YK'Cı

onlar kim yaa... onlar kim olup da laf söyleyebiliyorlar?? İsmail'i sevmesinler sevin diye bişey diyen yok onlara. İsmail'in şarkıları ve İsmail sadece ve sadece kendisini ilgilendirir. başkaları kendilerini bişey zannedip konuşmasınlar. önce bi baksınlar hangisinin hayran kitlesi daha çok yada bi baksınlar kimin albümü daha çok satmış bi baksınlar kim daha ünlü ama asıl bakacakları kişilik özellikleri. bi baksınlar bakalım İsmail onlar gibi arkalarından konuşuyo mu yani dedikodusunu yapıyor mu??

zaferkan

zaferkan
Yeni Yk'Cı

FARKIMIZ TARZIMIZ,İSMAİL YK BAŞ TACIMIZ...BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN,BİZ FANATİK YK CIYIZ

zaferkan

zaferkan
Yeni Yk'Cı

FARKIMIZ TARZIMIZ,İSMAİL YK BAŞ TACIMIZ...BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN,BİZ FANATİK YK CIYIZ

ZAFERKAN

zaferkan

zaferkan
Yeni Yk'Cı

ESRA BEN ZAFERKAN SANA NASIL ULAŞACAĞIM BEN YAAAA

zaferkan

zaferkan
Yeni Yk'Cı

ONLARDA KİM ALLAH AŞKINA...TAMAM SEVMEYEBİLİRLER AMA BELLİ BİR HAYRAN KİTLESİ OLAN SANATCIYA YANİ İSMAİL YK MIZA SAYGI DUYMAK ZORUNDALAR...

selen yk

BanLı Üye
BanLı Üye

ya ne kadar ayıp bi davranış onlara neymiş ya bi iki şarkı çıkarıp kendilerini ortaya atmışlar sonra da ona buna sataşıyolar zaten hiç sevmiyorum onları şarkıları çok saçma Annadın

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Ne hakla İSMAİL hakkında kötü düşünürler.Onlar kim oluyor kimsiniz ya siz? Size şarkıcı bile demem ben...Sizi dinleyen mi var kimse sizi beğenmiyor dinlemiyor diye başkaları hakkında kötü konuşup polemiğe girmek istiyorsunuz ama yanlış kapıdasınız mahluklar....İSMAİL bu gibi sözlere cevap vermez.Çünkü zaten sizin istediğiniz bu,cevap versin biz onun sırtından gündemde kalalım.Ama avuçunuzu yalarsınız...İSMAİL saygılı ,terbiyeli,akıllı,mukemmel,mütevazı,yani hiç kimsede olmayan özelliklerin hepsine sahip.Böyle kıfayetsiz birisini kıskanmakta hakkınız var...Ne diyebilirim ki İSMAİL'İMİ KISKANANLAR ÇATLASIN....İbo show'un proğramındayken siz karga sesinizle şarkı dediğiniz o iğrenç şarkınızı söylediniz ama kimse sizi beğenmedi ve siz ayağa kalkıp seyircinin sizi alkışlamasını beklediniz ama seyirci böyle kötü bi performansa alkışla karşılık vermez.Herkes İSMAİL diye baprıdı ve İSMAİL' i alkış yağmuruna tuttu.Sizde orda mort oldunuz ve kıskançlıktan çatladınız...Siz alkışı hak etmiyorsunuz ki seyirci sizi alkışlasın seyirci kimin hakk ettiğini biliyor ve hakk edene karşılığını vermek istiyor....Bişileri istemek için önce hakk edeceğiz.Siz bu terbiyesizlikle hiç bir şeyi hakk etmiyorsunuz.Umarım kötü olanlar cezalarını bulurlar....Yan siz ve sizin gibileri.Zaten sizi hiç sevmiyordum artık asla sevmem.Çünkü gerçek çirkin olan yüzünüzü gördüm.FILAMENKOYU bile doğru dürüs yapamıyorsunuz...Sizden hiç bişi olmaz...Boş gürüntü edip duruyorsunuz...
Bali biraz düşünceniz varsa kapatın o çenenizi karga sesinizle milleti rahatsız etmeyin...Ama sizde gram kadar akıl olmadığı için onu bile düşünemezsiniz...YK'MA KÖTÜ OLANLAR ALLAH'TAN BULSUNLAR.....

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ÖLÜMÜNE YKLIYIM demiş ki:Ne hakla İSMAİL hakkında kötü düşünürler.Onlar kim oluyor kimsiniz ya siz? Size şarkıcı bile demem ben...Sizi dinleyen mi var kimse sizi beğenmiyor dinlemiyor diye başkaları hakkında kötü konuşup polemiğe girmek istiyorsunuz ama yanlış kapıdasınız mahluklar....İSMAİL bu gibi sözlere cevap vermez.Çünkü zaten sizin istediğiniz bu,cevap versin biz onun sırtından gündemde kalalım.Ama avuçunuzu yalarsınız...İSMAİL saygılı ,terbiyeli,akıllı,mukemmel,mütevazı,yani hiç kimsede olmayan özelliklerin hepsine sahip.Böyle kıfayetsiz birisini kıskanmakta hakkınız var...Ne diyebilirim ki İSMAİL'İMİ KISKANANLAR ÇATLASIN....İbo show'un proğramındayken siz karga sesinizle şarkı dediğiniz o iğrenç şarkınızı söylediniz ama kimse sizi beğenmedi ve siz ayağa kalkıp seyircinin sizi alkışlamasını beklediniz ama seyirci böyle kötü bi performansa alkışla karşılık vermez.Herkes İSMAİL diye baprıdı ve İSMAİL' i alkış yağmuruna tuttu.Sizde orda mort oldunuz ve kıskançlıktan çatladınız...Siz alkışı hak etmiyorsunuz ki seyirci sizi alkışlasın seyirci kimin hakk ettiğini biliyor ve hakk edene karşılığını vermek istiyor....Bişileri istemek için önce hakk edeceğiz.Siz bu terbiyesizlikle hiç bir şeyi hakk etmiyorsunuz.Umarım kötü olanlar cezalarını bulurlar....Yan siz ve sizin gibileri.Zaten sizi hiç sevmiyordum artık asla sevmem.Çünkü gerçek çirkin olan yüzünüzü gördüm.FILAMENKOYU bile doğru dürüs yapamıyorsunuz...Sizden hiç bişi olmaz...Boş gürüntü edip duruyorsunuz...
Bali biraz düşünceniz varsa kapatın o çenenizi karga sesinizle milleti rahatsız etmeyin...Ama sizde gram kadar akıl olmadığı için onu bile düşünemezsiniz...YK'MA KÖTÜ OLANLAR ALLAH'TAN BULSUNLAR.....

vay bee çok iyi yazdin tamam

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ozgur1903 demiş ki:Kafalarının İçi Boyalı Direk

Bak işte Kafayı Yediler TEK TEK TEK

İnsan Değil Bunlar bir levrek

Ölürümde Dinlemem Ben Bunları...

çok Guzel vallah hehe tamam

rebeL qirL

rebeL qirL
BanLı Üye
BanLı Üye

evet izlemiŞtm ! sinirli

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Bu laflar Onlara değmez..

Biz onları Felsefeleriyle Başbaşa Bırakıyoruz..

KİLİT !!

http://www.ismailyktv.ile.biz

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3

Similar topics

-