Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Berk ((Öykü -Berk-)) İsmail Yk"mızıı Beğenmiyomuşş..

+42
seyma-f
nesliyk
eylül evrim
-Seda YK-
EBRU AYDIN
karamuk_yk
FoReVeR_iSmAiLyK
ykcicikız
gülo
hacer
kadir4545
YK_many@qı
kumsalyagmur
ozcanYK
sevilay
canimyk
yeşilli
ESRA YK
HaYAT BiR HiKaYe
yar gitmee
MÜMİNE YK
edayk
turkiish13
ozgur1903
FundaGül
Mavi_Kiyamet
cansel yk
Cankız_Betül
ceren yk
betül yurtseven
nebiye yk
sivaslı_yaren
ÖzLEm İsMaİL YK
merweyk
hüsnagül kökan
DENİZZ
yk_hastasıhilal
İLAYDA
İSOYK_FATMAYK
Gecelerin Adamı
elma şekeri
46 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

geçen gün disko kralına konuk olan öykü berk den berk ismail yk nın bas gaza şarkısının çalınması üzerine İSMAİL YK yı beğenmediğni söylemiş..şarkıları insanı eğlendiriyomuşşş amaa şarkılardaa felsefee yokmuşşş.. sinirli ..okanda sn şarkıda felsefemi arıyosn fln demiş glba...gıcıkkk artk sewmiormm onlarıı... pfff

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

bunlarda iyice havalandı düne kadar konuk bile almıyolardı bir 2 şarkı söyleyip gönderiyolardı parayı buldular tabi parası olan konuşuyo sinirli

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

waallaa kendine göree haklı olsaa bilee beğenmiyosan dinlemee ama suss otur yerinde kardeşş..niee YK cıları karşın alıyon dimii amaa sinirli ..iştee YK faarkıı bizimm sanatçıımızz hiç şunu beğenmiyorum demişmi yaa..ahh örnek alsalarr bii..dünyaa cennet olurdaa ddd

İSOYK_FATMAYK

İSOYK_FATMAYK
BanLı Üye
BanLı Üye

aman sanki, biz onların böğürmelerini çok mu sefiyoruz bi şarkıyla şöhret olunma dikkat etsinler iso kaç yıldır var bne görürüm onların şöhretleri sönerse ddd:D:D

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

pfff kendi şarkılarında çok mu felsefe varmış acaba.önce kendilerine baksınlar ondan soınra başkalarını eleştirsinler hıhhh

İLAYDA

İLAYDA
Administratör

Eskilerin şarkısıyla şöhret Olmuşlar..Felsefe mi arıyolar birde... ddd

Satışlarımızla Döveriz ddd

http://www.ismailyk.all-up.com

yk_hastasıhilal

yk_hastasıhilal
Yeni Yk'Cı

allahım yha felsefeye bakıolarmış
mantık die bişi yok bunlarda
çokda fifi

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

VAY BE NE ALA MEMLEKET YA HARBİ KIL İNSANLAR
1 ŞARKIYLA GÜNDEME GELDİLER KENDİLERİNİ SNATÇI SANIYOLAR DAHA BEKLERLER ONLAR.. SANATÇI OLMAK İÇİN İSMAİL YK DAN DERS ALMALARI GEREKİYOR PEHH BÖYLELERİNE LAF SÖLEMEYE DEGMEZ DİNLEYENLERDE HERHALDE MÜZİKTEN ANLAMIYOR DİYORUM ARTIK..

http://www.ismailykfanboard.net

hüsnagül kökan

hüsnagül kökan
BanLı Üye
BanLı Üye

kıskanan insan laf atar.çekemiyorlar ya sadece arkasından laf atarlar ......erkekse yk cıların önünde laf atsın lar .ismaili hepimiz çok seviyoruz ....ismaiilllllllllllllllllllllllllllll sennnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hepinize kjatılıyorum arkadşlar..ben zaten sewmiyodumm şimdi nefret etim..bunlarda kendilerini adamdan sanıyolarya..

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

ewttt haha biz onlarııı satışlarmızlaa döverizz aşık Dayak

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İLAYDA demiş ki:Eskilerin şarkısıyla şöhret Olmuşlar..Felsefe mi arıyolar birde... ddd

Satışlarımızla Döveriz ddd
hay ağzını öpeyim haha iloşş çok haklısın walla

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ne ayak bunlar ya daha dünkü sanatçılar bi ödül almaya havaya girdiler beğenmesse beğenmesinler sanki ismail onlara bayılıyo çokta tınlar boşverin arkadaşlar ya şımarık şeyler kıskançlıktan öle diolar bi şarkıyla albümü bitirdiler havalandılar albümleri satmadı bile ismail bi albüme 5 şarkı çekiyo hemde satıyo
bunlarda ismaili çekemeyenler listesinde biz de ona göre davranırızsşarkılarında felsefe denen bişey yok ayrıca erkeğin sesi çok kötü bende onları begenmiyom sinirli

nebiye yk

nebiye yk
İyİ YK'Cı

ulan bu manyaklar kendilerini ne sanıyolar.yaa kendi şarkıları bile yok elalemin şarkılarını söylüyolar birinde ses yok eee yi ***** gibi uzatıyo ve diğeri de böğürüyo.millet onları şımarttı gicık oluyom onlara çıktıklarından beri sevmiyom.yk'm ile ibo show'a katıldılar ismaille aynı sahnede durmaları onlar için çok büyük şanstı yani kimseye nasiop olmaz.orda dediği ibo;telefonlar kitlendi dedi ben de sandım yk'mı ariyo herkez yk'm da öyle sanmıştır her prog.öyle olyo.ama herkez öykü-berk için ariyomuş güya.yeme beni ibo!!!onlarda yk'nın yanında herkez ariyo bizi diye hava yaptılar heralde.onlardaki hava otomobil lastiğinde de var.söndürüler o havayı!ya ben çoook sinirlendim şimdi yaaa!aaayyy offff gıcık oldum şunlara bak ya.dağdan gelmiş bağdakine laf ediyolar.bir beste bile yazamayan bu adamlar ismailim gibi sanatkar yetenek fışkıran şeker şeye laf ediyolar!onları Allah'a havale ediyom...

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

onlar önce kendilerine baksınlar
onların söyledikleri şarkımı ki bozuk plak gibiler aynı...
kendini beğenmişler işte, şurda kaç gün olmuş çıkalı bide tecrübeli ismailimi beğenmiyorlarmış sinirli

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

öykü berk ismail yk yı kıskandıkları için böyle diyorlar..onlar 1 şarkıyla ünlü oldular diye herkesi eleştiriyorlar..

Cankız_Betül

Yeni Yk'Cı

Niye felsefe arıyo filozof mu olacakmış haha
eğlendiresi yeter zaten gidip bas gaza gibi hareketli bir şarkıda sözlerinden dolayı ağlıcak oturup düşüncek halimiz yok haha
rezill ler
varmı kendi besteleri eskileri okuyup duruyorlar
bide adamın sesi dinazor gibi haha
kızda kendini tr den soyutlamış latin sanmış haha

cansel yk

cansel yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ŞARKI ZATEN ZEVKE DAYALI BİRŞEYDİR ZATEN EYLENME AMAÇLIDIR KUSURA BAKMASINLAR AMA ŞARKIDADA FELSEFE OLURSA O ŞARKI OT GİBİ OLUR OLDU BİDE DERSLERLE İLGİLİDE ŞARKI YAPALIM ŞARKININ İÇİNDE,FELSEFE,BİYOLOJİ,KİMYA GİBİ DERSLERDE OLSUN BARİ HİÇ OLMADI BU ZATEN ÖYKÜ VE BERKTEN NEFRET EDİYORDUM BAŞTAN BERİ ŞİMDİ SAÇLARINI BAŞLARINI YOLCAM GELİYO İSMAİLİM ŞARKI YAPARKEN ONLARA MI SORCAK HİÇ KUSURA BAKMASINLAR AMA İSMAİL YK MIZ ONLAR GİBİ DENGESİZLERDEN FİKİR ALICAK DEĞİL YANİ BUNUDA BÖYLE BİLSİNLER dans

http://www.kanka@ismailyk.com

cansel yk

cansel yk
BanLı Üye
BanLı Üye

arkadaşlar zaten öykü berk grubu sanatçı falan değil ki onların yaptığı müzik müzik değil ki zaten sadece yaygara boş boş konuşuyolar en önce kendilerine baksınlar başka da hiç bişey söylemiyorum ewt yk'cı arkadaşım aynen biz onları satışlarımızla döveriz sinirli

http://www.kanka@ismailyk.com

elma şekeri

elma şekeri
Gelişmiş YK'Cı

hepiniizee çookk çokk katılıyorummm arkadaşlarr...kimse YK mzıın adının yanındaa bileee yeer alamaz.!!!hıhhh hıhhh ..

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

bu öykü berk kendi seslerine baksinlar bir ya görüyoruz onlarin nasil sesleri oldugunu Dağınık:S öykü berk ismail yk nin sesine ve ismail yk ya kurban olsunlar ...

ismail yk 1 numara...

FundaGül

Yeni Yk'Cı

ahahhahahah kendi kendilerine konuşuyorlar:D:D
Biz İbo Show a Gittiğimizde Öykü Berk Ve İsmail Yk vardı...
püff kıskanıyorlar İsmaili:)))
Okanda iyi rezil etmiş onları ohh

ozgur1903

ozgur1903
BanLı Üye
BanLı Üye

;) Aynaya Bi Ara Bakmalarını Öneriyorum Sonra Gelsinler Yanıma Bişey Dicem haha Burda SÖylemiyim Terbiyem Müsade Etmez.. ddd

http://www.ozgurforum.tk

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:bu öykü berk kendi seslerine baksinlar bir ya görüyoruz onlarin nasil sesleri oldugunu Dağınık:S öykü berk ismail yk nin sesine ve ismail yk ya kurban olsunlar ...

ismail yk 1 numara...

iyi dedin vallah tamam hehe

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt bend izlemiştim ve o kadar gıcık ve kendini beğenmişler ki sinir oldum...hem onlar şarkıdan ne anlarlar ki seytankıs

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-