Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Hayat Bana.........Öğretti

+33
ismail yk hayranı
ceren yk
böCükk
AyNuR_Yk
kevser_YK
şeymayk_61
**MELODİ YK**
Beray_İsmail_YK
başkentli
AŞKIMYK
crazy YK cı
can_yk
dilekyk
>yagmur<
Tatli_Bela
-Seda YK-
**ŞeYmA**
CANIMMMMM58
Tatli Cadi
merve gül evcimik
merweyk
DİLAN YK
)-( EsRa yK )-(
canimyk
Mavi_Kiyamet
neSli-YK
EBRU AYDIN
rebeL qirL
eylül evrim
YEŞİLİM
lazibere53
ozgur1903
MÜMİNE YK
37 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [4 sayfadaki 6 sayfası]

76Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Ptsi 7 Eyl. 2009 - 14:01

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ders yapmayı

77Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 6 Ara. 2009 - 20:43

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

HAYAT BANA INSANLARA ACIMANIN SADECE ALLAHA MAHSUS OLDUGUNU ÖGRETTI

78Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Ptsi 7 Ara. 2009 - 12:40

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

hayat bana özlemeyi ögretti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

79Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Cuma 11 Ara. 2009 - 7:42

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayat bana her yüze qülene inanmamayi öqretti.

80Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Cuma 11 Ara. 2009 - 17:59

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

hayat bana sabir etmeyi ögretti

81Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti C.tesi 12 Ara. 2009 - 15:24

ismail yk hayranı

ismail yk hayranı
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hayat bana hiç kimseye güvenmemeyi öğretti

82Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 13 Ara. 2009 - 12:05

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat bana arkadasligin ne kadar güzel bisey oldugunu ögretti

83Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Ptsi 14 Ara. 2009 - 7:41

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:HAYAT BANA INSANLARA ACIMANIN SADECE ALLAHA MAHSUS OLDUGUNU ÖGRETTI

84Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Ptsi 14 Ara. 2009 - 13:27

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat bana özlemeyi ögretti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

85Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 15 Ara. 2009 - 7:34

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

CANIMMMMM58 demiş ki:HAYAT BANA INSANLARA ACIMANIN SADECE ALLAHA MAHSUS OLDUGUNU ÖGRETTI

86Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 22 Ara. 2009 - 13:23

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

hayat bana sevdigim insanlara hasret kalmayi özledi

87Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 22 Ara. 2009 - 13:41

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

hayat bana imkansızı ögretti

88Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 22 Ara. 2009 - 17:19

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayat bana matematigi ögretti

89Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 22 Ara. 2009 - 21:12

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

hayat bana rüyalarin ve hayellerin gercek olabildigini ögretti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

90Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 27 Ara. 2009 - 17:52

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

HAYAT BANA INSANLARA ACIMANIN SADECE ALLAHA MAHSUS OLDUGUNU ÖGRETTI!
HALADA ACIYORUM LANET OLSUN ICIMDEKI ACIMA DUYGUSUNA!

91Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti C.tesi 23 Ocak 2010 - 10:36

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat bana sabir etmeyi ögretti ...

92Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 24 Ocak 2010 - 13:14

Beray_İsmail_YK

Özel YK'cı
Özel YK'cı

Hayat Bana İbret Almayı Öğretti.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailyktv.ile.biz

93Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 24 Ocak 2010 - 13:23

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayat bana en sevdiğin kişilerden de yara alabileceğimi öğretti

http://www.melankolikdamlalar.tk

94Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Ptsi 25 Ocak 2010 - 9:56

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayat bana ismail yk yı ögrettii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

95Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Çarş. 27 Ocak 2010 - 19:49

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat Bana Hayal Kurmayi Ögretti

96Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti C.tesi 30 Ocak 2010 - 9:29

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hayat bana ismail yk yı ögrettii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

97Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti C.tesi 30 Ocak 2010 - 13:03

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat bana sevmeyi & sevileyi ögretti

98Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti C.tesi 30 Ocak 2010 - 21:26

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

99Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Salı 2 Şub. 2010 - 11:01

>yagmur<

>yagmur<
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Hayat bana özlemeyi ögretti

100Hayat Bana.........Öğretti - Sayfa 4 Empty Geri: Hayat Bana.........Öğretti Paz 21 Şub. 2010 - 16:37

SeviyorumSeni

Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Hayat bana Cok sey Ögretti ddd

Sayfa başına dön  Mesaj [4 sayfadaki 6 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Similar topics

-

» Hayat
» ---Hayat---
» Bu Hayat...
» Hayat Ve Ben