gonuşma dııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııt gecelerin baykuşu ben isim vermedim yawru ceylan hemen ötme yat hem sen gündüzleri yatmıyon mu vay ..............vay
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
Gecelerin Adamı demiş ki:bana bak çirkin ördek yavrusu ben sana bir göndericem bana şifreli konuşma seni nezaman tehdit ettim...çirkin_38 demiş ki:adam kılın teki yaw yaw diom uğraşma ben le uğraşıyo sen görrrsün teğdit ediyo diom konuşma benle gıcık değilmi inada konuşuyo ve ben ona burdan
yolluyom
yok yaa n tartışıcam onla kaide bile almıyorum o kendi kendine lak lak etsin umrumda bile değil....Mavi_Kiyamet demiş ki:Gecelerin Adamı demiş ki:bana bak çirkin ördek yavrusu ben sana bir göndericem bana şifreli konuşma seni nezaman tehdit ettim...çirkin_38 demiş ki:adam kılın teki yaw yaw diom uğraşma ben le uğraşıyo sen görrrsün teğdit ediyo diom konuşma benle gıcık değilmi inada konuşuyo ve ben ona burdan
yolluyom
cirkin ördek yavrusu süperdi
ama tartismanizi burda yapmayin ya yakismiyor size...
Gecelerin Adamı demiş ki:yok yaa n tartışıcam onla kaide bile almıyorum o kendi kendine lak lak etsin umrumda bile değil....Mavi_Kiyamet demiş ki:Gecelerin Adamı demiş ki:bana bak çirkin ördek yavrusu ben sana bir göndericem bana şifreli konuşma seni nezaman tehdit ettim...çirkin_38 demiş ki:adam kılın teki yaw yaw diom uğraşma ben le uğraşıyo sen görrrsün teğdit ediyo diom konuşma benle gıcık değilmi inada konuşuyo ve ben ona burdan
yolluyom
cirkin ördek yavrusu süperdi
ama tartismanizi burda yapmayin ya yakismiyor size...
şarkımı yazıyosun sen bittin beni ALLAH tan başka kimse bitiremez....çirkin_38 demiş ki:sen bittin
oYuNCu demiş ki:Yıldız = Benden Pisko olmasın oda mannaktır
İlayda = Gören cennetlik kız nerdesin
Esra YK = Kardeşim ya o olmasa gitmez bu site Kardeşim diye Demiyorum Süperdir
Denizz = İyi anlaştıgımı sandıgım biri.. Yanlış sanıyorum Galiba..Onu da severim yane
CANIM = Okuldaşım Sırlarımı bilir Sevinçç qızzz napan
RebeL GiRL = Güzel bi kızım diyip hava basıyo ama o havayı bi solamadık Severim onu da
Mümine = En çok mesaj yazan üye ..Maşallah hergün siteye girip görevini yapıyo Bravolar
MERAL GEDİK = Ablam bnm yahuuu Severim kendisini
dark_of_princses = Nicki yanlış yazmış olabilirim İyi bi kız..Jelibonu almasını cok beqendim
Siyah_Gül = Bir tanecik Black Rose Askerliğin son demlerindesin.. Çabuk qellll Come Come Come
merweyk = Süper Bi Kız İnşallah görüşebiliriz kızz
kurabiye = Benim balım [Kurabiye yap qelicem ]
Son Olarak
Özqür = İyi bi arkadasım ... Allah mutlu etsin
Kimseyi Unutmadım ama yaz yaz yoruldum
Herkes Süper Benim İçin
ESRA YK demiş ki:Allah Bozmasın
En son DENİZZ tarafından Salı 30 Ara. 2008 - 22:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::Kişisel Bölge::. » Erkekler Kahvesi » Siteden Biri Hakkında Düşüncelerinizi Yazın Ama İsim Vermek
Similar topics