AHMET
ALI
YAKUP
ARTIK BIRINE SIZ KARAR VERIN BUNLAR YAKISIKLI!
ALI
YAKUP
ARTIK BIRINE SIZ KARAR VERIN BUNLAR YAKISIKLI!
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
eylül evrim demiş ki:bence sitenin en güzeli deniz,cansel ve tatlı bela(ebru)
sitenin en yakışıklısı da AhmetK
En son DENİZZ tarafından C.tesi 13 Ara. 2008 - 0:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
bencedeeeeeGecelerin Adamı demiş ki:çirkin diye birşey yoktur herkez güzeldir kalbinin temiz olması yeterli.....
canimyk demiş ki:bencedeeeeeGecelerin Adamı demiş ki:çirkin diye birşey yoktur herkez güzeldir kalbinin temiz olması yeterli.....
yaw deniz bu saydıklarının yüzünü gördünmü bize daha görmek kısmet olmadı ağlıycam şimdi hehehehDENİZZ demiş ki:Kızlardan : ESRA YK ,EBRU ,YILDIZ ,ÇERKEZ KIZI ESRA ,EYLÜL ,CANİMYK ,ZEYNEP,MÜMİNE,VE SON OLARAK BETÜL ...
Gecelerin Adamı demiş ki:yaw deniz bu saydıklarının yüzünü gördünmü bize daha görmek kısmet olmadı ağlıycam şimdi hehehehDENİZZ demiş ki:Kızlardan : ESRA YK ,EBRU ,YILDIZ ,ÇERKEZ KIZI ESRA ,EYLÜL ,CANİMYK ,ZEYNEP,MÜMİNE,VE SON OLARAK BETÜL ...
Mavi_Kiyamet demiş ki:Gecelerin Adamı demiş ki:yaw deniz bu saydıklarının yüzünü gördünmü bize daha görmek kısmet olmadı ağlıycam şimdi hehehehDENİZZ demiş ki:Kızlardan : ESRA YK ,EBRU ,YILDIZ ,ÇERKEZ KIZI ESRA ,EYLÜL ,CANİMYK ,ZEYNEP,MÜMİNE,VE SON OLARAK BETÜL ...
o zeynep dedigin benim demi
ruyandamı gördün sana bana göre yok zaten herkezin böyle düşünmesi lazım ama gelde bu insanlara anlat insan diyorum bak buraya dikkat ama benim gözümde insan değiller malesefşeydayk demiş ki:bu sıtede cırkın yoqqqq.
Similar topics