Sizce Sitenin En Komigi Kim ...Ha 1 Kac Ki$iyi Yazmak Yok Sadece 1 Ki$i ...
Benim Icin En Komik oLan BeLLi Zaten Ya Sizin Icin ?
Benim Icin En Komik oLan BeLLi Zaten Ya Sizin Icin ?
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
Esracim O abLan Ya$inda SaygiLi oLurmusun Birazcik Kötü Birsey Demediki YanLis anLama Yaniykcı ESRA demiş ki:sen ne demeye çalışıosun yha yasın dan dolayı sana bişi demioz
NE MI DEMEYE CALISIYORUM?KOMIKLERI TANIYORUZ!ykcı ESRA demiş ki:sen ne demeye çalışıosun yha yasın dan dolayı sana bişi demioz
anket sonuşlarına göre ilk üçü açıklıyorum emre sondan 1 özcan sondan 2 ve 3 numara laziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer alkışExorcism demiş ki:anam ben olcama heç enemiyom anket yapsaydınız bari en iyisi pehh denir
öyLe Canim SinirLenmeykcı ESRA demiş ki:inş. öledir yha ben söylicemi söledim
Gecelerin Adamı demiş ki:anket sonuşlarına göre ilk üçü açıklıyorum emre sondan 1 özcan sondan 2 ve 3 numara laziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer alkışExorcism demiş ki:anam ben olcama heç enemiyom anket yapsaydınız bari en iyisi pehh denir
SAG OL CANISI BEN ONUN YASINA SAYGIMDAN SESIMI CIKARMADIM!Mavi_Kiyamet demiş ki:Esracim O abLan Ya$inda SaygiLi oLurmusun Birazcik Kötü Birsey Demediki YanLis anLama Yaniykcı ESRA demiş ki:sen ne demeye çalışıosun yha yasın dan dolayı sana bişi demioz
CANIMMMMM58 demiş ki:SAG OL CANISI BEN ONUN YASINA SAYGIMDAN SESIMI CIKARMADIM!Mavi_Kiyamet demiş ki:Esracim O abLan Ya$inda SaygiLi oLurmusun Birazcik Kötü Birsey Demediki YanLis anLama Yaniykcı ESRA demiş ki:sen ne demeye çalışıosun yha yasın dan dolayı sana bişi demioz
SEN BENI TANIYANLARDAN BIRISIN BAK ANLADIN!
BU ISMAIL SITELERINDE SAKADAN ANLAYAN COK AZ INSAN VAR!
NEYSE KIMSEYLE TARTISMAYA GELMEZ EN IYISI CIKMAK BURDAN!
COCUGUM YASIMDA BIRINLE MORELIMI BOZMAYA HIC NIYETIM YOK!
CANIMMMMM58 demiş ki:üye resimlerinde 13 yasinda bir kiz görmüstüm
cok ta sevdim BU KIZ OYSA AYIP ETTI!
BOSVER CANISI YA!
ALLAHA EMANET OL!
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics