Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu..

+88
can_yk
seher_ykk
HİLAL_YK52
ykcı-ayşegül
Beray_İsmail_YK
CANIMMMMM58
yk'cı fıstık
ismail yk hayranı
AŞKIMYK
**MELODİ YK**
eml
--KüBrA YK--
çağla ismailyk
m@rii
canimyk
petekkolik
damla_yk
)-( EsRa yK )-(
Mavi_Kiyamet
gunay yk
seni seviyorum yk
armaganyk
CANIM
DANGER_MAN_FATİH
EBRU AYDIN
ruken
yesilim
malatyalı
zırzop
mysterey
nurcan
yaralı kalp
selmA
Nickimi7kedi
tesia
melegim
YK freaqQ
berkay-yk
deva
babyface
sivasliirem
çerkezkızı
alper146
mdemir
MERAL GEDİK
ykci-kiz
FuNdA07
nilsu
tutkun
_buket_
elif_ismail yk
sulty
tatlı_BELA
_zehra_yk
larosa
FATİH_YK
merveyk
İYK@EYLEM
merve yk
arŞüb
SELDA_YK
esmanur
rübeysa uluogulari
merve--yk
levent14
bas_gaza
SaMaRa-YK
merweyk
DJ_ÇILGIN
sivaslı nurcan
AŞKIM_YK_YK
ismail_yk35
(wWw__AhMeTK)
m.e.r.v.e
hülyam_22
FATMAYK
barbie
kübra
rüya miraç
GüL YK
edayk
betül yurtseven
dilek yurtseven
aysegulYK
İSMAİLYKOZLEMYK
YK-KANKA-YK
Serseri Kız
92 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 4 sayfası]

26Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 14:31

merve--yk

merve--yk
Gelişmiş YK'Cı

ohh bee
çokk teşekkürler

27Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 14:38

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

hepimiz biliyduk zaten böyle bişey yapmmayacağını hem zaten görüntülerde ortada ismail in kızla hiç bi ilgisi yok yani açıklama yapılmasaydı bile anlaşılyodu ama yine de teşekkürler

28Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 15:03

esmanur

Yeni Yk'Cı

kiz icim bi rahatladi

29Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:07

SELDA_YK

SELDA_YK
Yeni Yk'Cı

süper haber. çok sevindim..
Teşekkürler.

30Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:07

arŞüb

arŞüb
Yeni Yk'Cı

ewet yaa biliyodumm o kadarda samimi değilllerdii canıım beniiimm İSMAİLİİM!!! aşık

31Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:36

merve yk

merve yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

zaten ben ismailimin böyle bişey yaptığına inanmıyodum ama tedirgin olmuştum haberi okuyunca içim rahatladı

32Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 16:50

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

Ya isom yapmaz zaten ben biliyorum....

Kızda bulmuş da bunuyo yani negüzel foto çekinmiş isomla bide dans etmeye kalkmış densiz........

İsom masumdur.......

33Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 17:04

merveyk

Yeni Yk'Cı

paylaşım için teşekkürler içim rahatladı

34Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 17:54

FATİH_YK

FATİH_YK
BanLı Üye
BanLı Üye

tşkler yıldız kızların içine su serptin valla yoksa sitede kız namına bişey kalmazdı hepsi kalpten giderdi. haha haaaaa

35Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 20:17

larosa

Yeni Yk'Cı

ooh simdi rahatladim saol

36Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 20:29

_zehra_yk

İyİ YK'Cı

cok tesekkürler haber icin bende inanamamistim zaten

37Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 21:25

tatlı_BELA

tatlı_BELA
Yeni Yk'Cı

ARKLAR DOĞRUSU BEN DE PEK İNANMADIM ZATEN HERKEZ BİLİP BİLMEDEN KONUŞYOR BEN İSMAİL YK AŞIGIM TEK İSTEGİM ONUNLA BİRGÜN KARŞILIKLI OYNAYA BİLMEK sheqer ÇOK YAKIŞIKLI VE SEN PAKİK BEN CE SENİİİ ÇOK AMA ÇOOOOOOOK SEVİYORUM TEK AŞKIM İSMAİL YK öpücük

38Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 1:20

sulty

Yeni Yk'Cı

NE OLURSA OLSUN SONUDA ISMAIL DE BIR INSAN OLABILIR BUTUN ERKEKLER AYNI DEYILMIKI SONUSTA ONUNDA KABI VAR DUYGULARI VAR YANI HER AN HER SEY OLABILIR VE ISMAIL BIR TANE BASKA YOK SAKILARYLA BENLIYLE BIZLERI MUTLU ETMESI HEPIMIZE YETMELI BIZ KENDIMIZE YAKISTIRSAK BILE BILINKI HAYAT BU YANI ISMAIL IN HAYATINDA BIRI OLSA SEVINMEZMISINIZ ACEBA HER KIZ BELKIT KENDINI GORUYOR YANINDA AMA FARLI DUNYALARIN INSANLARIYIZ ISMAYLE O MUTLU OLURSA BIZLER DE MTLU OLMALIYIZ

39Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 9:13

elif_ismail yk

elif_ismail yk
Yeni Yk'Cı

ismail yk böyle bir insan değil eğer bir ilişkisi olsaydı bunu herkese söylerdi bu magazinin abartmaları seniii çok seviyor um ismail yk biz sana inanıyoruzz

40Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 9:45

_buket_

_buket_
Yeni Yk'Cı

çok sağolun

41Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 9:48

tutkun

tutkun
Yeni Yk'Cı

tesekkür ederiz yıldız zaten ismail yk`mın öyle bişi yapmayacagını biliyorduk .evett

42Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 11:58

nilsu

nilsu
Yeni Yk'Cı

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aptal kız sana bakarmı yk o hem esmerlerlerden hoşlanıyo ha hah hahaaaa

43Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 12:09

FuNdA07

FuNdA07
İyİ YK'Cı

Like a Star @ heaven heLaL ismaiLim yha .!! biLiordq ztn öLe bişi oLmaddıqını ..! sennyy chk seFiorss =D Like a Star @ heaven

44Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 12:12

ykci-kiz

ykci-kiz
Yeni Yk'Cı

bende bu ne ya dedim dün tv de görünceee tsk paylasim icin

http://www.ismailykasigi.tr.gg

45Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 12:24

FuNdA07

FuNdA07
İyİ YK'Cı

aptaL sarışın yha noLcak işte pfff

46Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 13:15

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sağol arkadaşım bilgilendirdiğin için.Ben de inanmamıştım zaten.Ama yine de işin aslını öğrenmem iyi oldu.Ben zaten aşkımın öyle şeyler yapmayacağını biliyordum.Ona güvenim sonsuzdur...

http://www.ismailykfanboard.net

47Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Cuma 22 Ağus. 2008 - 13:54

mdemir

BanLı Üye
BanLı Üye

tesekkurler dilek.

48Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. C.tesi 23 Ağus. 2008 - 8:57

alper146

alper146
BanLı Üye
BanLı Üye

çok tsk ya zaten yk böyle bşy yapmaz ama yinede sağol

49Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. C.tesi 23 Ağus. 2008 - 9:34

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kimsenin kimseyi kandırdığı yok fatma sinirli site hakkındaki bilgilendirmeler
email ile olacak tabikide biz ismail için burdayız tartışma çıkaracak sözler söyleme
...
paylaşım için tşk. yıldızcım zaten görüntülerde ismailin halinden belli neyin ne olduğu
ama kızda haklı yakalamış yakışıklı isomuzu tabi resim çekinmekte ister dans etmekte

En son çerkezkızı tarafından C.tesi 23 Ağus. 2008 - 13:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

50Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. - Sayfa 2 Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. C.tesi 23 Ağus. 2008 - 9:53

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

GÖRÜNTÜLERDENDE BELLİ İLGİ GÖSTERMEDİĞİ ZTN YHA MAGAZİNCİLER HERŞEYİ ABARTIYORLAR

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 4 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-

» Hayallerindeki Eve Kavustu