Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu..

+88
can_yk
seher_ykk
HİLAL_YK52
ykcı-ayşegül
Beray_İsmail_YK
CANIMMMMM58
yk'cı fıstık
ismail yk hayranı
AŞKIMYK
**MELODİ YK**
eml
--KüBrA YK--
çağla ismailyk
m@rii
canimyk
petekkolik
damla_yk
)-( EsRa yK )-(
Mavi_Kiyamet
gunay yk
seni seviyorum yk
armaganyk
CANIM
DANGER_MAN_FATİH
EBRU AYDIN
ruken
yesilim
malatyalı
zırzop
mysterey
nurcan
yaralı kalp
selmA
Nickimi7kedi
tesia
melegim
YK freaqQ
berkay-yk
deva
babyface
sivasliirem
çerkezkızı
alper146
mdemir
MERAL GEDİK
ykci-kiz
FuNdA07
nilsu
tutkun
_buket_
elif_ismail yk
sulty
tatlı_BELA
_zehra_yk
larosa
FATİH_YK
merveyk
İYK@EYLEM
merve yk
arŞüb
SELDA_YK
esmanur
rübeysa uluogulari
merve--yk
levent14
bas_gaza
SaMaRa-YK
merweyk
DJ_ÇILGIN
sivaslı nurcan
AŞKIM_YK_YK
ismail_yk35
(wWw__AhMeTK)
m.e.r.v.e
hülyam_22
FATMAYK
barbie
kübra
rüya miraç
GüL YK
edayk
betül yurtseven
dilek yurtseven
aysegulYK
İSMAİLYKOZLEMYK
YK-KANKA-YK
Serseri Kız
92 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 4 sayfası]

1Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 9:42

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Öncelikle dilekyurtseven'e Teşekkür Ediyorum İsmail YK'ya Bu Soruyu İlettiği İçin...

Arkadaslar İYKFANBOARD.NET Adına İsmail'e Sorduk Sarışın Rus da Ne Demek Oluyor?

Cevap Aynen ŞU;

Ismail yk, gece hayatini fazla seven biri degil. Muzik sirketi
ile(ekranda sag tarafta gorunmekte)
kisaca ziyaret icin orada bulunmaktalar.
Sarisin bayan ismail yk hayrani oldugu icin ismail ile resim cekinmek
istiyor ve cekiniyorlar. Daha sonra da ismail ile dans etmek istiyor.
Ismail, bayani tanimiyor ve yanlis anlasilma olur dusuncesiyle bayana
ilgi gostermiyor, goruntulerde fark edilmekte zaten.
Magazinde programlarinda ne yazik ki genelfe farkli yansitma oluyor.

Saygilarla...

Yk ekibi

TEŞEKKÜRLER dilek yurtseven

BU HABER İYKFANBOARD.NET'E ÖZELDİR..ÇALINDIGI TAKDİRDE GEREKLİ İŞLEMLER BAŞLATILICAKTIR...

En son Serseri Kız tarafından Cuma 22 Ağus. 2008 - 10:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 9:50

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

saol yıldız içimiz rahatladı gerçi ismailin öle bişeyin yapmayacağını biliyoduk ama sheqer

3Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:03

YK-KANKA-YK

YK-KANKA-YK
Yeni Yk'Cı

ben inanmamıstım zaten ya ismail abi yapmaz dedim ,,, tesekkür ederim...

4Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:04

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

kıs sağol valla süpersin ama ben si,ze dedim ddd:D:D

http://www.ismailykfanboard.net

5Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:05

aysegulYK

aysegulYK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Isom oyle sey yapmazdi zaten saol yildizz paylasim icin

6Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:07

dilek yurtseven

dilek yurtseven
Yeni Yk'Cı

evet ben sordum

http://www.ismailyurtsevenim.tr.gg

7Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:21

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

ya inanmamıştık zaten ismail öyle şey yapmaz canım benimm sheqer teşekkürler yıldız yüreğime su serptin saol

8Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:28

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok teşekkürler..zaten ben böyle birşey olduğuna inanmamıştım evett

9Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:29

GüL YK

GüL YK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

bende inanmamıştım zaten ismailim öyle şeyler yapmaz magazincilerin abartması işte teşekkürler yıldızcım

10Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:36

rüya miraç

rüya miraç
Yeni Yk'Cı

çok saol.ismail yk yapmaz öyle şey cnm

11Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 10:56

kübra

kübra
Süper YK'Cı

tşk...basının abartması olduğu kesindi zaten öyle bir şey olmayacadığı görüntülerden belliydi zaten

12Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:05

barbie

barbie
Yeni Yk'Cı

sağol cnm ya içimiz rahatladı

13Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:12

FATMAYK

FATMAYK
Yeni Yk'Cı

hadi ya dilek e yazmışları bunu size değil..

14Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:19

hülyam_22

hülyam_22
İyİ YK'Cı

yaa evet yaa ohhh beee içime su serpildi biliyoduk zaten ama iyi oldu bu yaa o kızın yerinde bende olsam aynını yapardım bulmuşum ismaili dans etmeden helede fotoraf çekilmeden bırakırmıyım

http://www.ykm96.3forum.biz

15Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:20

barbie

barbie
Yeni Yk'Cı

aynen katılıyorum

16Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:23

m.e.r.v.e

m.e.r.v.e
Yeni Yk'Cı

betül yurtseven demiş ki:ya inanmamıştık zaten ismail öyle şey yapmaz canım benimm sheqer teşekkürler yıldız yüreğime su serptin saol

17Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:34

(wWw__AhMeTK)

(wWw__AhMeTK)
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Zaten magazinciler abartıp büyütmese bi meseleyi rahatlamıyolar
herşeyi anlaşılmadan yalan yanlış yorumluyorlar . . .

18Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 11:44

ismail_yk35

ismail_yk35
Yeni Yk'Cı

isoş ööle bişe yapacak olsaydı baştan yapardı şimdi hiç gerek ykk bööle şeylere inanmamıştm zaten.. ;)

19Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 12:01

AŞKIM_YK_YK

AŞKIM_YK_YK
Yeni Yk'Cı

ya inanmamıştık zaten ismail öyle şey yapmaz canım benimm sheqer teşekkürler yıldız yüreğime su serptin saol tşkler cnm saolll kop isom

http://www.haticeyk.tr.gg

20Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 12:10

sivaslı nurcan

sivaslı nurcan
Yeni Yk'Cı

ismailin kıza yüz vermediği açık ve net gözüküodu zaten haha

21Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 12:37

DJ_ÇILGIN

DJ_ÇILGIN
Yeni Yk'Cı

ben size demedimmi o ismaile yaklaşıyor diyee ddd

http://bilgipaylasimi.yetkinforum.com

22Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 13:04

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inanmadık zatende genede insan tedirgin oluyo o yüzden içimiz rahatladı yaww aşşkımmm yaa kızı zaten mors etmişti dans etmeyerek aşşşkkkıımmmm bbeeenniimmm

23Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 13:08

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

ewt bunu biliyodum zaten ama herkez hemen yanlış anlamış

24Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 13:26

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

bu haber iyi oldu ama zaten biliyoduk ismail öle bişe yapmaz.saolsın

25Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Empty Geri: Sarışın Rus Olayı Açıga Kavustu.. Perş. 21 Ağus. 2008 - 14:19

levent14

levent14
Yeni Yk'Cı

hayır benim anlamadığım yapsa ne olur yapmasa ne olur siz niye dert ediyosunuz,genc adam yapmasıda gayet doğal değilmi

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 4 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki

Similar topics

-

» Hayallerindeki Eve Kavustu