Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ben Sensiz Yaşayamam...

+15
canimyk
yk production
-Seda YK-
peri
hande
qizem
Mavi_Kiyamet
barış yılmaz
kumsalyagmur
aliyye
İSMAİLYKOZLEMYK
ESRA YK
rübeysa uluogulari
sivasliirem
turkiish13
19 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 12:00

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hande demiş ki:ümmü canım bende oan korktum çünkü kolay deyil ama bir an kendimi topladım işte ismail karşımda hayal deyil dedim ve ben koştum ona aslında koşan ben deyildim yüreyimdi sanki yeniden doğmuştum koştum cesaret ettim yanına varınca elini bir tutmuşumki sorma bir elim bileginden tutuyo öteki elim elini tutuyo şaşırdım ismailde şaşırdı bir süre bırakmadım elini ağladım dayanamadım bir şey söyleyemedim öylece kalmışım sanki on dünya durmuş gibiydi hala inanamıyorum

Sen böyle anlatinca, sanki ben yasiyorum, senin yasadiklarini Dağınık

27Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 12:00

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

peri demiş ki:umarım hepimiz yakından ismail yk yı görürüz
ins cnm hehe

28Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 14:21

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

inş bir gün aynısını daha fazlasıyla yaşarsın sheqer

29Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 14:42

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Gülümseme çok güzel Gülümseme

http://www.ismailykfanboard.net

30Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 15:09

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hande demiş ki:inş bir gün aynısını daha fazlasıyla yaşarsın sheqer
ins cnm sheqer , ins sende bi daha görürsün ismaili sheqer

31Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 17:54

yk production

yk production
Yeni Yk'Cı

çok sevindim canım

32Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 17:58

yk production

yk production
Yeni Yk'Cı

paylaştığın için teşekkürler

33Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 18:16

yk production

yk production
Yeni Yk'Cı

..................................................................................................................

34Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 19:42

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

inş ümmü bir daha görür ve anlatamadıklarımı anlatırım aglama

35Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 22:44

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

paylasim icin tsklerrrr

http://www.ismailykfanboard.net

36Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 9:35

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yk production demiş ki:paylaştığın için teşekkürler
Saol Gülümseme

37Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 9:36

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canimyk demiş ki:paylasim icin tsklerrrr
saol cnm Gülümseme

38Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 9:36

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hande demiş ki:inş ümmü bir daha görür ve anlatamadıklarımı anlatırım aglama
ins cnm Gülümseme

39Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 9:40

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

paylaştığın için teşekkürler

40Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 10:07

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol hehe

41Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 11:24

ismail yknın komşusu

ismail yknın komşusu
Yeni Yk'Cı

sizede anlamıyorum ben arkadaşlar neden görünce panikliyosunuz ben her gün görüyorum sakinim yani oda bir insan

42Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 12:30

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

ismail yknın komşusu demiş ki:sizede anlamıyorum ben arkadaşlar neden görünce panikliyosunuz ben her gün görüyorum sakinim yani oda bir insan

Seven İnsan Heyecan Yapıyo..Sen Alışmıssın Orasını Bilemeyiz pfff

http://www.ismailyktv.ile.biz

43Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 12:37

ismail yknın komşusu

ismail yknın komşusu
Yeni Yk'Cı

evet arkadaşım ben hiç heyecanlanmıyorum bir defa çok heyecanlandım ona aşık olduğumu söylerken çok zordu benim için söyledim ben sana aşık oldum diye ismailde anlayışla karşıladı beni ben onun sanatçı olduğuna hiç bakmıyorum sıradan bir insan benim gözümde yani burdaki komşularım nasıl öyle oda benim için

44Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 12:44

EBRU AYDIN

EBRU AYDIN
Administratör

Senin Yas Kac

http://www.ismailyktv.ile.biz

45Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 15:52

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

oYuNCu demiş ki:
ismail yknın komşusu demiş ki:sizede anlamıyorum ben arkadaşlar neden görünce panikliyosunuz ben her gün görüyorum sakinim yani oda bir insan

Seven İnsan Heyecan Yapıyo..Sen Alışmıssın Orasını Bilemeyiz pfff

aynen, seven insan heyecen yapiyo, ben çok bekledim ismaili gormek için, ve birden onu karsimda gorunce nasil heyecan yapmam ki, sen bi insani çok seversen, ve birden karsinda gorursen onu heyecan yapmazmisin ? pfff

46Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 19:37

ismail yknın komşusu

ismail yknın komşusu
Yeni Yk'Cı

NEDEN YAPIYIMKİ HEYCAN İSMAİL HER GÜN BURDA YANİ HER GÜN GÖRÜYORUM ONU İLK DEFA AŞIK OLDUĞUMU SÖYLERKEN ÇOK HEYECANLANDIM PANİKLEDİM AMA SONRADAN İSMAİL ANLAYIŞ GÖSTERİP YARDIM EDİNCE SAKİNNEŞTİM BİR ERKEĞE AŞIK OLDUĞUNU SÖYLEMEK KADAR ZOR BİR DURUM YOK HERALDE BİR KIZ İÇİN

47Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 19:55

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sen ilk gördügun zaman sende heyecan yapmissin, sen onu her gün görüyorsun, alismissin.., bizde her gün Görsek alisiriz..

48Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 20:38

yk*ci_izel

yk*ci_izel
Yeni Yk'Cı

ayyyy gercektenn duyquLanDmm yhaa aglama
offf jnm ins. tekrar onu qörebiLiR$inn..

49Ben Sensiz Yaşayamam... - Sayfa 2 Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 24 Ara. 2008 - 21:32

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yk*ci_izel demiş ki:ayyyy gercektenn duyquLanDmm yhaa aglama
offf jnm ins. tekrar onu qörebiLiR$inn..
ins cnm sheqer

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Similar topics

-

» Sensiz
» Sensiz..
» Sensiz Cennet