Ben Sensiz Yaşayamam... Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ben Sensiz Yaşayamam... Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ben Sensiz Yaşayamam...

+15
canimyk
yk production
-Seda YK-
peri
hande
qizem
Mavi_Kiyamet
barış yılmaz
kumsalyagmur
aliyye
İSMAİLYKOZLEMYK
ESRA YK
rübeysa uluogulari
sivasliirem
turkiish13
19 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 13:24

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sonunda hayalim gerçek oldu ismail abi, seni sonunda görebildim,

hem öyle şansım varmış ki buharkente gitmeden önce benim kaldığım otele geldin

seni orada görünce kendimi tutamadım ağlamaya başladım çünkü seni ilk kez görüyordum ve seni o kadar çok görmek istiyordum ki tutamadım işte kendimi aglama

sonra seninle fotoğraf çekindik öylesine çok sevindim ki anlatamam....

ve konser anı geldi ben öndeydim ve polisler beni arkaya gitmemi istiyordu ve sonunda seni en önden izleye bildim ismail abi
ve ben ağladım zaman bana göz kırptın sheqer

ve bana fotoğrafını verdin ddd

şimdi bunu okuyacak mısın bilemem ama şunu bil ki ben seni herşeyden çok seviyorum ismail abi

ve beni tanıman için bunu söyleye bilirim hani en önde hem ağlayan hem de şarkı söyleyen bir kız vardıya, engelli kardeşi ile işte o benim ismail abi....

sabah gelecektim odana senden imza ala bilmek için, seninle konuşa bilmek için, seni son kez olsun görebilmek için, ama ilk önce otoparka gittim araban var mı diye bakacaktım ve gördüm ki araban yoktu aglama ben de hemen receptiona gittim seni sordum ismail abi ve o zamam senin gittiğini öğrendim zaman yıkıldım ismail abi yıkıldım, seni son kez göremedim, sendem bir imza bile alamadım seninle konuşamadın bile aglama aglama aglama

şu an seni çok özlüyorum ismail abi

seni o gün, 3 ağustosta gördüyüm zaman sana daha çok bağlandım

şu an seni bir şeyi bilmeni istiyorum ismail abi ....SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM....

ve inşallah seni bir kez daha görürüm ve o zaman inşallah seninle konuşurum, imza'yı ala bilirim....

seni çok seven ümmü

2Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 14:19

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

senin yerinde olabilmek için nelerimi vermezdim yha ne kadar şanslısın aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

3Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 14:50

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

şanslıyım ama işte son kez göremedim, onunla konuşamadım offf offff

canım acıyor içim sızlıyor onu düşününce başım dönüyor.... of ismail abi yaktın beni ....

4Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 16:42

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

çok şanslısın onu bir kez görmek bile bir mucize aslında bende gördüm onun için hayatımda yüzünü bile görmek istemediğim kuzenlerimin evinde iki gün kaldım sadece onu görmek için senin hiç böyle bir derdin olmadan görmen ne kadar güzel inşallah bir kez daha görürsün canım. aglama

5Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 17:10

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

inşallah

onu bir kez daha görebilmek, onunla konuşa bilmek, onu doyasıya sarılıp öpmek için herşeyi yaparım

inşallah sende onu bir daha görürsün

6Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 20:26

rübeysa uluogulari

rübeysa uluogulari
İyİ YK'Cı

ya tekrar okudum mesajını ve her okuduğumda ağlıyorum herkesin bir derdi vardır ya biz yk cıların derdi de ismail yk onu düşünmekten uyuymıyoruz. onu bir kez daha görmek için neleri vermezdim ama çok zor. sana bu mesajı yazdığın için çok teşekkür ederim öyle güzelki.

En son rübeysa uluogulari tarafından Paz 17 Ağus. 2008 - 12:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

7Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 5 Ağus. 2008 - 21:28

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

evt ya bizim derdimiz sadece ismail yk onu o kadar çok seviyoruz ki bir kez daha görmek istiyoruz, geceleri onu düşünmekten uyumuyoruz, ve onun için her şeyi yaparız...

ve bende sana tşk ediyorum yazdıklarım sadece hissetdiklerim...
ama yazacak okadar çok şey var ki ....

8Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 5:04

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

İnş. Birdaha Ki sefere Alırsın İmzayı Gülümseme

http://www.ismailyktv.ile.biz

9Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 7:35

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

ne güsel ya keşke bende görseydim aglamaaglamaaglama

http://www.ismailykfanboard.net

10Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 8:36

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

sizce bu yazdıklarımı mu ????

11Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 9:39

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

İSMAİLYKOZLEMYK demiş ki:ne güsel ya keşke bende görseydim aglamaaglamaaglama

inşallah sende onu bir gün görürsün,

ben fransada oturuyorum, ve iki defa konsere geldi bir tanesi bir az uzaktı ama gidemedim, hep sabırla bekledim, ve 2-3 yıl sonra parise geldi ve benim oturduğum yer paris'e 4 saat uzaklığında, ama o zaman da gidemedim

ben hep sabırla bekledim her gün allahıma dua ettim bir kez olsun ismailimi göreyim diye, ve bu sitede 2 ağustosta denizlide konseri var diye gördüm ve aslında gidecektim ama tatilde olduğum için gidemedim hem de bide benim kaldığım otel denizliye 1 saat uzaklığında....
ve o gün 2 ağustosta ismailimi düşünüyordum, kaçırdığım o konseri düşünüyordum, bir offf çektim arkama döndüm ve bir de ne göreyim, bir afiş ismail yk nın da resmi vardı hemen baktım ve de ne göreyim 3 ağustosta buharkente bir festival varmış ve ismail yk orada olacakmış ve de ozaman o kadar çok sevinmiştim ki çünkü sonunda allah duamı kabul etmişti...sonunda ismailimi görecektim Gülümseme

ve 3 ağustosta saat 18'de bir aile'den ismail yk burada kalacakmış diye öğrendimde hemde oda numarasını'da biliyordum
ve yarım saat sonra annem ismail yk geldi deyince sevinçten havalara uçtum allahıma binlerce kez şükkür ettim çok ama çok mutlu oldum....

sonra yemek saati gelince tabi aşaya indik ailem ile ve inanın ki sağ sola bakmaktan yemeyimi yiğemedim ve bir de de göreyim uzakta 3 tane adam geliyor ve ortasında ismail yk'ı görünce ve o daha da çok yaklaştında ağlamaya başladım o kadar ÇOK sevindim ki tutamadım kendimi... sonrasını biliyorsunuz zaten

benim demek istediğim ben hep sabırla bekledim o anı yaşayabilmek için inşallah onu çok sevenler ve o günü sabırla bekleyenler inşallah bir gün ismail yk'yı görürler inanınki onu gördüğünüz zaman ona daha çok bağlanacaksınız

ben o andan beri her gün resmini baka baka ağlıyorum

onu çok ama çok seviyorum.... aglama aglama aglama

12Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 10:16

sivasliirem

sivasliirem
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

ne güzel görmüşsünüz işte resim çekinmişsin sana göz kırpmış felan çok şanslısın gerçektende yha aglama aglama aglama aglama aglama

13Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 10:30

aliyye

aliyye
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ewet çok şanslısınız yaaa bende görmek istiorum bi kere yaaaaa aglama aglama aglama aglama aglama aglama

14Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Çarş. 6 Ağus. 2008 - 16:26

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya sizce bunları okur mu ??????

15Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Cuma 15 Ağus. 2008 - 12:52

kumsalyagmur

kumsalyagmur
Yeni Yk'Cı

BEN İSMAİLLE TANIŞMAKTAN KORKUYORUM.BAK GÖRMÜSSÜN AMA İNSAN İSTER İSTMEZ BÜYÜLENİYO .UZAKTAN SEVMEYE KIYAMASKEN ONU YAKINDAN GÖRMEK.BEN DAYANAMAM.BENİM ELİMDE O KADAR ÇOK İMKAN VAR Kİ İSMAİLLE TANIŞMAK İÇİN DEDİM YA KORKUYORUM.İNANMAYA BİLİRSİNİZ AMA. BU BÖYLE BANA CESARET LAZIM.CESARETİMİ TOPLADIĞIMDA ONUN KARŞISINA ÇIKICAM.BEN ONU BİR HAYRANI GİBİ SEVEMEDİM.ÇOK FARKLI SEVDİM.UMARIM CESARETİMİ TOPLADIĞIMDA BAŞKASINA KALBİNİ KAPTIRMAMIŞ OLUR.BŞKASINA GÖNLÜNÜ VERMEMİŞ OLUR.HER GECE DUA EDİYORUM.

16Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Cuma 15 Ağus. 2008 - 14:07

barış yılmaz

barış yılmaz
Yeni Yk'Cı

ben çok görüyorum ama her seferinde 2 gün snra tekrar öslüyorummmmmm.onu göremediğim her an canım acıyor.ismailim ykam seni ben kimseye vermem

17Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... C.tesi 30 Ağus. 2008 - 13:33

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

allahim goruyorsun halimi

ne olur allahim onu bir daha gormeyi bana nasip et, ona sarilmayi nasip et ne olur allahim... aglama aglama aglama

isom ne olur yazdiklarimizi okuyorsan ne olur mesaj gonder ne olurrrrrr
sensiz yapamiyorum
seni o kadar cok ozledim ki....of offfffff

seni canindan cok seven ummu...

18Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Cuma 3 Ekim 2008 - 13:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ne güzel görmüssün yaa ben hic göremedimmmmmmmmmmmmm aglama

19Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Ptsi 22 Ara. 2008 - 18:15

qizem

qizem
Yeni Yk'Cı

ümmü senın kardesın gıbı benım de bi engelım var..umarım bidaha gorursun...bnada dua et ...bende bi kere daha görım...

20Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Ptsi 22 Ara. 2008 - 19:02

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

qizem demiş ki:ümmü senın kardesın gıbı benım de bi engelım var..umarım bidaha gorursun...bnada dua et ...bende bi kere daha görım...
tmm cnm, ederim hehe

21Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Ptsi 22 Ara. 2008 - 19:30

qizem

qizem
Yeni Yk'Cı

saoll:d

22Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 9:20

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

ümmü canım anlıyorum seni aynılarını bende yaşadım kolay deyil sanki oan canın çekiliyo dünya duruyo bende ilk baş şoka girdim ismaili karşımda görünce sonra alıştım yaklaştım elini tuttuğumda kalbim durdu sanki ağladım ismail şaşırdı neden ağlıyosun diye konuşamadım dona kaldım öylece aglama

23Ben Sensiz Yaşayamam... Empty ah Salı 23 Ara. 2008 - 9:30

turkiish13

turkiish13
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hande demiş ki:ümmü canım anlıyorum seni aynılarını bende yaşadım kolay deyil sanki oan canın çekiliyo dünya duruyo bende ilk baş şoka girdim ismaili karşımda görünce sonra alıştım yaklaştım elini tuttuğumda kalbim durdu sanki ağladım ismail şaşırdı neden ağlıyosun diye konuşamadım dona kaldım öylece aglama

ya öyle oluyo demii, o an kalbin duracak gibi oluyo, ben varya eline bile tutmadim, niye dersen bilmiyom, korktum, niye korktugumuda bilmiyom, ona sarilmayi okadar çok isterdim, elimde firsat'da vardi ama o anki heycandan sarilamadim..

24Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 9:45

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

ümmü canım bende oan korktum çünkü kolay deyil ama bir an kendimi topladım işte ismail karşımda hayal deyil dedim ve ben koştum ona aslında koşan ben deyildim yüreyimdi sanki yeniden doğmuştum koştum cesaret ettim yanına varınca elini bir tutmuşumki sorma bir elim bileginden tutuyo öteki elim elini tutuyo şaşırdım ismailde şaşırdı bir süre bırakmadım elini ağladım dayanamadım bir şey söyleyemedim öylece kalmışım sanki on dünya durmuş gibiydi hala inanamıyorum

25Ben Sensiz Yaşayamam... Empty Geri: Ben Sensiz Yaşayamam... Salı 23 Ara. 2008 - 11:38

peri

peri
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

umarım hepimiz yakından ismail yk yı görürüz

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Similar topics

-

» Sensiz
» Sensiz..
» Sensiz Cennet