Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Siz Olsaydınız Ne Yapardınız???

+37
sevdanur9
asi yk
**MELODİ YK**
gizmo_12
yalancıyarim
sivasli-kiz58
**ŞeYmA**
RIDOCANYK
Delü YK'cı
ceren yk
CANIMMMMM58
şeymayk_61
-Seda YK-
damla_yk
mustafa
Mavi_Kiyamet
barbie
gamze
hafize
__SİYAH_GÜL__
aliyye
ÖzLEm İsMaİL YK
fatihyk_18
İSMAİLYKOZLEMYK
İYK@EYLEM
SiyahRap_Yk
ONUR ERCANİ 40 YK
ESRA YK
Bahri_Bahadır
YarGitme
çerkezkızı
halit_yk18
yağmur yk
bas_gaza
Serseri Kız
DALKILIÇ_2
41 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

26Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 23 Tem. 2008 - 16:16

ÖzLEm İsMaİL YK

ÖzLEm İsMaİL YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence boşwer oseni istemiyosa sende onu isteme unut gitsin be

http://www.ismailykfanboard.net

27Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 23 Tem. 2008 - 17:02

aliyye

aliyye
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bence senn tek ilacın zaman zaten senle oynamaya çalışan bi kız sana göre degildir ki biliorum çok zor ama bencede unutmalısın

28Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 25 Tem. 2008 - 13:49

__SİYAH_GÜL__

__SİYAH_GÜL__
BanLı Üye
BanLı Üye

hayat bir film, istediğme rol veririm, istediğime yol. bence sende öle yap salla gitsin.

29Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 3 Ağus. 2008 - 13:42

hafize

hafize
Yeni Yk'Cı

YA ÇOK ÜZLDÜM AMA SNEİ SVEMEYENİ SEN NAPCAKSINKİ TAKMA HAYAT FANİ GELİP GEÇİCİ SENİN KARŞINA İNŞ SANA DEYER VERN KİŞİLER ÇIKAR DAHA GENÇSİN HAYATININ BAHARINDASIN ELBT SENİ SVEN BULUNUR DEYMEZMİŞ BENCE SEVİOSUN BEN UNUT DERİM BİLŞİOMZOR OLDUNU AMA BAŞKA ÇAREN YOK ALLAHA HAVALE ET SENİ SVENE İNŞ ÇIKAR VE İNŞ MTLU OLURSUN GERÇEKTEN ACIKLI HAYATTA BAŞARILAR!..

30Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 3 Ağus. 2008 - 14:07

gamze

gamze
Süper YK'Cı

bence o senı takıosa sen onu hiç takmıcan kımse için uzulmeye değmıo bu hayatta bende orendım bunu boşver ne hali varsa gorsun

31Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 13 Ağus. 2008 - 14:01

barbie

barbie
Yeni Yk'Cı

ya bir kere herşeyi silmen çok ii olmuş hem o seni de o çocuğuda idare ediyormuş bir kere onun yaptığı gerçekten çok kötü bir şey ama seninde acını anlıyorum bende yaşadım aynını ama katlandım ve onu unuttum tabi bu hiçde kolay olmadı 2 yılımı aldı benim ama sonunda başardım bunu inan bana unutmak çok daha gzl çünkü onun yaptıkları senin hayatını mahvediyor unutacaksın kardeşim başka çare yok

32Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Salı 18 Kas. 2008 - 2:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

ne bicim kiz bu böyle ya kusura bakma ya elbet bu kizin basinada birgün aynisi gelecektir ne eline gecmis sanki sana böyle yapmakla unutmalisin o kizida...

33Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 8 Ara. 2008 - 15:31

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

anladım durumun çok zor be kardeşim

34Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Salı 9 Ara. 2008 - 17:37

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

seni sevmeyeni sen hiç sevme ...sevse yapmazdı zaten öyle,,, idare etmezdi seni...boşwer salla...

35Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 21 Ara. 2008 - 17:43

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aglama

36Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Salı 23 Ara. 2008 - 13:02

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

unut diycem ama senin için zor gibi ama kızın yaptığıda hoş görülecek bişe değil
senin sevgini haketmemiş inş sevgini hakedecek biri çıkar karşına ALLAH yardımcın olsun

37Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 31 Ara. 2008 - 1:22

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

VAY CANIM KARDESIM VAY!
BU SANA BIR ABLA NASIHATI OLSUN!
BIRI BIRINI SEVIYORSA?
AYRILDIKTAN SONRA HEMEN SANA EVET DERSE?
BILKI SADECE O SEVDIGINI KISKANDIRIP PESINDEN KOSMASI NIYETINE SENI KULLANIR!
BÖYLE TIPIK KIZLAR BAYANLAR VARDIR!
BAZI KIZLAR YADA BAYANLAR SU YÜZDEN ESKI SEVGILISINE DÖNER:
SEVGI DEGIL ALISKANLIK!
O INSANA ALISTIGI ICIN ONU TERCIH EDER!
ADAM GIBI ADAM KIZ BAYAN BINDE BIR VARDIR TÜKÜRDÜGÜNÜ YALAMAYAN!
VALLA SANA BIRSEY DIYEYIMMI?
BENI ISTEMEYENI BEN HIC ISTEMEM!
DÜNYADA KIZMI BITTI?
ALLAHIM SANA LAYIK BIRINI ER GEC VERICEK!
DUALARIM SENINLE!

38Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 31 Ara. 2008 - 16:46

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

OFFFFFFF OFFFFFFFF durumun çok zor

39Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 2 Ocak 2009 - 14:04

Delü YK'cı

Delü YK'cı
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

sana kız mı yoq be kardesim salla gitsin....

http://www.ismailyktv.com

40Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 16 Ocak 2009 - 19:34

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

SEVEN ONUTMAZ AMA BÖLESINEDE NE KADAR SEVIYORSANDA ONUT ONUTMASANDA ONUT

41Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 21 Ocak 2009 - 9:28

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya kızın msn si filan yokmu ordan belki ulaşabilirsin

42Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? C.tesi 28 Şub. 2009 - 13:05

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

kardeşim bu kızdan sana yar olmaz bırak gitsin ;) ;) kendi kybeder..

43Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 18 Mart 2009 - 14:46

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bence sen o kizi unut...

44Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Salı 24 Mart 2009 - 8:09

yalancıyarim

yalancıyarim
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok üzüldüm ya üzülme ama seni çok üzmüş çok acımasız davranmış kafanı takma derim inşallah ondan daha çok seveceğin birisi karşına çıkar ve onu ondan çok seversin en iyisi onu untmak

45Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 12 Nis. 2009 - 21:04

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

seni satanı sende sat

46Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 12 Nis. 2009 - 21:59

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

dilde unut demek insanlara kolay
bu kizdan sana yar olmaz kardes
ALLAHIM SANA UNUTTURSUN INSALLAH!
DUALARIM SENINLE!

47Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 16 Nis. 2009 - 19:49

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bas_gaza demiş ki:seni üzmek için söylemiyorum ama bence sen bu kızın üstüne 1 bardak soğuk su iç....

AYNEN CANIM GÖNÜL BU AMA SENİNKİ DE N BİÇİM BİŞEYE KONMUŞ ANLAMADIM Nee

48Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 16 Nis. 2009 - 20:08

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

onu seviyorsan gercekten onun mutlu olmasını istiyorsan unatacaksın kardeş onun gönülü başkasındayken bu aşkta ne sana hayır vardır nede ona

49Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? - Sayfa 2 Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 8 Haz. 2009 - 12:05

sevdanur9

sevdanur9
Yeni Yk'Cı

DALKILIÇ_2 demiş ki:teşekkürler yorumlarınız içn ama ben onun üzerine asla su içemem onu kalbime yazmışım ölsemde silemem 1 yıl oldu dile kolay hala unutmadım bundan sonra da biraz zor gibi

ama asla affetmem bunu unutmam ama kabimde herzmn bir yeri olur günden güne unutuyorum yani unutmaya çalışıyorum

boswer arkk bole insanlar baskalarının duygularını hiç dusunmuyolar sana ne kadar sil deslerde silemezsin biliyorum çünkü aynı seyi bnde yasadım sana yaptığı hiç birsey gozukmuyor gozunde ancak tekrar asık olunca unutabilirsin onu(asık olabilirsen) inan bana bu seniin hayatının kararı bizim bişey demizle biryere varmazsın ya onu untmaya çaısksın yoksa hayatın mah olur ben saba diemm

şUlee

BanLı Üye
BanLı Üye

Serseri Kız demiş ki:Unutamazsın Kardeşim Zor aglama

aynen...aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Similar topics

-