Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Siz Olsaydınız Ne Yapardınız???

+37
sevdanur9
asi yk
**MELODİ YK**
gizmo_12
yalancıyarim
sivasli-kiz58
**ŞeYmA**
RIDOCANYK
Delü YK'cı
ceren yk
CANIMMMMM58
şeymayk_61
-Seda YK-
damla_yk
mustafa
Mavi_Kiyamet
barbie
gamze
hafize
__SİYAH_GÜL__
aliyye
ÖzLEm İsMaİL YK
fatihyk_18
İSMAİLYKOZLEMYK
İYK@EYLEM
SiyahRap_Yk
ONUR ERCANİ 40 YK
ESRA YK
Bahri_Bahadır
YarGitme
çerkezkızı
halit_yk18
yağmur yk
bas_gaza
Serseri Kız
DALKILIÇ_2
41 posters

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

1Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 6:15

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

harbiden dertliyim be kanka

şimdi ben okuldayekn 1 yıl oldu bir kızdan hoşlanıyordum gittim yüzüne karşı tüm gücümü toplayıp seniseviyorum dedim kız döndu arkasını hiçbirşey demeden gitti aglama

aradan vakit geçti yaklaşık 3 ay peşinden koşuyordum hayır diyordu ve birgün sevgilisi olduğunu öğrendim sevgilisini çağırdım dedim böyle böyle bn çok seviyorum dedim falan oğlan dediki bende çok sviyorum biz mutluyuz

inanın sırf o mutlu olsun die aradan çekildim (ama vazgeçmedim)

2 aysonra ayrıldılar kıza aynısını tekrar yaptım yuzune seniseviyorum dedim busefer tamam dedi

mesajlaşacaz die sabahlara kadar uyumadığım zamanları hatırlarım

çok değil 2 hafta sonra barışmışlar eski sevgilisiyle ve benide idare etmeye çalışıyormuş

şupelendim birgün okul çıkışı takip ettim

ve ne göreyim o oğlanla el ele tutuşup gittiler biryere

yav film senaryosu gibi ama böyle

dondum olduğum yere ve karşılarına çıktım dolaşıp sadece yüzüne baktım ve : yazıklar olsun dedim

üzerinden 1 sene geçti hala aynı yerdeyim ne yaacam bilmiyorum bana yardımcı olabilecek birileri varmı akıl falan verin yol gösterin neyapacam .....

ve okulda bitti mezun olduk numarasını sildim ona dair herşeyi sildim (yuzu hariç)

yemin ederim size burda birazcık ekleme dahi yok

2Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 7:00

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

O Ne Ya aglama

3Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 7:57

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

yok mu bir tavsiye bir öneri

4Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 12:38

bas_gaza

bas_gaza
Süper YK'Cı

seni üzmek için söylemiyorum ama bence sen bu kızın üstüne 1 bardak soğuk su iç....

5Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 13:22

yağmur yk

yağmur yk
İyİ YK'Cı

bence de bu kısın üstüne bi soğuk su iç sana tavsiyem o kıs seni sevmemişse bırak gitsin ne hali varsa görsün gideni değil giden seni kaybetbiş kanka boş ver be sıkma unut gitsin

6Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 15:11

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

teşekkürler yorumlarınız içn ama ben onun üzerine asla su içemem onu kalbime yazmışım ölsemde silemem 1 yıl oldu dile kolay hala unutmadım bundan sonra da biraz zor gibi

ama asla affetmem bunu unutmam ama kabimde herzmn bir yeri olur günden güne unutuyorum yani unutmaya çalışıyorum

En son DALKILIÇ_2 tarafından Çarş. 2 Tem. 2008 - 15:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

7Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 15:13

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Unutamazsın Kardeşim Zor aglama

8Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 19:28

halit_yk18

halit_yk18
BanLı Üye
BanLı Üye

benı ıyı dınle ben cok kızla cıktım ben kolay kolay kımseyı sevmem asık olmam ben seversem sonuna kadar severım sen cok sevmıssın cok baglanmıssın ama o baskasıyla cıkıyor sen halen sevıyorsun o ayrıldıktan sonra senınle cıkmıs yıne eskı sevgılısıyle cıkıyormus ondan hıc bır sey gelmez ama SANA SUNUDA SOYLEYIM IYI OKU 1 YIL DEIL 4 5 YIL GECSEDE O KIZ SANA DONECEK BANA INAN SENNNNN DONECEKTIR SANAAAAAA

http://www.ismailykfanboard.net

9Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 2 Tem. 2008 - 19:29

halit_yk18

halit_yk18
BanLı Üye
BanLı Üye

ama varya sunu yazmadım sen hıc pesınden kosma senı sevıyorum demeee o kendısı donecektır sana kardesıne ınan sen

10Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 3 Tem. 2008 - 5:24

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

kardeşim hemşom o dönse bile artık bitirdim o kısmı sadece ona aşığım ama geri dönse ayaklarıma kapansa artık olmaz ....

yorumların için çok teşekkürler

11Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 3 Tem. 2008 - 5:30

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

amaq yinede onu seviyorum

12Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 4 Tem. 2008 - 11:17

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

unutmaktan başka çare yok ama buda kolay değil biliyorum ama ne desem bilmiyorum
ne yazıkki böyle acımazsız kızlar çok...dilerim senin sevgini hakedecek birini bulursun

13Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 4 Tem. 2008 - 11:34

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

inaşallah çok teşekkür ederim...

14Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Cuma 4 Tem. 2008 - 19:47

YarGitme

YarGitme
İyİ YK'Cı

Sevqiin Var Ama Kıız YanıınDa DqL , ßa$kasıınDa Seniin yeriinDe Olsam Unutur Giideriim vea kalbiimiin köşesiinde ona yer verıırıım unutmamak ıstı0rsan , Zaten askı fazla cıddıyye almıyyceksıın alırsan bunlar olur ;)

15Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 7 Tem. 2008 - 10:28

DALKILIÇ_2

DALKILIÇ_2
Yeni Yk'Cı

EYVALLAH denerim

16Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 7 Tem. 2008 - 12:10

Bahri_Bahadır

Bahri_Bahadır
BanLı Üye
BanLı Üye

O başkasıyla mutluysa tekrar dönüp senden hoşlanıyorum, benimle çık demen zaten hata. Dertlisin ama hak ediyorsun. Seni sevmiyorsa seni seveni bulacaksın. Ben sana burda abi veya kardeş olarak nasihat ediyorum. Dön yüzünü arkana bak, peşinden koştuğun için kaybettiklerine değer mi?
Bir defter kalem al eline.
Onu sevdiğinden beri ne acılar çektin, ne sevinçler yaşadın. Neler kazandın, neler kaybettin.
Çok benzer şeyleri bende yaşadım. Yılmadım ayaktayım. Ve şimdi imkansızı başarıyorum, onsuzda yaşıyorum ve çok mutluyum. Sevgiyle kal.

http://www.amatoryasamak.tk

17Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 7 Tem. 2008 - 12:39

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

Değmez...

Hala onu seviyosun..Şimdi sana geri dönmek istese ne diceksin ???

Merak ettim sadece...

http://www.ismailyktv.ile.biz

18Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 7 Tem. 2008 - 17:44

ONUR ERCANİ 40 YK

ONUR ERCANİ 40 YK
Yeni Yk'Cı

ZOR BE KANKA KENDİNİ BAŞKA ŞEYLERE VER YOKSA NANAY

19Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Ptsi 7 Tem. 2008 - 18:09

<ismailkolik>

<ismailkolik>
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

bence (zor olsa da) artık düşünmemeye çalış.ben de birini sevmiştim senin hikayeye biraz benziyo ve 3,5 yıl peşindeydim onun için neler yapmıştım ama şuan çok pişmanım.beni sevmeyen birisine haketmeyecek değeri vermiş,haketmeyecek şeyleri yapmıştım.şuan hayatımda inanılmaz biri var ve çok mutluyum.artık o kişinin ismini bile düşünmüyorum aglamaaglama umarım sen de en yakın zamanda senin gibi birine değer veren,seni seven birini bulursun ve çok mutlu olursun...

20Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Çarş. 9 Tem. 2008 - 16:46

SiyahRap_Yk

SiyahRap_Yk
İyİ YK'Cı

bendede war böle bi olay yüzünü hiç unutmuorumm bazen onu düşünürkenn ağlıorum ama yapcaq bişe yoq yüzünüde silmeye çalışdımm ona benzerleri hep karşıma çıkıyor hatta ona dair herşeyy

kahretsinn yea ben hiç böle olmamışdım ve içimde sakladığım en büyüq acıydıı

21Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 10 Tem. 2008 - 8:26

Serseri Kız

Serseri Kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

SiyahRap_Yk demiş ki:bendede war böle bi olay yüzünü hiç unutmuorumm bazen onu düşünürkenn ağlıorum ama yapcaq bişe yoq yüzünüde silmeye çalışdımm ona benzerleri hep karşıma çıkıyor hatta ona dair herşeyy

kahretsinn yea ben hiç böle olmamışdım ve içimde sakladığım en büyüq acıydıı

AleV DuygusalA BagladıN aglama

22Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Perş. 10 Tem. 2008 - 11:12

İYK@EYLEM

İYK@EYLEM
Gelişmiş YK'Cı

[b]olum kız seni saf yerine koymuşş daha ne düşünüyorsun bea...çevrene bi bak seni seven biri vardır illa........

23Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 13 Tem. 2008 - 12:01

İSMAİLYKOZLEMYK

İSMAİLYKOZLEMYK
BanLı Üye
BanLı Üye

evet seni seveni görmeye çalış sen ne kadar sevsende anlatamazsın yüreğindeki olanları anlayamaz karşındaki zaten boşuna uğraşma cnm hayatına bak yaşamına pnsuz devam etmeyi başaryorsan eğer seni deli gibi sefen çıkacaktır karşına onu sev sende aglamaaglamaaglamaaglama

24Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 13 Tem. 2008 - 15:44

fatihyk_18

fatihyk_18
BanLı Üye
BanLı Üye

insanlar gülümseyerek az da olsa yuregının acısını dındırmeyı bılırler ama yuregındekı ask hıc bıtmez ne kadar ayrı olsalarda.evet cok ama cok sewvıyorum halada ama dönemez cıkısı olmayan bır yola saptı yani EVLENDIIIII aglama aglama aglama aglama ÇOK ÖZLEDIM ASKIM COK ÖLE ZORKI SENI SENSIZ YASAMAK aglama aglama aglama aglama

25Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Empty Geri: Siz Olsaydınız Ne Yapardınız??? Paz 13 Tem. 2008 - 15:48

fatihyk_18

fatihyk_18
BanLı Üye
BanLı Üye

GITME KAL DIYEMEDIM BEN SANA MECBURDUM SEN BILEMEDIN
GÖZLERIN HALA BENIM Mİ SÖLE KIMSEYI SEVMEDIN MI
BEN SENI ONUTAMADIM YUREGİN GİZLİ KALBIMDE GİDEN YARIM ŞİMDİ NERDE

BEN SENI ONUTAMADIM GÜLÜMMM
aglama aglama aglama aglama

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki