Orontez, Antakya'da kurulan ve bünyesinde yine Antakya'lı isimleri barındıran bir rap oluşumudur. 2001 yılında 8 kişiyle temelleri atılan bu grubun sayısı zamanla artarak aşağıda belirtilen 14 kişilik son halini almıştır.
Oluşumun ismi Antakya'dan geçen Asi Nehrinin mitolojik ismi Orontes'den esinlenerek alınmıştır.
Raptor
Culdesac
Kargaşa
K-O
Tura ) </B>
P-Fox[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Rapkid
Rasheed
Jbx
Rıhtım
Akıncı
Fenomen
Ahm
Ogee
Zelkalite
Ben rapin her türlüsünü dinlerim her isimi dinlerim mesela sagopa kajmer, kolera, ceza, killa hakan, dj akman, dj ateş, hepsini dinlerim. Ama orontez apayrıdır benim için bu saydıklarıma değişmem orontez i çok manyak bi grup hepsi bir birinden güzel işler yapıyolar yazıyolar.. Şarkılarını dinlemek isteyen varsa msn eklesin veya netten dinlesin...
Oluşumun ismi Antakya'dan geçen Asi Nehrinin mitolojik ismi Orontes'den esinlenerek alınmıştır.
Raptor
Culdesac
Kargaşa
K-O
Tura ) </B>
P-Fox[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Rapkid
Rasheed
Jbx
Rıhtım
Akıncı
Fenomen
Ahm
Ogee
Zelkalite
Ben rapin her türlüsünü dinlerim her isimi dinlerim mesela sagopa kajmer, kolera, ceza, killa hakan, dj akman, dj ateş, hepsini dinlerim. Ama orontez apayrıdır benim için bu saydıklarıma değişmem orontez i çok manyak bi grup hepsi bir birinden güzel işler yapıyolar yazıyolar.. Şarkılarını dinlemek isteyen varsa msn eklesin veya netten dinlesin...