Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin

+8
CANIMMMMM58
Nickimi7kedi
Emrah İpek
cadı_kız
HİLAL_YK52
RIDOCANYK
-Seda YK-
_*YaRaLI AşıK*_
12 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 12 Eyl. 2009 - 12:42

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

arkadaşlar benim derdim boyumdan büyük ayrıldığım ama bi o kadar hala daha çok sevdiğim unutamadığım insanın aşkıyla yanıp tutuşuyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fakat hala aklımda bi o var ve hep o var nasıl unuturum unutabilirim bana yarıdımcı olun canlarım lütfen [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içim yanıyo gören yok [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu unutmak için çok kişiyle çıktım ama kimse onun yerini doldurmuo kimse unutturamı yo onu bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

seNİ VEFASIZIN COCU YAKTIN YUREGIMI YAKTIN
Bırgun sende seveceksın
BILSEYDIM BEN severmıydım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
beni böyle yıkıp gittin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

En son _*YaRaLI AşıK*_ tarafından C.tesi 12 Eyl. 2009 - 15:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.ismailykfanboard.net

2Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 12 Eyl. 2009 - 13:40

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Bu Gdişle Unutamazsın Bnce Bebiş.. =( Baska Biriyle Çık Dicem Zaten Çıkmışsın.. =( Daha Ne Diyim..

3Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 12 Eyl. 2009 - 14:38

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

-Seda YK- demiş ki:
Bu Gdişle Unutamazsın Bnce Bebiş.. =( Baska Biriyle Çık Dicem Zaten Çıkmışsın.. =( Daha Ne Diyim..

bende bilmiyorum ne yapcamı neye karar vercemi tatlım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ilk asklar onutulmaz kım gelırse gelşsın onun yerını tutamaz ama allah öle buyuktur kı sabır etmeyı ogretıyor ınsana ben öle yaptım bak 4 yıl cıktıgım bırıyle gecen sene ayrıldık ve ınadıma evlendı onuttum mu onutmadım ama sabır etmeyı ogrendım agladım gecelerce canıma kıymayı bıle dusundum ama dusundum kı olan bana olacak sende sabır etmeyı dene zaman alıstırmayı ogretır ama onutmayı... onu onutmak ıcın cok ama cok agladım ama onutulmaz ne yaparsan yap onutamazssın sadece alısacaksın onsuzluga [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 19 Eyl. 2009 - 12:22

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

RIDOCANYK demiş ki:ilk asklar onutulmaz kım gelırse gelşsın onun yerını tutamaz ama allah öle buyuktur kı sabır etmeyı ogretıyor ınsana ben öle yaptım bak 4 yıl cıktıgım bırıyle gecen sene ayrıldık ve ınadıma evlendı onuttum mu onutmadım ama sabır etmeyı ogrendım agladım gecelerce canıma kıymayı bıle dusundum ama dusundum kı olan bana olacak sende sabır etmeyı dene zaman alıstırmayı ogretır ama onutmayı... onu onutmak ıcın cok ama cok agladım ama onutulmaz ne yaparsan yap onutamazssın sadece alısacaksın onsuzluga [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

yorumun ve gostermıs oldugun ıncelıgın ıcın tesekkurler arkdasım saol aöa unutmak kolay degıl. yınede unutmayı denıyorum tabı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onsuzluga elbet alışıcam.benı kendıne asık edecek bırı elbet cıkacak karsıma kı . İŞALLAH

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

_*YaRaLI AşıK*_ demiş ki:
RIDOCANYK demiş ki:ilk asklar onutulmaz kım gelırse gelşsın onun yerını tutamaz ama allah öle buyuktur kı sabır etmeyı ogretıyor ınsana ben öle yaptım bak 4 yıl cıktıgım bırıyle gecen sene ayrıldık ve ınadıma evlendı onuttum mu onutmadım ama sabır etmeyı ogrendım agladım gecelerce canıma kıymayı bıle dusundum ama dusundum kı olan bana olacak sende sabır etmeyı dene zaman alıstırmayı ogretır ama onutmayı... onu onutmak ıcın cok ama cok agladım ama onutulmaz ne yaparsan yap onutamazssın sadece alısacaksın onsuzluga [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

yorumun ve gostermıs oldugun ıncelıgın ıcın tesekkurler arkdasım saol aöa unutmak kolay degıl. yınede unutmayı denıyorum tabı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onsuzluga elbet alışıcam.benı kendıne asık
edecek bırı elbet cıkacak karsıma kı . İŞALLAH [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

inş cıkar temız bır ınsan oldugun her halınden bellı emın ol suan basta ben olmak uzere butun arkadasların mutlu olmanı cok ıstıyoruz umarım yakında senınde yuzunu güldürecek,senı ask hayatında mutlu edecek bırı cıkar karsına mutlu ol hakkındır hakkınnı ara ımkansız dıye bırsey yokk bul onu ve yasa askını doya doya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

7Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Perş. 24 Eyl. 2009 - 15:38

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

eğer hala unutamadıysan onu ara hissettiklerini söyle şimdi sende bana ordan söylemesi kolay nasıl yapıcam ben o dediğini diyeceksin ama onu gerçekten seviyosan aramalısın bence

8Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 26 Eyl. 2009 - 11:33

cadı_kız

cadı_kız
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

canım bn sana kıyamam unut be qülüm o kaybetmiş seni boşwer qitsin hepimiz sewdik unutamadıklarımız OLmuştur .. Ama Boşwer bidenem be aqlama kıyamam
sana bn canımdan 1 parçasın sen senin acın bnm acım ne olur qüLüm aqlama ısLanmasın o qüzeL qözLerin asLa ....

http://www.ismailyktv.com tüm ykcıLarın ok

9Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 26 Eyl. 2009 - 18:17

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

HİLAL_YK52 demiş ki:eğer hala unutamadıysan onu ara hissettiklerini söyle şimdi sende bana ordan söylemesi kolay nasıl yapıcam ben o dediğini diyeceksin ama onu gerçekten seviyosan aramalısın bence

aradım aramadım dgl ama gurur yapıo ve benı maf edio Dağınık Dağınık inan ayrılalı 2 sene oldu üçüncü seneye gırcek hala aklımda VeYsEl [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
.................... veyseeell ah veyseell şu sıteye gırıpte sana olan aşkımı nasıl haykırdıgımı gör
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senı hala svyrm koca bebegım elimde dgl..
SENI SEVIYORUM IMKANSIZ ASKIM VEYSEL ILK ASKIMDIN VE BENDE SON ASKIM OLARAK KALACAKSIN
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

hilalcım yapamıom onsuz ama o benı anlamıo pısmanm affet dıom gurur yapıo

10Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 26 Eyl. 2009 - 18:20

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cadı_kız demiş ki:
canım bn sana kıyamam unut be qülüm o kaybetmiş seni boşwer qitsin hepimiz sewdik unutamadıklarımız OLmuştur .. Ama Boşwer bidenem be aqlama kıyamam
sana bn canımdan 1 parçasın sen senin acın bnm acım ne olur qüLüm aqlama ısLanmasın o qüzeL qözLerin asLa ....

bıdenem veyselı unutmak elımde degıl
teske benden once evlensede gıtse en azından oyle unuturum unutmak zorunda kalırım
bızım buraya gelıo gozumun önüne çıkacak kadar cesaretlı dgl yuzune karsı cok sey haykırmak ıstıorum veyselın ama benden hep kacıo
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] canım acıo of off ben boyle aşka kapılacak ınsanmıydım yarabbım..!!

11Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 26 Eyl. 2009 - 18:22

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

RIDOCANYK demiş ki:

yorumun ve gostermıs oldugun ıncelıgın ıcın tesekkurler arkdasım saol aöa unutmak kolay degıl. yınede unutmayı denıyorum tabı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onsuzluga elbet alışıcam.benı kendıne asık
edecek bırı elbet cıkacak karsıma kı . İŞALLAH [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

inş cıkar temız bır ınsan oldugun her halınden bellı emın ol suan basta ben olmak uzere butun arkadasların mutlu olmanı cok ıstıyoruz umarım yakında senınde yuzunu güldürecek,senı ask hayatında mutlu edecek bırı cıkar karsına mutlu ol hakkındır hakkınnı ara ımkansız dıye bırsey yokk bul onu ve yasa askını doya doya [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

cokc cok saol arkdsm ama bu gıdısle benım mutlu olmam bıraz zor.bu sıtede gulup konustuguma bakma DIŞIM GÜLÜOSA İÇİM KAN AĞLIO.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

12Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Paz 27 Eyl. 2009 - 13:50

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

HİLAL_YK52 demiş ki:eğer hala unutamadıysan onu ara hissettiklerini söyle şimdi sende bana ordan söylemesi kolay nasıl yapıcam ben o dediğini diyeceksin ama onu gerçekten seviyosan aramalısın bence

aradım aramadım dgl ama gurur yapıo ve benı maf edio [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inan ayrılalı 2 sene oldu üçüncü seneye gırcek hala aklımda VeYsEl
.................... veyseeell ah veyseell şu sıteye gırıpte sana olan aşkımı nasıl haykırdıgımı gör
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senı hala svyrm koca bebegım elimde dgl..
SENI SEVIYORUM IMKANSIZ ASKIM VEYSEL ILK ASKIMDIN VE BENDE SON ASKIM OLARAK KALACAKSIN

o da niye öyle yapıyo ya sinirimi bozdu şimdi ne güzel sen onu aramışsın senin gibi kıza yapılcak şey mi bu şimdi

13Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Salı 29 Eyl. 2009 - 7:30

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

HİLAL_YK52 demiş ki:

aradım aramadım dgl ama gurur yapıo ve benı maf edio [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] inan ayrılalı 2 sene oldu üçüncü seneye gırcek hala aklımda VeYsEl

o da niye öyle yapıyo ya sinirimi bozdu şimdi ne güzel sen onu aramışsın senin gibi kıza yapılcak şey mi bu şimdi

aklı sıra beni peşinden koşturmaya çalışıyo işte amacı biraz burnumu sürtmek ama böyle giderse hem o hem ben çok acı çekecez gibi ya o ya ben birimizden biri niyeti bozacak Dağınık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Emrah İpek

Emrah İpek
Yeni Yk'Cı

Bi de benle çık, emin ol unutursun ddd

15Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Ptsi 5 Ekim 2009 - 12:27

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Emrah İpek demiş ki:Bi de benle çık, emin ol unutursun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

16Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 24 Ekim 2009 - 21:20

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

Emrah İpek demiş ki:Bi de benle çık, emin ol unutursun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
haaaaa aahaha haha
KoLay GéLsin Sna Tuana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

17Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Ptsi 26 Ekim 2009 - 22:50

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ULA BU NICKTEN BU CEVAP BEKLENIRDI
TÖVBE

18Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Salı 27 Ekim 2009 - 13:01

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

CANIMMMMM58 demiş ki:
TÖVBE

http://www.melankolikdamlalar.tk

19Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin C.tesi 7 Kas. 2009 - 15:12

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ala ala yha koyun can derdınde kasap et derdınde pfff

20Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Ptsi 9 Kas. 2009 - 11:05

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
CANIMMMMM58 demiş ki:
TÖVBE
hihi

21Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Çarş. 11 Kas. 2009 - 17:20

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Gİdenin yaSı GiTTi Gun OnLa BiTer bencesimi hayat Uzun Bir Maraton koşman ve FinaL İçin daha çok uzun bir yoLun var arkadaşım;)
Ya Onu unut yada Kendini unutmayı gÖze AL Senin elİnde herşey

22Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Cuma 27 Kas. 2009 - 21:34

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

unutmam ımkansız be arkdasım Dağınık

23Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Cuma 27 Kas. 2009 - 21:47

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

en iyisi ykmın müzikleriyle motivasyon olman bu zamanda kafana tokadan başka bişi takmıcan güzelim

24Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Ptsi 30 Kas. 2009 - 10:45

MersinLiy

MersinLiy
BanLı Üye
BanLı Üye

Ozaman ne unutayım unutabilirim moıdundasın Git yakasına yapış yazık Sana

25Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Empty Geri: Ne Yapmam Lazım Onu Unutmam İçin Çarş. 9 Ara. 2009 - 22:30

_*YaRaLI AşıK*_

_*YaRaLI AşıK*_
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

**MELODİ YK** demiş ki:en iyisi ykmın müzikleriyle motivasyon olman bu zamanda kafana tokadan başka bişi takmıcan güzelim

canm ılgı ve alakandan ötürü cok tskkr ederım ve bana bu konuda fıkır sundugun ıcın .gerekırse bunuda denerım ama UNUTMAK KOLAY OLMAYACAK YINEDE BENM ICIN :s 3 SENE GECMIS HALA AKLIMDA ONUN BENDEN ONCE BASKASIYLA EVLENMESI LAZIM KI ANCAK UNUTABILIYIM.EN AZINDAN TUM ÜMİDİMİ KESMIS OLURUM OZAMN BARI :s:s [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki