Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ben Asla Yapmam Diyenden Kork

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Empty Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Paz 1 Mart 2009 - 13:05

ESRA YK

ESRA YK
Administratör

İnsanoğlu kendisini bazen olduğu gibi değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''olmak istediği'' gibi sunar. Özellikle konu aşk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] meşk olunca bu türden '' ruhsal yalanlar'' daha çok görülür. Ayrıca eğer insan sürekli '' Ben dürüstüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] açık görüşlüyüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rahat bir tipim ve kavga sevmem'' falan diye kendisinden bahsediyorsa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ona'' dikkat edin''. zira kendisini öven insanların aslında '' dediği gibi'' olmadığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
çok fazla karşılaşılan bir durumdur. Lakin insan'' nereye kadar''
kendisini gizleyebilir ki? bir süre sonra ''ne olduğu'' anlaşılıyor
tabii ya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olan tertemiz sevgilere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] emek verilen ilişkilere oluyor... Kadın kırk yaşlarında bir reklamcı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tanınan sevilen biri. Çok çekici bir kadın ama '' arızalı'' erkeklerden
fena halde ağzı yanmış. Bu yüzden son derece seçici davranıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
asla çapkınlık yapmıyor ve ''hayat boyu'' birlikte olabileceği bir adam
arıyor.Bir tanıtım için gittiği üniversitede eşinden ayrılmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yakışıklı bir emekli askerle tanışıyor ve kısa bir süre sonra ''aşk
başlıyor''... Aslında adam emekli asker olmaktan çok ''hippi''gibidir.
modern giyiniyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gülmeyi eğlenmeyi seviyor ve kadına sürekli '' seni üzmem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] baskı yapıp boğmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] asla huzursuzluk vermem'' diye güven de veriyor. Ayrıca '' ben kavgadan şiddetden hiç hoşlanmam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yapımda yok zaten'' diyor ve ilk zamanlarda sahiden de ''şeker
gibi''davranıyor. şefkatli ve incelikli görünüyor. ve kadın sevinçten
havalara uçarak ''Aradığım adamı nihayet buldum diye konuşuyor
çevresine ve de adamı bütün dostlarına tanıştırıyor. Ançak aradan daha
bir ay geçmişken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adam kadını'' emir eri gibi''fırçalayıp eleştirmeye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gittiği yerlere karışmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her lafından bir başka ''mana'' çıkarıp kavga yaratmaya başlıyor. Üstelik ''maganda gibi'' konuşup[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kırıcı şakalar bile yapıyor. Vaziyete bakan kadın''yahu bu hiç konuştuğu bir adam değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tipik bir maço[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hatta KIRO'' diye düşünüp adamdan soğuyor ve ayrılmak istiyor. Ama sen misin ayrılmak isteyen? Hani o ''şiddet bilmeyen'' adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onu yerlerde sürükleyerek dövüyor. kadınsa şimdi acı ve öfkeyle ''Anladım ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben asla yapmam diyenden korkacaksın'' diyor...

http://www.ismailyktv.ile.biz

2Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Empty Geri: Ben Asla Yapmam Diyenden Kork Paz 1 Mart 2009 - 13:07

Sena_Yk

Sena_Yk
Süper YK'Cı

Bide Byk Konusan İnsanDan Kormak Lasm PayLasm İçin SaoL

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]