Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli )

+17
MERAL GEDİK
kArAs3VdAL1
İsMaİl Yk MiChAeL JaCkSoN
AŞKIMYK
ayyildiz58
Özcos_34
böCükk
YaLaNCı_RoMaNtiK:)
aysenur yurtseven
_HaYaL_
betül yurtseven
merym
**ŞeYmA**
kevser_YK
Beray_İsmail_YK
[- Melankolik -]
-Seda YK-
21 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [3 sayfadaki 5 sayfası]

kArAs3VdAL1

kArAs3VdAL1
BanLı Üye
BanLı Üye

geçmiş doğum gunun kutlu olsun kolera fazla gec kalmıs sayılmam dımı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MERAL GEDİK

MERAL GEDİK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kevser_YK demiş ki:Doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu güzel yıllara...... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

http://www.ismailykfanboard.net

53Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 14 Ekim 2009 - 9:39

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

kArAs3VdAL1 demiş ki:geçmiş doğum gunun kutlu olsun kolera fazla gec kalmıs sayılmam dımı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
teşekkürler..geç kalmış sayılmazsın herhalde xD ki geç kalmış olsanda fark etmez

En son ykcı_rizeli tarafından Çarş. 14 Ekim 2009 - 9:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://www.melankolikdamlalar.tk

54Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 14 Ekim 2009 - 9:40

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

MERAL GEDİK demiş ki:
kevser_YK demiş ki:Doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu güzel yıllara...... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
teşekkr ederm..hep beraber inş. =)

55Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 14 Ekim 2009 - 18:54

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için öpücük Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öpücük
çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun öpücük herşey benim olmasın ya sizinde olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben herzaman neşelimiyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bize gelin gelmedin küsüm sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende seniii çoook seviyorum canım arkim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyiki varsınnn öpücük

Bcım sen herşeyin en iyisini hakediyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gelin gelmedim ama oturmaya gelirim gızz üzülme bu kadar hemen zırlama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Akşama ziyafet var servisi ben yapıcam kendi elcegizlerimle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Pasta yemek istiyen akşam chate gelsin dermişimm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ama en büyük dilim benim hee ona göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olmaz en büyük dilim benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ben anlamam en büyük dilim bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anammm acıktım bea çabuk iftar gelsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlk dilimi ben kendi elcegizlerimle yediricem sana heee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kıymetcegizimi bil hee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Herkese ince dilim kesicemki bizede sonrdan artsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tamam en büyük dilim sana bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana pastalar feda olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ah ah abim olsa pasta getirirdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anammmmm bu doğum günümü unuttu galba [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nöbette aklına gelmemiştir abişimin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçen sene sabahın köründe aramıştı beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende sana kendi ellerimle yedircem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Arar bacım abişinin belki nöbet başına vurmuştur alma günahını cucuğun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben aldımya pastanı begenmedinmi gız tuhh sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şahan abim ah burda olcaktıki anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
doğru kesin nöbet başına vurdu abişimin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anammmm bu gece rüyamda abimi gördüm hayırıdr inş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacım senin pastan süperrrrrrrrr çoh beğendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama fazla pasta göz çıkarmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şahan abiyi karıştırma şimdi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Dogru fazla pasta göz çıkarmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Abine söyle o zman çikilatalı pasta kapsında gelsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne pis bogazız bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
zaten ben çikilatalı severm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iftar vakti yaklaştıkça pis boğaz oluyoruz napak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] huyumuz kurusun pis boğazız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu pis bogazlıkta nerye kadar yaww [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sonra kimse begenmicek bizi evde kalcaz 2 kız kurusu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yılda bikere pis boğaz oluyoruz bacım çnkü bikere doğum gnü kutluyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evde kalmayız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen evdemi kaldın bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evde kalırsan çağrı at bana hemen bize alayım seni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Şu anlık öyle bi durum yok bacım olursa çagrımı atarım ben [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Beni almayan kaybeder bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şuan öyle bi durum yoh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öyle bi durum olursa bir çağrın yeter biliyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni almayan kaybeder de biz kaybettik mi şimdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Eee biraz kaybettiniz tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Neyse umudunuzu kaybetmeyin olur belki bişiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
biraz kaybettik demek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama umut var diyosun hadi bakm bekliyoruz olsun bişler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Nee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dağınık
GéÇmi$D0Ğum Günün kuTlu 0Lsun ddd Yav unuTmu$um ddd ßakmıorumda KonuLAra
Özür DİLéRİm ddd ama bu uzun kuyruk Ho$mu$ Bunu Yapan İLk'LéRDén ßiriDé ßénim haha

56Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Perş. 15 Ekim 2009 - 14:37

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkrler emre..özür dilemene gerek yok xD ilklerdensin bende sonlardan haha taklitler asıllarını yaşatır ddd

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:teşekkrler emre..özür dilemene gerek yok xD ilklerdensin bende sonlardan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taklitler asıllarını yaşatır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sén İlkLéRDénSin Ama ßénim MoDéLim GéÇti ddd
Artık Gİtmé Vakti haha

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:teşekkrler emre..özür dilemene gerek yok xD ilklerdensin bende sonlardan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taklitler asıllarını yaşatır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sén İlkLéRDénSin Ama ßénim MoDéLim GéÇti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Artık Gİtmé Vakti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
modelin geçmedi xD yerli yerinde dur pfff haha

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:
modelin geçmedi xD yerli yerinde dur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/quote]
haha sén SöyLéRSén NéDén OLmasın haha

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:
modelin geçmedi xD yerli yerinde dur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sén SöyLéRSén NéDén OLmasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/quote]

ben söyledim zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzel sözümü dinliyosun

61Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) C.tesi 24 Ekim 2009 - 13:58

YAĞMUR MELEĞİ

YAĞMUR MELEĞİ
Yeni Yk'Cı

doğun günün kutlu olsun sema nice yaşlara

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler,hep beraber inş.

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

[quote="ykcı_rizeli"]
Nickimi7kedi demiş ki:

ben söyledim zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzel sözümü dinliyosun
sen diyosun bak ondan gitmiyorum haha saygım var ondan haha

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[quote="Nickimi7kedi"]
ykcı_rizeli demiş ki:
Nickimi7kedi demiş ki:

sen diyosun bak ondan gitmiyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygım var ondan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YéRiNé göRé haha Saygım Var Susmasını ßilir Konu$masını ßilirim éywaLLAh haha

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
YéRiNé göRé [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saygım Var Susmasını ßilir Konu$masını ßilirim éywaLLAh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßİdéé aRKADAN kONU$MAmak ddd

68Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 13:41

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßİdéé aRKADAN kONU$MAmak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
arkadan konuşmamak lazım eed ddd

69Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:07

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:arkadan konuşmamak lazım eed [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Zaman kötü haha

70Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:24

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:arkadan konuşmamak lazım eed [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Zaman kötü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhaf ddd haha

71Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:33

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhaf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kimi Anasını Şé... haha kimi ßabaSıyla haaaaa BéBéLéR ZaTén Né Pé$inDé vah vah haha [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

72Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:35

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhaf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kimi Anasını Şé... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimi ßabaSıyla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BéBéLéR ZaTén Né Pé$inDé vah vah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bebeler ne peşinde ddd [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

73Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:40

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:bebeler ne peşinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßo$VéR izLéséNé.comda vAr ddd

74Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:41

[- Melankolik -]

[- Melankolik -]
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Nickimi7kedi demiş ki:
ykcı_rizeli demiş ki:bebeler ne peşinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßo$VéR izLéséNé.comda vAr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bakarım bi ara ddd

75Semoşumun Doqum Günü   ( ykcı_rizeli ) - Sayfa 3 Empty Geri: Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli ) Çarş. 28 Ekim 2009 - 15:45

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ykcı_rizeli demiş ki:bakarım bi ara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yalan abi valla haha

Sayfa başına dön  Mesaj [3 sayfadaki 5 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Similar topics

-