geçmiş doğum gunun kutlu olsun kolera fazla gec kalmıs sayılmam dımı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
kevser_YK demiş ki:Doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu güzel yıllara...... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
teşekkürler..geç kalmış sayılmazsın herhalde xD ki geç kalmış olsanda fark etmezkArAs3VdAL1 demiş ki:geçmiş doğum gunun kutlu olsun kolera fazla gec kalmıs sayılmam dımı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son ykcı_rizeli tarafından Çarş. 14 Ekim 2009 - 9:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teşekkr ederm..hep beraber inş. =)MERAL GEDİK demiş ki:kevser_YK demiş ki:Doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu güzel yıllara...... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:biraz kaybettik demek [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama umut var diyosun hadi bakm bekliyoruz olsun bişler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:şuan öyle bi durum yoh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öyle bi durum olursa bir çağrın yeter biliyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni almayan kaybeder de biz kaybettik mi şimdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:yılda bikere pis boğaz oluyoruz bacım çnkü bikere doğum gnü kutluyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evde kalmayız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen evdemi kaldın bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anladın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evde kalırsan çağrı at bana hemen bize alayım seni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:zaten ben çikilatalı severm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iftar vakti yaklaştıkça pis boğaz oluyoruz napak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] huyumuz kurusun pis boğazız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:doğru kesin nöbet başına vurdu abişimin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anammmm bu gece rüyamda abimi gördüm hayırıdr inş. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacım senin pastan süperrrrrrrrr çoh beğendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamam en büyük dilim sana bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sana pastalar feda olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ah ah abim olsa pasta getirirdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anammmmm bu doğum günümü unuttu galba [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] nöbette aklına gelmemiştir abişimin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] geçen sene sabahın köründe aramıştı beni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende sana kendi ellerimle yedircem [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olmaz en büyük dilim benim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben herzaman neşelimiyim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bize gelin gelmedin küsüm sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bende seniii çoook seviyorum canım arkim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bcım sen herşeyin en iyisini hakediyosun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gelin gelmedim ama oturmaya gelirim gızz üzülme bu kadar hemen zırlama [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Akşama ziyafet var servisi ben yapıcam kendi elcegizlerimle [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Pasta yemek istiyen akşam chate gelsin dermişimm [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ama en büyük dilim benim hee ona göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ben anlamam en büyük dilim bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Anammm acıktım bea çabuk iftar gelsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İlk dilimi ben kendi elcegizlerimle yediricem sana heee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kıymetcegizimi bil hee [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Herkese ince dilim kesicemki bizede sonrdan artsın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arar bacım abişinin belki nöbet başına vurmuştur alma günahını cucuğun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben aldımya pastanı begenmedinmi gız tuhh sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şahan abim ah burda olcaktıki anladın sen onu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama fazla pasta göz çıkarmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şahan abiyi karıştırma şimdi bacım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dogru fazla pasta göz çıkarmaz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Abine söyle o zman çikilatalı pasta kapsında gelsin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne pis bogazız bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu pis bogazlıkta nerye kadar yaww [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sonra kimse begenmicek bizi evde kalcaz 2 kız kurusu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şu anlık öyle bi durum yok bacım olursa çagrımı atarım ben [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Beni almayan kaybeder bea [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Eee biraz kaybettiniz tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Neyse umudunuzu kaybetmeyin olur belki bişiler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sén İlkLéRDénSin Ama ßénim MoDéLim GéÇtiykcı_rizeli demiş ki:teşekkrler emre..özür dilemene gerek yok xD ilklerdensin bende sonlardan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taklitler asıllarını yaşatır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
modelin geçmedi xD yerli yerinde durNickimi7kedi demiş ki:Sén İlkLéRDénSin Ama ßénim MoDéLim GéÇti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:teşekkrler emre..özür dilemene gerek yok xD ilklerdensin bende sonlardan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taklitler asıllarını yaşatır [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Artık Gİtmé Vakti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
modelin geçmedi xD yerli yerinde dur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/quote]ykcı_rizeli demiş ki:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sén SöyLéRSén NéDén OLmasın [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/quote]Nickimi7kedi demiş ki:modelin geçmedi xD yerli yerinde dur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:
sen diyosun bak ondan gitmiyorum saygım var ondanNickimi7kedi demiş ki:
ben söyledim zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzel sözümü dinliyosun
oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:sen diyosun bak ondan gitmiyorum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygım var ondan [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:
ben söyledim zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] güzel sözümü dinliyosun
YéRiNé göRé Saygım Var Susmasını ßilir Konu$masını ßilirim éywaLLAhykcı_rizeli demiş ki:oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:YéRiNé göRé [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Saygım Var Susmasını ßilir Konu$masını ßilirim éywaLLAh [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:oke gitme zaten [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saygı duyan birisin,güzel [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] benimde sana saygım var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßİdéé aRKADAN kONU$MAmakykcı_rizeli demiş ki:en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
arkadan konuşmamak lazım eedNickimi7kedi demiş ki:ßİdéé aRKADAN kONU$MAmak [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:en güzeli bu susmasınıda konuşmasınıda bilmek lazım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Zaman kötüykcı_rizeli demiş ki:arkadan konuşmamak lazım eed [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhafNickimi7kedi demiş ki:Zaman kötü [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:arkadan konuşmamak lazım eed [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kimi Anasını Şé... kimi ßabaSıyla BéBéLéR ZaTén Né Pé$inDé vah vah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhaf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bebeler ne peşinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Nickimi7kedi demiş ki:Kimi Anasını Şé... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kimi ßabaSıyla [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BéBéLéR ZaTén Né Pé$inDé vah vah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:öyle..bu zamane gençleri bebeleri çok tuhaf [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ßo$VéR izLéséNé.comda vArykcı_rizeli demiş ki:bebeler ne peşinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bakarım bi araNickimi7kedi demiş ki:ßo$VéR izLéséNé.comda vAr [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ykcı_rizeli demiş ki:bebeler ne peşinde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yalan abi vallaykcı_rizeli demiş ki:bakarım bi ara [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
» .::Sitemiz Hakkında::. » Özel Günlerimiz » # Doğum Günlerimiz » Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli )
Similar topics