Semoşummmm DatLım Doqum Günün Kutlu olsun.. Nice Yaşlara AşkOmmm .. İyiki Varsın..
Seni Çok Seviyorum...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Seni Çok Seviyorum...
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
En son merym tarafından Paz 6 Eyl. 2009 - 12:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
çok teşekkür ederim canm sağolkevser_YK demiş ki:Doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu güzel yıllara......
çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksilmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
En son ykcı_rizeli tarafından Paz 6 Eyl. 2009 - 14:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sağol bacımmmm iftardan sonra yerim artıkın kıymetini biliyorum zaten**ŞeYmA** demiş ki:BACIM PASTAN KOLAN KURABİYEN BENDEN KIYMETİMİ BİL
iftardan sonra sitede parti veriyorum pasatayı v.s herşey bacımdan herkesi siteye bekliyorum süper görünüyorlar acıktım şmdi heykcı_rizeli demiş ki:sağol bacımmmm iftardan sonra yerim artıkın kıymetini biliyorum zaten**ŞeYmA** demiş ki:BACIM PASTAN KOLAN KURABİYEN BENDEN KIYMETİMİ BİL
En son ykcı_rizeli tarafından Paz 6 Eyl. 2009 - 12:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
çok teşekkür ederim canım sizde iyiki varsınız canm inş. hep birlikte mutlu seneleremerym demiş ki:Doqum günün kutlu olsun canım semoşum benim iyiki doqmuşsun iyiki warsın
Ailen,biz ve tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere inşallah haytım
ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
inşallahykcı_rizeli demiş ki:çok teşekkür ederim canım sizde iyiki varsınız canm inş. hep birlikte mutlu seneleremerym demiş ki:Doqum günün kutlu olsun canım semoşum benim iyiki doqmuşsun iyiki warsın
Ailen,biz ve tüm sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere inşallah haytım
sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Bcım sen herşeyin en iyisini hakediyosun Gelin gelmedim ama oturmaya gelirim gızz üzülme bu kadar hemen zırlama Akşama ziyafet var servisi ben yapıcam kendi elcegizlerimle Pasta yemek istiyen akşam chate gelsin dermişimm Ama en büyük dilim benim hee ona göre
ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Bcım sen herşeyin en iyisini hakediyosun Gelin gelmedim ama oturmaya gelirim gızz üzülme bu kadar hemen zırlama Akşama ziyafet var servisi ben yapıcam kendi elcegizlerimle Pasta yemek istiyen akşam chate gelsin dermişimm Ama en büyük dilim benim hee ona göre
tamam en büyük dilim sana bacım sana pastalar feda olsun ah ah abim olsa pasta getirirdi pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana anammmmm bu doğum günümü unuttu galba nöbette aklına gelmemiştir abişimin geçen sene sabahın köründe aramıştı beni bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz bende sana kendi ellerimle yedircem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Ben anlamam en büyük dilim bea Anammm acıktım bea çabuk iftar gelsin İlk dilimi ben kendi elcegizlerimle yediricem sana heee kıymetcegizimi bil hee Herkese ince dilim kesicemki bizede sonrdan artsın
ykcı_rizeli demiş ki:tamam en büyük dilim sana bacım sana pastalar feda olsun ah ah abim olsa pasta getirirdi pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana anammmmm bu doğum günümü unuttu galba nöbette aklına gelmemiştir abişimin geçen sene sabahın köründe aramıştı beni bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz bende sana kendi ellerimle yedircem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Ben anlamam en büyük dilim bea Anammm acıktım bea çabuk iftar gelsin İlk dilimi ben kendi elcegizlerimle yediricem sana heee kıymetcegizimi bil hee Herkese ince dilim kesicemki bizede sonrdan artsın
doğru kesin nöbet başına vurdu abişimin anammmm bu gece rüyamda abimi gördüm hayırıdr inş. bacım senin pastan süperrrrrrrrr çoh beğendim**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamam en büyük dilim sana bacım sana pastalar feda olsun ah ah abim olsa pasta getirirdi pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana anammmmm bu doğum günümü unuttu galba nöbette aklına gelmemiştir abişimin geçen sene sabahın köründe aramıştı beni bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz bende sana kendi ellerimle yedircem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Arar bacım abişinin belki nöbet başına vurmuştur alma günahını cucuğun Ben aldımya pastanı begenmedinmi gız tuhh sana şahan abim ah burda olcaktıki anladın sen onu
ykcı_rizeli demiş ki:doğru kesin nöbet başına vurdu abişimin anammmm bu gece rüyamda abimi gördüm hayırıdr inş. bacım senin pastan süperrrrrrrrr çoh beğendim**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamam en büyük dilim sana bacım sana pastalar feda olsun ah ah abim olsa pasta getirirdi pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana anammmmm bu doğum günümü unuttu galba nöbette aklına gelmemiştir abişimin geçen sene sabahın köründe aramıştı beni bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz bende sana kendi ellerimle yedircem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
Arar bacım abişinin belki nöbet başına vurmuştur alma günahını cucuğun Ben aldımya pastanı begenmedinmi gız tuhh sana şahan abim ah burda olcaktıki anladın sen onu
ama fazla pasta göz çıkarmaz şahan abiyi karıştırma şimdi bacım
zaten ben çikilatalı severm iftar vakti yaklaştıkça pis boğaz oluyoruz napak huyumuz kurusun pis boğazız**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:doğru kesin nöbet başına vurdu abişimin anammmm bu gece rüyamda abimi gördüm hayırıdr inş. bacım senin pastan süperrrrrrrrr çoh beğendim**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamam en büyük dilim sana bacım sana pastalar feda olsun ah ah abim olsa pasta getirirdi pastanede çalşıyodu süpper pasta getirmişti doğum günümde süpriz yapmıştı bana anammmmm bu doğum günümü unuttu galba nöbette aklına gelmemiştir abişimin geçen sene sabahın köründe aramıştı beni bacım herkese ince dilim kes doğru diyosun sonra bize kalmaz bende sana kendi ellerimle yedircem**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:sende herşeyin en iyisini hakediyosun bacım çok güzel sözler söylüyosunuz duygulandım şimdi yaw oturmaya gel kapım sonuna kadar açık sana ama gelin olarak da gel benim doğum günüm en büyük dilimi sen alıyosun olmaz en büyük dilim benim bu akşam iftarda az yesin herkes iftardan sonra pasta yicez sonra pasta yiyemezsiniz bak**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:çoookkkkkk teşekkür ederim canım sağol sende iyiki varsın bacım sende benim için gerçek dostsun herşey benim olmasın ya sizinde olsun umarım kimsenin yüzünden gülcük eksikmez ben herzaman neşelimiyim bize gelin gelmedin küsüm sana bende seniii çoook seviyorum canım arkim iyiki varsınnn**ŞeYmA** demiş ki:Bacımm benim dogum günün kutlu olsun nice senelere inşallah İyiki varsın canım benim sen gerçek bi dostsun benim için Allahım sana uzun ömürler versin hep böyle neşeli ol emii Saglık mutluluk huzur anamm herşey senin olsun beaa Sizide gelin gelemedim ama napam anladın sen onu SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ DOGDUN İYİKİ VARSIN
ama fazla pasta göz çıkarmaz şahan abiyi karıştırma şimdi bacım
Dogru fazla pasta göz çıkarmaz Abine söyle o zman çikilatalı pasta kapsında gelsin Ne pis bogazız bea
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5
» .::Sitemiz Hakkında::. » Özel Günlerimiz » # Doğum Günlerimiz » Semoşumun Doqum Günü ( ykcı_rizeli )
Similar topics