www.ismailyktv.com korsanı burak yk Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

www.ismailyktv.com korsanı burak yk Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

www.ismailyktv.com korsanı burak yk

+8
HİLAL_YK52
AŞKIMYK
ceren yk
merym
meliscan
-Seda YK-
burak.yk
fener58
12 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:22

fener58

fener58
BanLı Üye
BanLı Üye

ne olur arkadaşlar burak ykya inanmaylım bütün sitlerde hep bn avrupa müzikl mesktetaşıyım die geçiniyorum burak yk hep atıyor inanmalayalkıom belkide bizi birbirimeze düşürmek istiyor bklide yk düşmanıda olbilir geris i size kalmış

2www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:49

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

fener58 len ufaklık yerim seni ben tatlım.yanına gelmeyim öperim seni.ispatla la yalancılıgımı.adresini buldurup polisleri evine yolluyorum eger özür dilemezsen

3www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:49

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Bana Bak Dayak ! Böyle KonuLar Açma Ya ! Nerden Biliyosun YaLan Söylediğini YK Düşmanıda Ne Demek ! Bak Tepemin Tasını Attırma ! Hepimiz YKcıyız ! sinirli Tamam mı sinirli

http://www.ismailykfanboard.net

4www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:50

meliscan

meliscan
İyİ YK'Cı

ya artık uzatmayalım birlik oalılm kardeşler

5www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:51

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

yk düşmanı olduğum anda kafama sıkarım biliyormusun sen

6www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 10:54

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

aynen valla bende sıkarım haha sinirli

http://www.ismailykfanboard.net

7www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 11:18

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yha arkadaşlar uzatmayın yha şurda kardeşce egleniyoruz lütfen ama böle konular açmayalım bi daha hem ismail ykyı sevniyosa burda işine demekki seviyoki burda dimi yha

8www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 12:39

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ya artık uzatmayalım birlik oalılm arkadaşlar

9www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 13:18

fener58

fener58
BanLı Üye
BanLı Üye

ismailykfanclub.comaa saçma sapan şeyler yaıp o sitden atıldı şmdide sıra bu siteye geldi arkadaşlar bu burak ykya skın inanmayalımm... tmmı

10www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 13:26

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaa evet bencdde uzatmayalım artıkkk neyse nee

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

11www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 15:54

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bu konuyu artık uzatmayalım bence çok sıkıldım

12www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 20:06

ismailyk_58

ismailyk_58
Yeni Yk'Cı

ALLAH ASKINA DELIMISINIZ SIZ YA BIZLER YKCIYIZ BIZ BASKASINA BENZEMEYIZ SATMAYIZ BIRBIRIMIZI YK BUNLARI DUYSA COK ÜZÜLÜR EN IYISI ADMIN OLANLAR BU SACMA ***** KONULARI SILSIN YETERRRR ARTTTIK YA YK CI OLMAYAN GITSIN AZETN YKCI OLMAYAN GELMEZ BURAYA GELMESINDE

13www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Çarş. 29 Tem. 2009 - 23:10

HaLiL yK

HaLiL yK
BanLı Üye
BanLı Üye

fener58 misin 5888888888 misin nesin saçma saçma konusma bu sitede sinirli

14www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Perş. 30 Tem. 2009 - 9:05

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

fener 58 en kısa zamanda banlanıyorsun kardeşim

15www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Paz 2 Ağus. 2009 - 9:35

kucuktuning

kucuktuning
Yeni Yk'Cı

Doğru veya değil ama bana haberleri hiç inandırıcı gelmiyor.Buda benim yorumum...

16www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Paz 2 Ağus. 2009 - 10:20

burak.yk

burak.yk
BanLı Üye
BanLı Üye

benım verdıgım haberleri bana fatih aksoylu soyluyor bende yazıyorum daha napıyım

17www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Ptsi 3 Ağus. 2009 - 5:24

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

ya valla kaç gündür sitede yokum olanlara bak ya şaşırdım kaldım valla Dağınık

18www.ismailyktv.com korsanı burak yk Empty Geri: www.ismailyktv.com korsanı burak yk Ptsi 3 Ağus. 2009 - 5:25

suskun *

suskun *
Süper YK'Cı

haklısın burak takma arkadaşım ;)

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]