Burak Yk'ya Sesleniyorum Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Burak Yk'ya Sesleniyorum Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Burak Yk'ya Sesleniyorum

+13
fatihyurtseven
kumsalyagmur
hande
SaMaRa-YK
ölümüne ykcı
//Ayşegül
YK_many@qı
mustafa
syk
ebru_yk
burak-yk
İslam_YK
meliscan
17 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:08

meliscan

meliscan
İyİ YK'Cı

BURAK YK ARAMIZDA YK İLE EN ÇOK GÖRÜŞEN SENSİN LÜTFEN KÜRTLERE LAF ATMIŞMI LÜTFEN BUNU TV LERDE AÇIKLASIN BU YÜZDEN BAZI HAYRANLARI ÇOK TEPKİ GÖSTERİYORMUŞ BUNU ONA İLETİRSEN SEVİNİRİM

2Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:12

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

ya ne kadar saçma sapan konuşuyorsuınuz yaa yok yk bunu yapmış mı kavga etmişmi laf atmış mı ....yaa ykcı olan insan bi kere düşünür ismail yk böyle birşey yapabilir mi diye o kadar tanıyosunuz..bnu kulaktan dolma(kafadan atma) laflara inanmayın bunlar ykmızı kıskanan ve ona laf atmaya çalışan 3-5 geri zekalının uyfdurmasından başka birşey değil.....

3Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:14

burak-yk

burak-yk
Yeni Yk'Cı

arkadaşlar bu konuyu konuştuk ve kapattık öyle birşey olmadığını daha kac sefer söylememiz lazım.yalan bu haber inanmayın

4Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:17

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

ewt ya gercektende katiliyorum sana islamcim

5Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:17

ebru_yk

ebru_yk
Gelişmiş YK'Cı

dogru

6Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:23

syk

syk
Yeni Yk'Cı

bi düsünün ya öyle bir sey söylese niye doguya konsere gitsin
demi ama?

7Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:25

mustafa

mustafa
BanLı Üye
BanLı Üye

lol! bu kon çok tartışılır

8Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:28

İslam_YK

İslam_YK
Süper YK'Cı

mustafa demiş ki:lol! bu kon çok tartışılır

tattışılcak bişey yok yk yı tanıyan tanır bu kadar zamanda tanımamaışsınız sinirli

9Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:30

syk

syk
Yeni Yk'Cı

aynen!

10Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 15:57

YK_many@qı

YK_many@qı
İyİ YK'Cı

burak biz inanıyorus ama bazıları kıskançlık yapıp uydro biyerlerindden senn sölee açıkca belirtsin ki herkes 1. kişinin ağzından duysun ve kapnsın

11Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 16:05

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

milletin ağzı torba değilki büzülsünn ağzı olan konuşuyo ancakk ismail abii kendii ağzından söylerse konu tamamiylee kapanırr.....

12Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Cuma 5 Ara. 2008 - 16:26

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

çok saçma bi haber zatenn ismailin böyle bişi yapmayacağını bilen kişi hayranıdır böyle bi haberi duyup ismaile tepki gösterenler hayranı felan olamaz sinirli ismail bu konuyu hiç açmaz bence tv de bi söylese üstüne 40 laf söylerler bu konu kapanır gider biz yalan haber olduğunu her yerde söylüyoruz zaten ;)

13Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum C.tesi 6 Ara. 2008 - 15:34

SaMaRa-YK

SaMaRa-YK
İyİ YK'Cı

saçmalığın daniskası düşünmeye bile gerek yok bu haber foss . . .

14Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum C.tesi 6 Ara. 2008 - 15:46

hande

hande
BanLı Üye
BanLı Üye

aynen ya ismail böyle bişey kesinlikle söylemedi inanmayın arkadaşlar

15Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum C.tesi 6 Ara. 2008 - 16:13

kumsalyagmur

kumsalyagmur
Yeni Yk'Cı

ismailin böle bişey sölediğini sanaNlar bi yerden atlasınlar.çok saçma bi haber güler geçerim.ismail kendi hakkında böle saçma sapan bişey çıktığını bile bilmiyordur bence bilse açıklama yapar.ya da öğrendi.bizler gibi güldü geçti.

arkadaşlar gülün geçin ya!

BİRİCİK YK!MIZI KISKANIYOLAR

16Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum C.tesi 6 Ara. 2008 - 17:12

fatihyurtseven

fatihyurtseven
Süper YK'Cı

SaMaRa-YK demiş ki:saçmalığın daniskası düşünmeye bile gerek yok bu haber foss . . .

17Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum C.tesi 6 Ara. 2008 - 17:57

damla_yk

damla_yk
Gelişmiş YK'Cı

İslam_YK demiş ki:ya ne kadar saçma sapan konuşuyorsuınuz yaa yok yk bunu yapmış mı kavga etmişmi laf atmış mı ....yaa ykcı olan insan bi kere düşünür ismail yk böyle birşey yapabilir mi diye o kadar tanıyosunuz..bnu kulaktan dolma(kafadan atma) laflara inanmayın bunlar ykmızı kıskanan ve ona laf atmaya çalışan 3-5 geri zekalının uyfdurmasından başka birşey değil.....

kenlikle katılıorummm...doğru

18Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Paz 7 Ara. 2008 - 23:19

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

hande demiş ki:aynen ya ismail böyle bişey kesinlikle söylemedi inanmayın arkadaşlar

http://www.ismailykfanboard.net

19Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Ptsi 8 Ara. 2008 - 7:33

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

offffff be ya yapmaz diyorum yapmamış düyorum ya siz hala demişmi diyosunuz ne kadar saçma bi şey bu ya inanmayın ismaili gerçekten seviyosanız inanmayın

http://www.ismailykfanboard.net

20Burak Yk'ya Sesleniyorum Empty Geri: Burak Yk'ya Sesleniyorum Ptsi 8 Ara. 2008 - 10:29

çerkezkızı

çerkezkızı
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

arkadaşlar böyle bişey olmadığı söylendi

zaten ismailden öyle bişey beklenmez

tartışmaya gerek yok

KİLİT...!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» Mine & Burak