İşte Gerçek Erkek Profili... !!! Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İşte Gerçek Erkek Profili... !!! Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte Gerçek Erkek Profili... !!!

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1İşte Gerçek Erkek Profili... !!! Empty İşte Gerçek Erkek Profili... !!! C.tesi 27 Haz. 2009 - 16:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

Akşamdan kalma adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyük bir basagrisi ile sabah
uyanmis.
Zorlukla gözlerini açip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerinden dogrularak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] söyle bir etrafina bakinmis.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatagin ayak ucundaki
sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmis. Aspirinleri içerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
komodindeki not dikkatini çekmis; "Sevgilim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] günaydin. Kahvaltin
mutfakta.

Ben alisverise çikiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] erken dönerim. Seni seviyorum". Kalkip[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
giyinmis ve kahvalti için mutfaga gitmis. Bakmis oglu oturmus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kahvalti ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor.
Oturmus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahvaltisina baslamis ve ogluna sormus;
- Evlat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dün gece ne oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biliyor musun?
- Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dün gece saat 3'ü geçiyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarhos olarak eve geldiginde.
Önce koridordaki sandalyeyi devirdin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ardindan kustun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha sonra da
odanin kapisina kafani çarptin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir gözün morardi. Adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sasirmis
vaziyette:
- Anlayamadim. O zaman niye hersey temiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kahvalti hazir ve gazetem
alinmis?
- Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasina götürüp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
pantalonunu çikarmaya çalistiginda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bayan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni yalniz birakin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben
evli bir adamim" dedin

2İşte Gerçek Erkek Profili... !!! Empty Geri: İşte Gerçek Erkek Profili... !!! Perş. 9 Tem. 2009 - 10:59

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok teşekkürler zeynepcim

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

**MELODİ YK** demiş ki:çok teşekkürler zeynepcim
rica canimm Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]