mustafa güngece hafta içi sinan yılmazın sunduğu karadeniz showda konuktu....sinan yılmaz mustafa ve ismail yk ile ilgili bazı haberler var aranız kötü mü falan diye sordu...mgg'de yok aramız kötü değil o benim dostum arkadaşım dedi..bizi birbirimize benzetiyorlar bunnla ilgili haberler çıkıyor ama en son kulağıma gelen bir haber var beni tanımıyomuşlar dediklerini duydum eğer doğruysa duyduğum o zaman mustafa günceyi değil sahne hayatımda kullandığım güngece ismiyle tanımıyorlardır önceki soyismimle tanıyorlardır dedii..ben şuan öğrendiğim birçok şeyi yurtseven kardeşlere borçluyum bana çok şey kattılar falan dediii.......
....mgg denge profili çiziyor.önceden attığı lafların bir faydasını görmedi şimdide iyi bir profil çizme gayretinde,reklam planı tutmadı herhalde...başka kanallarda öyle böyle de olmayınca tutmayınca planlarını değiştir
''GERÇEKLER ASILLARINI YAŞATIR'' ZATEN GERÇEK YAŞIYOR SİZ TAKLİT ETTİKÇEEE YK BİR NUMARA
....mgg denge profili çiziyor.önceden attığı lafların bir faydasını görmedi şimdide iyi bir profil çizme gayretinde,reklam planı tutmadı herhalde...başka kanallarda öyle böyle de olmayınca tutmayınca planlarını değiştir
''GERÇEKLER ASILLARINI YAŞATIR'' ZATEN GERÇEK YAŞIYOR SİZ TAKLİT ETTİKÇEEE YK BİR NUMARA