Benim Icin En Önemli Insan Ameliyattan Cikti Nihayet (BöCükk) Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Benim Icin En Önemli Insan Ameliyattan Cikti Nihayet (BöCükk) Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Benim Icin En Önemli Insan Ameliyattan Cikti Nihayet (BöCükk)

+4
**ŞeYmA**
musti_61
Nickimi7kedi
Mavi_Kiyamet
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

dicLem yani [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arkadasimizin kaLp ameLiyati vardi ameLiyati cok güzeL geçmi$ konu$tuk..aLLahima binLerce kez tesekkür etsem azdir...içim rahat etti dicLosumun bana mesaj attigi an haha . 1 hafta sonra hastaneden çikacak in$aLLah diki$Leri aLinacak çünkü. ddd iLk önce benim sonra da dicLemi seven bütün herkesin gözü aydin ddd $imdi tek istedigim dicLemin bir an önce nete girmesi.....Haberi oLsun diye herkesin bu konuyu açayim dedim :)Kimse de benim kadar sevinemez bu habere Gülümseme öLürüm onun için ben !

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

ah be hemşom diclenin en yakın dostu olarak ve dicleye
geçmiş olsun diliyorum inş sağlıklı bi hayat diorum (=

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

geçmiş olsun kalp lazım insana ilerde...daha ömrünün başında..acil şifalar arkiye...

**ŞeYmA**

**ŞeYmA**
Board Muhtarı
Board Muhtarı

çok geçmiş olsun yaa ben bilmiyodun ameliyat oldugunu aglama dicloş inşallah en yakın zamnda aramıza dönerr Gülümseme öpücük

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Valla Nası Sevinsdim Bilemezsin Zeynep Dicleye Sölemiştim Zaten İyi Olucanı Gülümseme İnş Aramıza ÇAbuk Gelir Özledik Onu Gülümseme

KörSavascı

KörSavascı
BanLı Üye
BanLı Üye

Geçmiş Olsun İnaşşlah En Kısa Zamanda Aramıza Döner

HİLAL_YK52

HİLAL_YK52
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

Geçmiş olsun

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

sagoLun varoLun arkiler 1 hafta sonra hastaneden çikiyor Gülümseme

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ay böcükü askosuna kurban olar.. askom dikislerim lazer olduqu icn, havanin sicakliqindan ve ameliyat süper ötesi qectiqi icn buqun cktim.. tabi doktorum herqün qelecek.. sizin dualariniz var ya onlardi beni baqlayan allahim sizin qibi ii insanlar icn bu iiliqi yapti bana ( =
artik kovsanizda buraLiyimm haha

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]