AYRILIKTAN YANA KAC SARKI VARSA
HEPSINI BU AKSAM CAL BENIM ICIN
TÜM ZARAR ZIYANIN HESABI BENDE
BIR KAC SITEM DAHA KAL BENIM ICIN
PISMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ANARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NERDEYIM NASILIM DIYE SORARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
PISMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ARARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NERDEYIM NASILIM BENI SORARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BIR AYRILIK SARKISI SEC
SESSIZCE CAL BENIM ICIN
YÜREGIN ELLERINDE
ÖYLECE KAL BENIM ICIN
AYNANIN KARSISINA GEC
YÜZÜNE BAK BENIM ICIN
EGERKI AGLIYORSAN
BU YASLAR BIZIM ICIN
BENDE EMANETIN HER NEYIN VARSA
AL DA MABET MI YIKIP BENIM ICIN
BÖYLE PARAMPARCA YASAMAKTANSA
KALBIME BIR KURSUN SIK BENIM ICIN
PISMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ANARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NERDEYIM NASILIM DIYE SORARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
PIMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ARARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
NERDEYIM NASILIM BENI SORARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BIR AYRILIK SARKISI SEC
SESSIZCE CAL BENIM ICIN
YÜREGIN ELLERINDE
ÖYLECE KAL BENIM ICIN
AYNANIN KARSINA GEC
YÜZÜNE BAK BENIM ICIN
EGERKI AGLIYORSAN
BU YASLAR BIZIM ICIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HEPSINI BU AKSAM CAL BENIM ICIN
TÜM ZARAR ZIYANIN HESABI BENDE
BIR KAC SITEM DAHA KAL BENIM ICIN
PISMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ARARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BIR AYRILIK SARKISI SEC
SESSIZCE CAL BENIM ICIN
YÜREGIN ELLERINDE
ÖYLECE KAL BENIM ICIN
AYNANIN KARSISINA GEC
YÜZÜNE BAK BENIM ICIN
EGERKI AGLIYORSAN
BU YASLAR BIZIM ICIN
BENDE EMANETIN HER NEYIN VARSA
AL DA MABET MI YIKIP BENIM ICIN
BÖYLE PARAMPARCA YASAMAKTANSA
KALBIME BIR KURSUN SIK BENIM ICIN
PIMANLIK DUYUPTA BIR GÜN ARARSAN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
BIR AYRILIK SARKISI SEC
SESSIZCE CAL BENIM ICIN
YÜREGIN ELLERINDE
ÖYLECE KAL BENIM ICIN
AYNANIN KARSINA GEC
YÜZÜNE BAK BENIM ICIN
EGERKI AGLIYORSAN
BU YASLAR BIZIM ICIN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]