Yalan dünyanın her halini yaşadım
Düştüm kalktım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bataklara saplandım
Ben bir tek o gözlerine dayanamadım
Yalvarıp yakardığım dualarımdın
Ne senin ne de benim günahım
Yazımız kara yazılmıs Tanrım
İsyanım gözü kara isyanım
Pes ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kadere boyun eğdim
Git[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne olur git
Yaralı aşkını da al yanına
Benim gibi sus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakın konuşma
Ben vazgeçtim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende vazgeç durma
Aynada gördüğüm ben değilim artık
Ben değiştim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben köreldim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben tükendim
Aşka açık yüreğim kölesi artık yitik sevda anılarının
Sen değişme bari[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen değişme bahar gözlüm
Git[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] git durma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durma git
Düştüm kalktım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bataklara saplandım
Ben bir tek o gözlerine dayanamadım
Yalvarıp yakardığım dualarımdın
Ne senin ne de benim günahım
Yazımız kara yazılmıs Tanrım
İsyanım gözü kara isyanım
Pes ettim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kadere boyun eğdim
Git[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne olur git
Yaralı aşkını da al yanına
Benim gibi sus[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakın konuşma
Ben vazgeçtim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sende vazgeç durma
Aynada gördüğüm ben değilim artık
Ben değiştim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben köreldim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben tükendim
Aşka açık yüreğim kölesi artık yitik sevda anılarının
Sen değişme bari[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sen değişme bahar gözlüm
Git[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] git durma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durma git