Hasretin bir kor misali..
Yaktıkça acıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yinede kanayan kalbim !
Aylar geçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yıllar geçti
Gittin mevsimler geçti gözümdeki yaşlar aktı da tükenmedi !
Açmaz olaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çalan telefonu...
Sormaz olaydım seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kanım dondu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Duymaz olaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonum olan o ses tonunu !
UNUT ARTIK O EVLENDİ !!!
İçim yanıyor dostlarım içim yanıyor
Kan ağlıyorum dostlarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kalbim sızlıyor
Kalan son umudumda bugün toprak oluyor
Bedenimi taşımak artık çok zor geliyor !!
Yaktıkça acıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yinede kanayan kalbim !
Aylar geçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yıllar geçti
Gittin mevsimler geçti gözümdeki yaşlar aktı da tükenmedi !
Açmaz olaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çalan telefonu...
Sormaz olaydım seni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kanım dondu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Duymaz olaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sonum olan o ses tonunu !
UNUT ARTIK O EVLENDİ !!!
İçim yanıyor dostlarım içim yanıyor
Kan ağlıyorum dostlarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kalbim sızlıyor
Kalan son umudumda bugün toprak oluyor
Bedenimi taşımak artık çok zor geliyor !!