ykcı_rizeli demiş ki:o kıymetli annenin karnında ne kadar bekledin...ALLAH bilir 1 hafta zor durmuşsundur**ŞeYmA** demiş ki:o kadar bekliyemem yarın koy dedim işte
yok cnm o kadarda değil
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
ykcı_rizeli demiş ki:o kıymetli annenin karnında ne kadar bekledin...ALLAH bilir 1 hafta zor durmuşsundur**ŞeYmA** demiş ki:o kadar bekliyemem yarın koy dedim işte
dilekyk demiş ki: msni kapatt
**ŞeYmA** demiş ki:ben semayı bekliyorum haydi sema haydi sema haydi tam zamanı tam zamanı şimdiii
ykcı_rizeli demiş ki:yok kız ilk sen ....bas gazaaa şeyma hade görem seni ilk sen geç beni hade bas gazaa**ŞeYmA** demiş ki:ben semayı bekliyorum haydi sema haydi sema haydi tam zamanı tam zamanı şimdiii
**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Aynen Sema Sıra Sende Artık
ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Bekliyoruz Hadi Senden Sonra Sıra Şeymada Bide Şeymanınkini görelim
ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
İl Önce Sen Koy Seninkini Bi Görelim Ondan Sonra Şeymayı Görücez
ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
iyi tamam ama biraz bekleyin masamın üstünü falan bi sileyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Dedim Ya İlkjSen Koy Diye
ykcı_rizeli demiş ki:iyi tamam ama biraz bekleyin masamın üstünü falan bi sileyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
bekleyen derviş muradına ermiş mi desem yoksa bekleyen derviş beklemekten gebermiş mi desemMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:iyi tamam ama biraz bekleyin masamın üstünü falan bi sileyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Bekliyoruz Bakalım
ykcı_rizeli demiş ki:bekleyen derviş muradına ermiş mi desem yoksa bekleyen derviş beklemekten gebermiş mi desemMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:iyi tamam ama biraz bekleyin masamın üstünü falan bi sileyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Bekliyoruz Bakalım
bekle bekleMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyen derviş muradına ermiş mi desem yoksa bekleyen derviş beklemekten gebermiş mi desemMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:iyi tamam ama biraz bekleyin masamın üstünü falan bi sileyimMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:oooooooo sende şeymadan yanasın oynamıyom ben...siz taraf tutyorsunuzMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bence ilk önce şeymanın masaüstünü görekMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:bekleyin geliyorummMÜSLİM_YK67 demiş ki:**ŞeYmA** demiş ki:de hayde sema seni bekliyozz
Bekliyoruz Bakalım
Bekliyoruz sema Masaüstünü
böCükk demiş ki:abi msne bak ridvan abi knusuyor belkim önemlidir
paylasim icn saqoLasin ( =
böCükk demiş ki:acaba ne siteyi ele qecirme yöntemleri mi
MÜSLİM_YK67 demiş ki:böCükk demiş ki:acaba ne siteyi ele qecirme yöntemleri mi
Yok ya Başka Konu Konuşuyoduk Müzikle İlgili
RIDVAN-YK58 demiş ki:MÜSLİM_YK67 demiş ki:böCükk demiş ki:acaba ne siteyi ele qecirme yöntemleri mi
Yok ya Başka Konu Konuşuyoduk Müzikle İlgiliBir de Kız Tavlama Yöntemlerini Tartışıyoduk
Ewet Arasıra Konuşuyoduk
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics