Evet Arkadaşlar İşte Buda Benim Masaüstü Nasıl Bakam
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2
ykcı_rizeli demiş ki:geç kalmadın geçtin bizi
çok güzel masaüstün ykma bak yaa süper
teşkkrler müslim paylaşım içinn =)
moda oldu herkes masaüstünü paylaşsın ne var ne yok bakalım
bu gidişle herkes ekleyecek rıdvan sağolsun yeni bir akım başlattıMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:geç kalmadın geçtin bizi
Rica Ederim Nedemek Öncümüz Rıdvan Herkez Eklesin Masa Üstünü Görelim
RIDVAN-YK58 demiş ki:Vayy Adobe Audition
Süper Kanka Benden Temizsin En Azından
ykcı_rizeli demiş ki:bu gidişle herkes ekleyecek rıdvan sağolsun yeni bir akım başlattıMÜSLİM_YK67 demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:geç kalmadın geçtin bizi
Rica Ederim Nedemek Öncümüz Rıdvan Herkez Eklesin Masa Üstünü Görelim
**ŞeYmA** demiş ki:ooo müslim züppermiş masa üstün maşallah bütün herşeyin alt yapsı var bilgisrında
**ŞeYmA** demiş ki:google eart bendede var süper bişi yaw
Mavi_Kiyamet demiş ki:masaLLah ne yokki ridoyLa konusuormussun görünüor çok güzeLdi sagoL canim
yok kız ilk sen ....bas gazaaa şeyma hade görem seni ilk sen geç beni hade bas gazaa**ŞeYmA** demiş ki:ben semayı bekliyorum haydi sema haydi sema haydi tam zamanı tam zamanı şimdiii
tamm canım sen kazandın bak değerini bil kırmıyorum senii .....ama biraz zaman ver bana ...kendimi toparlayayım hehhe**ŞeYmA** demiş ki:sıra senindi kızzz önce senn
ykcı_rizeli demiş ki:tamm canım sen kazandın bak değerini bil kırmıyorum senii .....ama biraz zaman ver bana ...kendimi toparlayayım hehhe**ŞeYmA** demiş ki:sıra senindi kızzz önce senn
kız hemen mi braz zaman geçsin da müslim yeni paylaştı onun kırkı bi çıksın**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamm canım sen kazandın bak değerini bil kırmıyorum senii .....ama biraz zaman ver bana ...kendimi toparlayayım hehhe**ŞeYmA** demiş ki:sıra senindi kızzz önce senn
ohhh bee sonunda tirlettin kız beni hayde bekliyom koyda bi görek
ykcı_rizeli demiş ki:kız hemen mi braz zaman geçsin da müslim yeni paylaştı onun kırkı bi çıksın**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamm canım sen kazandın bak değerini bil kırmıyorum senii .....ama biraz zaman ver bana ...kendimi toparlayayım hehhe**ŞeYmA** demiş ki:sıra senindi kızzz önce senn
kırkı yarınmı oluyor hemende geçti zaman yaw**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:kız hemen mi braz zaman geçsin da müslim yeni paylaştı onun kırkı bi çıksın**ŞeYmA** demiş ki:ykcı_rizeli demiş ki:tamm canım sen kazandın bak değerini bil kırmıyorum senii .....ama biraz zaman ver bana ...kendimi toparlayayım hehhe**ŞeYmA** demiş ki:sıra senindi kızzz önce senn
tamam yarın koy o zaman
o kıymetli annenin karnında ne kadar bekledin...ALLAH bilir 1 hafta zor durmuşsundur**ŞeYmA** demiş ki:o kadar bekliyemem yarın koy dedim işte
Sayfaya git : 1, 2
Similar topics