Yârim demiş ki:ölümüne ykcı demiş ki:Yârim demiş ki:aci baem demiş ki:bas gaza albümüne tarzi degisikti, cogu hayranlarini hayal kirikligina ugratmisti (benide) ve birsürü hayrani bunun farkinda oldugu icin birseyler oldu ismail zirvede olmadi. kabul edin tarz yurtseven kardesler albüm tarzi gibiydi. albümü ilk dinledigimde cok sasirmistim. ismailin yerinde olsaydim sappur suppur gibi, bombabomba.com gibi dehset albüm yaparim.
Kardeşim, aynısını ben dile getirdim.. Ne denildi bu site de biliyor musun?
Sen YK'cı değilsin, banlanacaksın gibi laflar edildi...
Malasef burda ki çoğu insan eleştiriyi kabül edemiyorlar, sen ne kadar doğru söylersen söyle..
İsmail YK'nın Bas Gaza albümü, kendisine yakışacak bir albüm değildi...
Biz ismail'den daha iyisini bekliyorduk, hayal kırıklığına uğradık..
Bu da otomatikmen satışlara yansıdı sonuçta...
siz ne diyorsunuz yaa bide ben soruyum siz gerçektn YKcı mısınız
arkadaşım albümü beğenmedin dielim senin görüşün bu (bana göre dehşet bi albümdü ve süperdii)
daha güsellerini görebilmek için bu albümü dinlemesen bile almalısın yani senin gibi düşünen diğerleri de almalıydı almassanız böle ileri geri konuşursanız bidaha daha iyilerini zor görürsünüz
YKcı mısın die sormuyorum bile vazgeçtim otada ztn
YKcı arkadaşlarımız nası olur bu diye üzülüp bi yanlışlık var diyor sen ne diyorsun yaa bi susunn
Arkadaşım, yaşın kaç başın kaç, sen ne yazdığını biliyor musun?
Benim albümü almadığımı nerden çıkarttın, nerenizden anlıyorsunuz lafı ya..
Dediğim gibi, yine ykcı değilsin yaftasını yapıştırdınız.. ayıptır, benim ykcı olup olmadığıma sen karar veremezsin.
saçma sapan sözler sarfedip, insanın da adabını bozmaya gerek yok..
Ben gerçek ykcıyım, yk'nın yalnışlarını görüp belirtebiliyorum...
kötüye, iyi demiyorum.. ismail yk'nın neler yapabileceğini de çok iyi biliyorum..
ismail yk'dan beklentilerimiz hep fazla.. bu yeni çıkan albümde de beklentilerimiz çok fazla..
öyle kolaya kaçıp, ykcı değilsin deyip atamazsınız.. bir daha bu lafı kullanırsan, ben de sana aynı karşılığı veririm.. dikkatli ol!
dostum istedigini söyle, karsindaki elestirileri kabul edemeyenler cocuk olduklari icin mantikli düsünemiyorlar.
eger ismail ykci olmak kendisine elestirilerin yapilamayacagi demekse daha cok yanilirsiniz. asil gercek ykcilar kendisini elestirebilenlerdir bunu unutmayin. sizin gibi hayata tozpembe bakmiyoruz, objektif oluyoruz