Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada

+18
kevser_YK
canimyk
şeymayk_61
Tatli_Bela
mutsuz yk
miremyk
//Ayşegül
**MELODİ YK**
merym
Yârim
aci baem
IsmaiL
kemo
-Seda YK-
musti_61
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
ölümüne ykcı
ahmet1991
22 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 20:58

aci baem

aci baem
Yeni Yk'Cı

Yârim demiş ki:
ölümüne ykcı demiş ki:
Yârim demiş ki:
aci baem demiş ki:bas gaza albümüne tarzi degisikti, cogu hayranlarini hayal kirikligina ugratmisti (benide) ve birsürü hayrani bunun farkinda oldugu icin birseyler oldu ismail zirvede olmadi. kabul edin tarz yurtseven kardesler albüm tarzi gibiydi. albümü ilk dinledigimde cok sasirmistim. ismailin yerinde olsaydim sappur suppur gibi, bombabomba.com gibi dehset albüm yaparim.

Kardeşim, aynısını ben dile getirdim.. Ne denildi bu site de biliyor musun?
Sen YK'cı değilsin, banlanacaksın gibi laflar edildi...

Malasef burda ki çoğu insan eleştiriyi kabül edemiyorlar, sen ne kadar doğru söylersen söyle..
İsmail YK'nın Bas Gaza albümü, kendisine yakışacak bir albüm değildi...
Biz ismail'den daha iyisini bekliyorduk, hayal kırıklığına uğradık..
Bu da otomatikmen satışlara yansıdı sonuçta...

siz ne diyorsunuz yaa bide ben soruyum siz gerçektn YKcı mısınız
arkadaşım albümü beğenmedin dielim senin görüşün bu (bana göre dehşet bi albümdü ve süperdii)
daha güsellerini görebilmek için bu albümü dinlemesen bile almalısın yani senin gibi düşünen diğerleri de almalıydı almassanız böle ileri geri konuşursanız bidaha daha iyilerini zor görürsünüz hıhhh
YKcı mısın die sormuyorum bile vazgeçtim otada ztn ;)
YKcı arkadaşlarımız nası olur bu diye üzülüp bi yanlışlık var diyor sen ne diyorsun yaa bi susunn sinirli sinirli sinirli

Arkadaşım, yaşın kaç başın kaç, sen ne yazdığını biliyor musun?
Benim albümü almadığımı nerden çıkarttın, nerenizden anlıyorsunuz lafı ya..
Dediğim gibi, yine ykcı değilsin yaftasını yapıştırdınız.. ayıptır, benim ykcı olup olmadığıma sen karar veremezsin.
saçma sapan sözler sarfedip, insanın da adabını bozmaya gerek yok..

Ben gerçek ykcıyım, yk'nın yalnışlarını görüp belirtebiliyorum...
kötüye, iyi demiyorum.. ismail yk'nın neler yapabileceğini de çok iyi biliyorum..
ismail yk'dan beklentilerimiz hep fazla.. bu yeni çıkan albümde de beklentilerimiz çok fazla..
öyle kolaya kaçıp, ykcı değilsin deyip atamazsınız.. bir daha bu lafı kullanırsan, ben de sana aynı karşılığı veririm.. dikkatli ol!

dostum istedigini söyle, karsindaki elestirileri kabul edemeyenler cocuk olduklari icin mantikli düsünemiyorlar.
eger ismail ykci olmak kendisine elestirilerin yapilamayacagi demekse daha cok yanilirsiniz. asil gercek ykcilar kendisini elestirebilenlerdir bunu unutmayin. sizin gibi hayata tozpembe bakmiyoruz, objektif oluyoruz

27Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 21:43

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

of ya bu nasil olur yaa ismailykm bir numara olmali ama bu hasizlik yaaaaaa

http://www.ismailykfanboard.net

28Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 22:07

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

bu işte kesin bişey var başarısını çekemiyenlerin iişi olabilir ne yaparlarsa yapsınlar biz YK CILAR İSOMUN HEP YANINDAYIZ O HALKIN 1NUMARASI GÖNÜLLERİN STARI

29Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Ptsi 4 Mayıs 2009 - 11:39

betül yurtseven

betül yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Sağlık olsun, inşallah bi dahaki albüme olur...

30Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Ptsi 4 Mayıs 2009 - 16:41

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

kemo demiş ki:bu isde bi is var ben söyleyim,ismail aslinda 1.sirada olmasi lazimdi kesin garanti yani,ama bi is var bunda hadi hayirlisi....anlamadigim seyde ferhat göcer nasil birinci oluyor ona sasiyorum,sanki cok güzelde albümü,ayrica ismailinki gibi fazla hayranida yok bildigime göre ama nasil oluyoda 1.geliyor onu anlamiyor,nedense hepde ayni sanatcilar ayni sirada oluyor...
ievet arkadaşım doğru sölüyorsun ama müyap bu sene asıl satış rakamları değil bondrol satışlarına göre ödül verio ismailde diamond alıcam sanmıştır kesin hatta zirvede die bihaber çıkarmışlardı nolduysa bondrole göre veriolar ödüleri ne kadar adaletli dimi  peh bizim ülkemizde zaten saibe olmazsa olmaz  para kazanamazlar sonra açılktan geberirler 

31Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Ptsi 4 Mayıs 2009 - 18:14

edayk

edayk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

iyide tarkan nasıl dıamond ödlü aldı o zaman??

http://www.ismailykfanboard.net

32Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Salı 5 Mayıs 2009 - 13:35

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

bizde bi anlasak sastık kaldık bu adam en son 2007 de albüm çıkardı nolduda 2009 da ödül alıo anlamadık ya diamonda hasret kaldı galiba uzun zamandır alamıo ya para bastırıp ödül mi alıo napıo  işallah  o ödülün hayrını görmez 

33Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Salı 5 Mayıs 2009 - 13:44

AŞKIMYK

AŞKIMYK
Board Muhtarı
Board Muhtarı

yaaaaa nie ama daha düne kadar ismail 1.ydi bas gaza en .çok dinlenendiiii yaaaaa

http://www.1ismailyk1esrayk.tr.gg

34Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada - Sayfa 2 Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Salı 5 Mayıs 2009 - 13:54

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

esracelik42 demiş ki:yaaaaa nie ama daha düne kadar ismail 1.ydi bas gaza en .çok dinlenendiiii yaaaaa
esracım zaten bunlar gerçek satışlar değil müyap bondrole göre vermiş üsülsekte fayda etmez artık hakkımızı yediler  bondrol neymiş yanı  ismailimiz 1.ciydi biz bunu bilioruz bize yeter alsınlar o ödülerini başlarına calsınlar çok hayrını görürsünüz ya  siz önce dürüstlükle serefiyle is yapmayı öğrenin hele ferhat göçer 2006 en çok satanlarda 4.sıradaydı 2007 den sonra hep 1. adam gidip kendi albüümlerin satın alıo ya bide hiç demesinler alın teriyle aldım ben başarılıyım die  anca kendilerini kandırıolar l 

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2