Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada

+18
kevser_YK
canimyk
şeymayk_61
Tatli_Bela
mutsuz yk
miremyk
//Ayşegül
**MELODİ YK**
merym
Yârim
aci baem
IsmaiL
kemo
-Seda YK-
musti_61
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
ölümüne ykcı
ahmet1991
22 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 9:19

ahmet1991

ahmet1991
Yeni Yk'Cı

evet arkadaslar mu-yap in sitesine koydugu bir haber yk.4 sirada 235.000 ile ne diyelim saglik olsun insallah bi daki albümde 1.ci yapariz yk yi.....

Yapım
Yapımcı

İcra Eden

Adet

1

ÇOK SEVDİM İKİMİZİ

DOĞAN MÜZİK YAPIM VE TİC. A.Ş.

FERHAT GÖÇER

303.000

2

NEFES

EMRE GRAFSON MÜZİK SANAT FİLM GÖST. HİZM. İLET. SİST. ÜRET.PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş

SERDAR ORTAÇ

302.000

3

NEDEN

İDOBAY MÜZİK YAPIM VE KASETÇİLİK A.Ş.

İBRAHİM TATLISES

273.000

4

BAS GAZA

AVRUPA MÜZİK YAPIM PROD. YAY. TİC. AŞ.

İSMAİL YK

235.000

5

EVET

EMRE GRAFSON MÜZİK SANAT FİLM GÖST. HİZM. İLET. SİST. ÜRET.PAZ. DAN. VE TİC. A.Ş

EBRU GÜNDEŞ

202.000

6

İFTİHAR ABİDEMİZ EFENDİMİZ

FON DA AJANS HİZM. SAN. VE TİC. A.Ş.

ZARA

200.000

7

DENİZ YILDIZI

DOĞAN MÜZİK YAPIM VE TİC. A.Ş.

SEZEN AKSU

192.500

8

DANS ET

SEYHAN MÜZİK PROD. İNŞ. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

DEMET AKALIN

128.000

9

GÜZEL

SEYHAN MÜZİK YAPIM REK.BİL.YAY.TİC.LTD.ŞTİ.

YILDIZ TİLBE

123.000

2Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 9:27

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

ismailimiz gönüllerde 1. ama arkadaşlar bu nası bişi yaa daha bikaç hafta önce çıkan haberle bu haberlerde zıtlık var o haberi çıkaranda müyap tı bu haberi çıkaranda sinirli
ödül gecesini şimdi gerçekten daha çok merak ediyorum sinirli
burda eğer ismailimiz 1. olamadıysa bu ykcıyım diyipte korsan albüm alanlanlrn suçu yk için ölürüm diyipte sözde bırakanların suçu aglama
ismailimizin canı sağolsun da daha çok albümlerle 1. oluruz

3Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 9:32

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ölümüne ykcı demiş ki:ismailimiz gönüllerde 1. ama arkadaşlar bu nası bişi yaa daha bikaç hafta önce çıkan haberle bu haberlerde zıtlık var o haberi çıkaranda müyap tı bu haberi çıkaranda sinirli
ödül gecesini şimdi gerçekten daha çok merak ediyorum sinirli
burda eğer ismailimiz 1. olamadıysa bu ykcıyım diyipte korsan albüm alanlanlrn suçu yk için ölürüm diyipte sözde bırakanların suçu aglama
ismailimizin canı sağolsun da daha çok albümlerle 1. oluruz

Katılıyorum sana çok doğru söylüyorsun.İSMAİL'im sen her zaman bir numasın...
BİR NUMARA AŞKIM İSMAİL...

4Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 9:35

ahmet1991

ahmet1991
Yeni Yk'Cı

evet arkadaslar benim de kafam cok karisti hem ismail sitesinde diamond ödül alacam diye duyurdu fakat simdi bu cikti bende ne olacak tam olarak bilmiyorum en iyisi sali günü nü beklemek orada herseyi görecegiz bir haber de tarkan diamond ödül aliyor diye cikmis tarkan nin albümü sayilmiyor bile yani en iyisi sali gününü beklemek.....

5Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 9:40

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

diamond ödülü alıyor diye ismail çıkarmadı tabiki haberi arkadaşlar ismailin sitesinde yazıyor ismail yalan söylemiyor ya diyenler var ama o haber tüm haber sitelerinde yazıyor yani ismailin kendi çıakrdığı bi haber değil bi yanlış anlaşılma fln olmasın eğer diamond ödülü alınmassa ismail yalan haber mi yazmış denilmesin Dağınık

6Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 10:00

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Question Question Question nasıl iş anlamadım daha dün 350 bini devirdi deniyordu BU ARADA tarkan listede yok diamond ödülünü nasıl alıyor bir önceki habere göre , bence geceyi beklemek lazım offff.. aglama aglama aglama ne 235 bini ya nasıl iş bu ee bukadar klibe bu kadar satış..korsana hayır emeğe karşılık alın odanızın bir köşesinde durması bile bir GURUR...(bu arada yazı insanın gözüne göztesti uyguluyor..)

7Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 10:21

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

Neyse Hayırlısı Olur İnşallah ! Dualarımız Yeni Albümde Onu Kesinlikle Birinci Yapcağız !

http://www.ismailykfanboard.net

8Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 10:59

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

bu isde bi is var ben söyleyim,ismail aslinda 1.sirada olmasi lazimdi kesin garanti yani,ama bi is var bunda hadi hayirlisi....anlamadigim seyde ferhat göcer nasil birinci oluyor ona sasiyorum,sanki cok güzelde albümü,ayrica ismailinki gibi fazla hayranida yok bildigime göre ama nasil oluyoda 1.geliyor onu anlamiyor,nedense hepde ayni sanatcilar ayni sirada oluyor...

9Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 11:12

ahmet1991

ahmet1991
Yeni Yk'Cı

bencede bu iste bi is var hadi hayirlisi (ferhat göcer kendi albümünü kendi aliyor ddd)

10Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 11:28

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

bu nasil olur ya??? ismail 1. olmasi lazim...

http://www.myspace.com/smail90

11Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 11:36

aci baem

aci baem
Yeni Yk'Cı

bas gaza albümüne tarzi degisikti, cogu hayranlarini hayal kirikligina ugratmisti (benide) ve birsürü hayrani bunun farkinda oldugu icin birseyler oldu ismail zirvede olmadi. kabul edin tarz yurtseven kardesler albüm tarzi gibiydi. albümü ilk dinledigimde cok sasirmistim. ismailin yerinde olsaydim sappur suppur gibi, bombabomba.com gibi dehset albüm yaparim.

12Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 11:43

IsmaiL

IsmaiL
İyİ YK'Cı

yok bu cok sacma,bas gaza bence en iyisi ve bare sarki söz hepsi ismail yk,dier albümlerde gibi fatih abb sarkisi yok...bag gaza dier albümler gibi güzel ve hatta daha güzel.hem ismailden sasan bence ykci deildir?nasil sasirirsin abicim ya???hem kimi hayal kiriklina ugrati ismail???gercek ykcilar bence hic sasirmadi ve bas gazayi cok sevdi,ismail herzaman zirvededir,ve buda böyle kalacak.

http://www.myspace.com/smail90

13Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 11:50

aci baem

aci baem
Yeni Yk'Cı

IsmaiL demiş ki:yok bu cok sacma,bas gaza bence en iyisi ve bare sarki söz hepsi ismail yk,dier albümlerde gibi fatih abb sarkisi yok...bag gaza dier albümler gibi güzel ve hatta daha güzel.hem ismailden sasan bence ykci deildir?nasil sasirirsin abicim ya???hem kimi hayal kiriklina ugrati ismail???gercek ykcilar bence hic sasirmadi ve bas gazayi cok sevdi,ismail herzaman zirvededir,ve buda böyle kalacak.

farkindaysan kendi görüsümü belirttim. herkes ismail yk hakkinda ayni seyi düsünecek diye birsey yok

14Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 12:55

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

aci baem demiş ki:bas gaza albümüne tarzi degisikti, cogu hayranlarini hayal kirikligina ugratmisti (benide) ve birsürü hayrani bunun farkinda oldugu icin birseyler oldu ismail zirvede olmadi. kabul edin tarz yurtseven kardesler albüm tarzi gibiydi. albümü ilk dinledigimde cok sasirmistim. ismailin yerinde olsaydim sappur suppur gibi, bombabomba.com gibi dehset albüm yaparim.

Kardeşim, aynısını ben dile getirdim.. Ne denildi bu site de biliyor musun?
Sen YK'cı değilsin, banlanacaksın gibi laflar edildi...

Malasef burda ki çoğu insan eleştiriyi kabül edemiyorlar, sen ne kadar doğru söylersen söyle..
İsmail YK'nın Bas Gaza albümü, kendisine yakışacak bir albüm değildi...
Biz ismail'den daha iyisini bekliyorduk, hayal kırıklığına uğradık..
Bu da otomatikmen satışlara yansıdı sonuçta...

15Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 13:09

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

iyide arkadaslar hic yoktan ferhat göcerin,serdar ortac,ibo tatlises albümünden bin kat daha güzel bi albüm,yoksa elbette albümü ilk dinledigimde benimde bazi sarkilar pek hosuma gitmedi ama fakat zamanla sevilecegini biliyordum vede öyle oldu,albümdeki sarkilar zaman gectikce daha cok sevilmeye,dinlenmeye basladi,özellikle bu bas gaza sarkisi cok etki yapti,yani özellikle tr de öyle cok dinleniyor aliniyorki albümü yani mümkün degil albümün satislariyla 4.sirada olmasi....ve ayrica sappur suppur bile daha güzel diyenler bence yaniliyor,cünki bas gaza albümü sappur suppur´dan üstün bi albüm bence....

16Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 13:14

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

Yârim demiş ki:
aci baem demiş ki:bas gaza albümüne tarzi degisikti, cogu hayranlarini hayal kirikligina ugratmisti (benide) ve birsürü hayrani bunun farkinda oldugu icin birseyler oldu ismail zirvede olmadi. kabul edin tarz yurtseven kardesler albüm tarzi gibiydi. albümü ilk dinledigimde cok sasirmistim. ismailin yerinde olsaydim sappur suppur gibi, bombabomba.com gibi dehset albüm yaparim.

Malasef burda ki çoğu insan eleştiriyi kabül edemiyorlar, sen ne kadar doğru söylersen söyle..

siz ne diyorsunuz yaa bide ben soruyum siz gerçektn YKcı mısınız
arkadaşım albümü beğenmedin dielim senin görüşün bu (bana göre dehşet bi albümdü ve süperdii)
daha güsellerini görebilmek için bu albümü dinlemesen bile almalısın yani senin gibi düşünen diğerleri de almalıydı almassanız böle ileri geri konuşursanız bidaha daha iyilerini zor görürsünüz hıhhh
YKcı mısın die sormuyorum bile vazgeçtim otada ztn ;)
YKcı arkadaşlarımız nası olur bu diye üzülüp bi yanlışlık var diyor sen ne diyorsun yaa bi susunn sinirli sinirli sinirli

17Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 14:17

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

18Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 14:23

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

gönüllerin 1.si o gerisi yalan

19Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 16:42

//Ayşegül

//Ayşegül
Süper YK'Cı

bence yanlışlık var bu sıralama da kesinlikle yanii
he bu arada albüm güzel olmamış diyenler veya diğer albümleri daha güzel diyenler öncelikle bas gaza albümünün alt yapısından tutun bi çok şarkısı çok güzell hepsi güzel demiyor kimse herkesinn tarzına uygun şarkılar var albümdee haksızlık yapmayın arkadaşlar öncelikle emek var ortadaa sonra da diğer albümlerle değerlendirirsek yine bin kat iyii..şarkılar olsunn alt yapısı kalitesi olsunn....

20Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 17:02

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

yaa bu nasil olur bak sen ya ismailime bunu nasil yakistirirlar ya offfff demek ki kimi yk ciliar oy atmamislar 1 tane mi bille yaaaaaaaaa hmmmmmmm Dayak sinir oldum silmdi neyse artikk yaaaaaaaaaaaaaaa obur seneye yaaaaa aglama

http://www.ismailyk.com

21Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 17:37

mutsuz yk

mutsuz yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

ya olamaz gercekten bu işte bir iş var.ismail 1 .ciligi hak ediyo.çünkü herkesten daha basarılı.o bir numara fazla söz egerek yok.

22Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 18:17

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

ölümüne ykcı demiş ki:
Yârim demiş ki:

arkadaşım albümü beğenmedin dielim senin görüşün bu (bana göre dehşet bi albümdü ve süperdii)
daha güsellerini görebilmek için bu albümü dinlemesen bile almalısın yani senin gibi düşünen diğerleri de almalıydı almassanız böle ileri geri konuşursanız bidaha daha iyilerini zor görürsünüz hıhhh
YKcı arkadaşlarımız nası olur bu diye üzülüp bi yanlışlık var diyor sen ne diyorsun yaa bi susunn sinirli sinirli sinirli

Arkadaşım, yaşın kaç başın kaç, sen ne yazdığını biliyor musun?
Benim albümü almadığımı nerden çıkarttın, nerenizden anlıyorsunuz lafı ya..
Dediğim gibi, yine ykcı değilsin yaftasını yapıştırdınız.. ayıptır, benim ykcı olup olmadığıma sen karar veremezsin.
saçma sapan sözler sarfedip, insanın da adabını bozmaya gerek yok..

Ben gerçek ykcıyım, yk'nın yalnışlarını görüp belirtebiliyorum...
kötüye, iyi demiyorum.. ismail yk'nın neler yapabileceğini de çok iyi biliyorum..
ismail yk'dan beklentilerimiz hep fazla.. bu yeni çıkan albümde de beklentilerimiz çok fazla..
öyle kolaya kaçıp, ykcı değilsin deyip atamazsınız.. bir daha bu lafı kullanırsan, ben de sana aynı karşılığı veririm.. dikkatli ol!

23Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 18:21

Tatli_Bela

Tatli_Bela
Gelişmiş YK'Cı

isteyen sanatci birinci sirada olsun ismail kadar hayrani arkasi olan sanatci tanimiyorum ben o bizim bir numaramiz herzaman hic kimsenin onun kadar hayrani olamaz kafami karistiran tek seyy önce haberlere öre ilk ücte oldugu söylenmisti ben öyle hatirliyorum...olsun ismail senin basarin kadar basarisi olan bir sanatci yok olamazdaa ....

http://www.ismailyk.all-up.com

24Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 20:41

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

valla ben bu işten birşey anlamadımd aha 2 ay önce açıklamıştı müyap iso 635. bin satışta diye bu nedemek şimdi bu işte kesin birşey var

25Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Empty Geri: Albüm Satislari 2008 YK 4.sirada Paz 3 Mayıs 2009 - 20:54

ölümüne ykcı

ölümüne ykcı
İyİ YK'Cı

Yârim demiş ki:
ölümüne ykcı demiş ki:
Yârim demiş ki:

Arkadaşım, yaşın kaç başın kaç, sen ne yazdığını biliyor musun?
Benim albümü almadığımı nerden çıkarttın, nerenizden anlıyorsunuz lafı ya..
Dediğim gibi, yine ykcı değilsin yaftasını yapıştırdınız.. ayıptır, benim ykcı olup olmadığıma sen karar veremezsin.
saçma sapan sözler sarfedip, insanın da adabını bozmaya gerek yok..

Ben gerçek ykcıyım, yk'nın yalnışlarını görüp belirtebiliyorum...
kötüye, iyi demiyorum.. ismail yk'nın neler yapabileceğini de çok iyi biliyorum..
ismail yk'dan beklentilerimiz hep fazla.. bu yeni çıkan albümde de beklentilerimiz çok fazla..
öyle kolaya kaçıp, ykcı değilsin deyip atamazsınız.. bir daha bu lafı kullanırsan, ben de sana aynı karşılığı veririm.. dikkatli ol!

sen laflarına dikkat edersen herkes de dikkat eder cnm ok
düşüncelerini belirteceksen daha düzgün bi şekilde belirtebilirdn bunu böyle düşünen bi ben değilim sitede
önce sen lafını bilki karşılığını adam gibi alasın sinirli

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki