Artik Gitme Vakti Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Artik Gitme Vakti Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Artik Gitme Vakti

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Artik Gitme Vakti Empty Artik Gitme Vakti Cuma 1 Mayıs 2009 - 23:58

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

#Artık gitme vakti…Usul usul kalkıp kapıya yönelmem gerek.Arkama bakmadan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]geride bıraktıklarıma üzülmeden uzaklaşma vakti…Yaşanmışlıklarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşıyor olduklarımdan uzak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşayacaklarıma doğru koşmalıyım artık.Artık gitmeliyim!!!

(Peki o kapıdan çıkma cesaretini gösterebilecek misin?Ya da arkana bir kez bile bakmadan gitmeye cesaretin var mı???)

#Evet buna cesaretim var!Ne yaşadıklarım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ne de yaşıyor olduklarım…Hiç biri bir anlam ifade etmemeli benim için.Uzaklaşmalıyım dedim ya;senden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ondan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]her şeyden!!!Koşmalıyım sonsuzluğa…

(Ya arkanda bıraktıkların;ailen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]arkadaşların?Bak nasıl da üzülüyorlar senin için!Her biri nasıl feryat ediyor;”Gitme[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dön” diye.Hiç üzülmeyecek misin?Canın hiç acımayacak mı?)

#Hayır!Canımı acıtmayacak hiç biri…Gitme vakti gelmişse gidilecektir öyleyse.Bilirim çok üzülürler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çok canları yanar.Ama kopmalım onlardan da.Dedim ya;artık sonsuzluğa kavuşmalıyım.Sonsuzluğun bulutlarına oturduğumda aklımda geçmişime ait hiçbir şey olmamalı.Artık gitmeliyim geride bıraktığım göz yaşlarına bakmadan!Hoşçakal demeliyim yaşanmışlıklarıma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşıyor olduklarıma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]aileme ve arkadaşlarıma;hoşça kal!!!

(Peki sen bilirsin.Git!!!Kaç kaderinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşadıklarından ve geçmişine ait her şeyden.Git uzaklara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kavuş sonsuzluğuna…Sil sevdiğin herkesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]unut onları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çıkat hayatından!!!)

(Ya O’nu unutabilecek misin;hayatındaki tek değerli varlığı.Sevgilini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sevdiğin insanı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]eşini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]her şeyini???Kopabilecek misin ondan da?Onunla yaşadıklarını da silebilecek misin?Yürüdüğünüz yolları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ellerini ve o dudaklarını??Ya o bakışı ve gülüşünü??YAPAMAZSIN!!Onu da silemezsin.Hadi dön geriye!İlle de sonsuzluk diyorsan koş git sevdiğine!!!)

#Bilirim en çok canımı acıtacak şeyin bu olduğunu…Ama yanlışların doğruları götürdüğü bir dünyada tek doğrum o benim!!Her ne kadar canımı acıtacaksa da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bırak acıtsın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kanasın tüm yaralarım.Sonsuz olmalıyım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sonsuzluğa kavuşmalıyım..

Sonsuzluk beni çağırıyor..Bu kadar yeter…Artık gitme vakti!!Elveda deme vakti!!

HOŞÇAKALIN sevdiklerim!Hoşçakal hayat!!HOŞÇAKAL[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]HOŞÇA KAL!!!

aLintidir..

2Artik Gitme Vakti Empty Geri: Artik Gitme Vakti C.tesi 2 Mayıs 2009 - 0:07

CANIMMMMM58

CANIMMMMM58
Özel YK'cı
Özel YK'cı

ELLERINE SAGLIK CANISI yaaaaa

3Artik Gitme Vakti Empty Geri: Artik Gitme Vakti Çarş. 27 Mayıs 2009 - 22:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIMMMMM58 demiş ki:ELLERINE SAGLIK CANISI yaaaaa
neden yaaaaa çekiyon abLam ??

4Artik Gitme Vakti Empty Geri: Artik Gitme Vakti Cuma 29 Mayıs 2009 - 19:00

musti_61

musti_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayrılık için söylenen sözler litaratür ü zorlar beynin almaz kalbin sıkışır yine o klasik cümleyi söylersin GİT ama aslında gitmesini istemezsin..fazla konuştum yine yazı süper teşekkürler..

5Artik Gitme Vakti Empty Geri: Artik Gitme Vakti Cuma 29 Mayıs 2009 - 22:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

musti_61 demiş ki:ayrılık için söylenen sözler litaratür ü zorlar beynin almaz kalbin sıkışır yine o klasik cümleyi söylersin GİT ama aslında gitmesini istemezsin..fazla konuştum yine yazı süper teşekkürler..
uzun konusuyonda anlamli dogru konusuyorsun rica.. Gülümseme

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]