İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri

+12
dilekyk
**MELODİ YK**
yeşilli
böCükk
Nickimi7kedi
ismailykgirl
şeymayk_61
sivasli-kiz58
SoundTracK
Mavi_Kiyamet
özcan_34
asi yk
16 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 18:57

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1 mavi kıyamet seda 3 dicle güneş gözlü yani şaka amaclıdır ama hakikaten cok güzelsiniz yav[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

2İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:06

özcan_34

özcan_34
BanLı Üye
BanLı Üye

of be şu güzellige bakın hele bu güzellik recep ivedikte yok bi biskrem versem çıkar mısın benimle Annadın haha haha haha

3İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:12

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

en çirkinide benim ddd acisini fena cikarcam güLbosum bekLe ve gör ;) ddd

4İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:13

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

zeynom niye sakladın bu güzeliği bizden mahrum ettin kız haha

5İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:15

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:en çirkinide benim ddd acisini fena cikarcam güLbosum bekLe ve gör ;) ddd

ZEynep Sen Bitanesin En güzel Kız Sensin Bu Sitede Annadın

6İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

MÜSLİM_YK67 demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:en çirkinide benim ddd acisini fena cikarcam güLbosum bekLe ve gör ;) ddd

yok daha neLer UtAnGAC UtAnGAC Gülümseme

7İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:41

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

evet zeynom sensin canım benim sheqer

8İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 19:43

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gülbahar yk demiş ki:evet zeynom sensin canım benim sheqer
çirkinim ben aglama

9İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 20:00

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
MÜSLİM_YK67 demiş ki:

Valla Öyle En Güzel Kız Sensin Bu Sitede [quote="Mavi_Kiyamet"][quote="MÜSLİM_YK67"]

valla öyle en güzek kız sensin bu sitede Annadın Gülümseme

10İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 20:01

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

MÜSLİM_YK67 demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:
MÜSLİM_YK67 demiş ki:

11İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 20:01

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[quote="MÜSLİM_YK67"][quote="MÜSLİM_YK67"]
Mavi_Kiyamet demiş ki:
MÜSLİM_YK67 demiş ki:

12İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 20:02

SoundTracK

SoundTracK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

[quote="MÜSLİM_YK67"][quote="MÜSLİM_YK67"][quote="MÜSLİM_YK67"]
Mavi_Kiyamet demiş ki:
MÜSLİM_YK67 demiş ki:

valla öyle en güzel kız sensin bu sitede Annadın Gülümseme

13İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 20:20

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

cıkartı acısını zeynom ama ben onun güzelğinden carpıldım

14İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 21:12

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

sedanın dudaklara of be bal dudakı sedacğım

15İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 21:19

sivasli-kiz58

sivasli-kiz58
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

haaaaa

16İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 21:32

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

gülbahar yk demiş ki:sedanın dudaklara of be bal dudakı sedacğım
hihi ddd

17İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 24 Nis. 2009 - 21:55

şeymayk_61

şeymayk_61
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

manyak karizma çıkmışlar ddd

18İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri C.tesi 25 Nis. 2009 - 12:10

ismailykgirl

Gelişmiş YK'Cı

Mavi_Kiyamet demiş ki:
gülbahar yk demiş ki:evet zeynom sensin canım benim sheqer
çirkinim ben aglama

cirkin diye birsey yok canm , her insan güzeldir Gülümseme

19İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Paz 26 Nis. 2009 - 14:44

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

bencede

20İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Paz 26 Nis. 2009 - 19:46

Nickimi7kedi

Board Muhtarı
Board Muhtarı

gülbahar yk demiş ki:sedanın dudaklara of be bal dudakı sedacğım
çöp seda haha haha hihi

21İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Paz 26 Nis. 2009 - 20:20

böCükk

böCükk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

valla zeynosm en qüzel en cirkün bnim

22İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Ptsi 27 Nis. 2009 - 6:25

yeşilli

yeşilli
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ben tek zeynebi görebiliyorum öbürküleri göremiyom Dağınık

23İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Ptsi 27 Nis. 2009 - 8:21

**MELODİ YK**

**MELODİ YK**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

başlığı düzelt kardeş

24İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Ptsi 27 Nis. 2009 - 9:30

asi yk

asi yk
BanLı Üye
BanLı Üye

ötekliler güzelğini saklyo cıkmyo ortaya onlar mükkemel şaka şaka sorun ola bilir haha

25İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Empty Geri: İşte Sitenin Bir Numara Güzeleri Cuma 19 Haz. 2009 - 10:18

dilekyk

dilekyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

o ne be!

http://olumuneykci.blogcu.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki