GERCEKMI?esmer_qizz demiş ki:ben youtube da 15 mayista cikacak diye okudum:S
HADI HAYIRLISI
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
GERCEKMI?esmer_qizz demiş ki:ben youtube da 15 mayista cikacak diye okudum:S
Yârim demiş ki:Kesinlikle haklısın kemo kardeşim, sen ile benzer düşünceler içerisindeyiz...
Senin de dediğin gibi: İsmail YK'nın verdiği tarihlere pek önem vermeyin... Herkesi şaşırtıyor...
Mesela, bu ramazan ayı olayı çıkmadan önce, mayısın 15' de çıkacak diyordu... Benim anlamadığım, zaten YK albümün yetişemeyeceğini bu lafı söylerken bilmiyor muydu?
İsmail YK, gerçekten çok zeki... Hepimize ince ayar veriyor ve şaşırtacak... Ben tekrardan söylüyorum; İsmail YK'nın kendisi kesinlikle sonbahar mevsimin de yeni albüm çıkarmaz...
5-6 Ay bekler, 2010 yazın da çıkartır...
9 mevsim olayını da anlamış değilim zaten kemo kardeşim... Kim çıkardı bunu, kim nerden biliyor?
Benim bildiğim yk, albümünün hakkın da tek bir dahi sır vermez... Süpriz kaçmasın, insanlar heycanlansın diye... Vallahi sallıyor millet, kimseye de inanasım yok...
vallaha nediyim kardesim,yakinda nasilsa hersey cikacak ortaya insallah,ozaman belli olur zaten....yoksa seninde dedigin gibi ismail hic sir vermez yani albümü hakkinda hep oldugu gibi...Yârim demiş ki:Kesinlikle haklısın kemo kardeşim, sen ile benzer düşünceler içerisindeyiz...
Senin de dediğin gibi: İsmail YK'nın verdiği tarihlere pek önem vermeyin... Herkesi şaşırtıyor...
Mesela, bu ramazan ayı olayı çıkmadan önce, mayısın 15' de çıkacak diyordu... Benim anlamadığım, zaten YK albümün yetişemeyeceğini bu lafı söylerken bilmiyor muydu?
İsmail YK, gerçekten çok zeki... Hepimize ince ayar veriyor ve şaşırtacak... Ben tekrardan söylüyorum; İsmail YK'nın kendisi kesinlikle sonbahar mevsimin de yeni albüm çıkarmaz...
5-6 Ay bekler, 2010 yazın da çıkartır...
9 mevsim olayını da anlamış değilim zaten kemo kardeşim... Kim çıkardı bunu, kim nerden biliyor?
Benim bildiğim yk, albümünün hakkın da tek bir dahi sır vermez... Süpriz kaçmasın, insanlar heycanlansın diye... Vallahi sallıyor millet, kimseye de inanasım yok...
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK'nın Vakti Geçmiş » # Haberleri » İsmail YK Dokuz Mevsim Albümü Çıkış Zamanı
Similar topics