cok tesekkurler yeni albumu sabirsizlikla beklicem
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
betül yurtseven demiş ki:Hımmm albümün İsmi sahibininki(İsmailim) kadar muhteşem...
Yine bomba gibi bi albüm olacak...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Çok çok teşekkürler Burak bilgilendirdiğin için
aynen vallaha,mümkün degil albümün eylül veya ekim´de cikmasi,ayrica ismailinde öyle dedigine bakmayin,ismail belki ramazandan sonra desede biraz atiyo orda,süpriz olsun diye yani,anlayacaginiz kisacasi yaz ayinda cikacak,yani nasipse insallah mayis veya haziranda,ama büyük ihtimalle mayista cikacak....Yârim demiş ki:Arkadaşım kulaktan dolma bilgilerle, sallıyorsunuz.. Akıl var, mantık var... Sonbahar mevsimin de, YK albüm çıkartmaz...
Adamın hareketli bomba gibi şarkıları vardır, sonbahar mevsimin de bu şarkılar güme gider..
Koskoca yaz dönemi bittikten sonra, albümün satış tirajları da düşer..
Yaz dönemi bitmeden çıkarır büyük ihtimalle, çıkarmasa bile albüm 2010'a kalır..
Aklınızını çalıştırın biraz ve kulaktan dolma bilgilerle konu açmayın..
Siz bir merci değilsiniz, tarihi açıklama konusun da.. Yalnış bilgi verip, insanları kandırmaya gerek yok..
sivaslı_yaren demiş ki:işallah yaza kadar cıkar ya ama ismail sarkı çıkardıktan sonra bence sonbaharda olsa kısda olsa patlar hareketli olsun slov olsun farketmez belki başka sanatçılarda böle bi durum yok ama sarkı yı söleyen ismail olunca o zaman değişio biz ykcılar oldu sürece ismailin albümünü hep alıcaz kısın çıkarmış sonbaharda çıkarmış yazın çıkarmış farketmez istesek 2 ayda isoyu zirveye tasırız zaten :d albümler sadece yaz ayında satıo diye bişey yok ya öle bişey olsaydı zaten kimse kısın yada sonbaharda albüm çıkarmazdı bunlar bizde geçerli değil biz her zaman farkımızı ortaya koyarız
aynen kardesim tam tamina özetledin,ayrica düsünün mayis´a >>>belki<<<yetisdiremeyecegiz >>>gibime geliyor<<<dedi,fakat mayis´la ramazan ayinda nekadar ara var,yani ozamana kadar albüm coktan bitmis olur zaten....ayrica mayis ayi ismail icin ugurlu aylardan birisi.bildiginiz gibi ismail kendi web sitesine ebru yasar´la mainz konserinin oldugu videoyu ekledi,ebru ismaile konserde yeni albüm nezaman diye sormustu,dikkat ettiyseniz ismail web sitesindeki videoda ramazan ayindan sonra belki cikablir sözlerini eklemedi,sadece ebru yasar´in,albümde slowda olur,hareketlide olur dedigi sözlerini oldugu tarafindan eklemeye basladi,isteseydi o ramazandan sonra cikacak dedigi sözlerinide eklerdi büyük ihtimalle,ama yapmadi,cünki kendide iyi biliyorki albümü ramazandan sonra cikarmayacagini....,bu arada albümün ismi ise 9 mevsim olacagini pek sanmiyorum acikcasi,yani biyandan bana göre albüme yakismaz o isim,yani ismail daha bir baska isim koyar albüme,hani eylül veya ekim´de cikacak olsa gercekten tamam ozaman tam uygun olur albüm ismi olarak,fakat yaz aylarinda cikacagi icin albümün ismini daha bi baska koyar....Yârim demiş ki:sivaslı_yaren demiş ki:işallah yaza kadar cıkar ya ama ismail sarkı çıkardıktan sonra bence sonbaharda olsa kısda olsa patlar hareketli olsun slov olsun farketmez belki başka sanatçılarda böle bi durum yok ama sarkı yı söleyen ismail olunca o zaman değişio biz ykcılar oldu sürece ismailin albümünü hep alıcaz kısın çıkarmış sonbaharda çıkarmış yazın çıkarmış farketmez istesek 2 ayda isoyu zirveye tasırız zaten :d albümler sadece yaz ayında satıo diye bişey yok ya öle bişey olsaydı zaten kimse kısın yada sonbaharda albüm çıkarmazdı bunlar bizde geçerli değil biz her zaman farkımızı ortaya koyarız
Güzel kardeşim, iyi hoş diyorsun da... Herkes senin gibi YK'cı değil, YK'yı sevmeyen insanlar da var.. Eğer bu insanlara, yaz ayların da ismail yk bomba gibi şarkılarla çıkarsa, albüm patlar..
Dolasıyla, albüm çok satar... İnsan yaz ayların da, hem eğlenmek için, hem hüzünlenmek için albüm alır.. Yaz ayları hareketli geçer... Adı üstün de yaz değil mi?
Sonbahar mevsimin de çıkartılan albümle, yaz mevsimin de çıkartılan albüm arasın da dağlar kadar satış tirajı farkı olur..
Bu işleri bildiğim için yazıyorum, sallamıyorum emin ol...
Hem İsmail YK, çok zeki bir insan.. O da biliyor ki, ramazan ayından sonra insanlar durgun olurlar.. Yani Albüm çıkartmak için, en kötü zamandır..
Sen sanıyormusun ki, ismail yk bundan bir habersiz? Değil tabi.. Kemo kardeşime katılıyorum ben de, süpriz yapıyor ismail yk..
Tam tarihi de, albümün adını falan da o yüzden söylemiyor zaten..
En geç haziran ayın da, bu albümü dinlersiniz...
Hafızanızı tazeleyin biraz, Kanka albümü de haziran ayın da çıkmıştı..
Sayfaya git : 1, 2, 3
» .::İsmail YK Bölümü::. » İsmail YK'nın Vakti Geçmiş » # Haberleri » İsmail YK Dokuz Mevsim Albümü Çıkış Zamanı
Similar topics