İsmail YK Dokuz Mevsim Albümü Çıkış Zamanı - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

İsmail YK Dokuz Mevsim Albümü Çıkış Zamanı - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İsmail YK Dokuz Mevsim Albümü Çıkış Zamanı

+45
kevser_YK
esmer_qizz
kemo
sivaslı_yaren
asabi aşık
Yârim
ceren yk
zeynep1212
--KüBrA YK--
**MyMyMy**
sevilay
gizmo_12
oguzhan08
aysenur yurtseven
-Seda YK-
can_yk
BiRGüL_YK54
çağla ismailyk
tunay
miremyk
zeynosh-yk
mutsuz yk
ÖLÜMÜNE YKCIYIM
yalancıyarim
24
emine nazli
son ykcıyım
Sena_Yk
Mavi_Kiyamet
şeymayk_61
ismail yk hayranı
merym
ÖzLEm İsMaİL YK
yar gitmee
ebru_yk
cadı_kız
asi yk
canimyk
CANIMMMMM58
betül yurtseven
suskun *
ykcı_kız_elif
DENİZZ
aşık weysel
burak-yk
49 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

zeynosh-yk

zeynosh-yk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok tesekkurler yeni albumu sabirsizlikla beklicem

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tesekurler haber icin delilik desenise

http://www.ismailyk.com

tunay

tunay
Yeni Yk'Cı

albümün ismi dokuz mevsimmi

çağla ismailyk

çağla ismailyk
İyİ YK'Cı

saol burak teşekkürler cnm:)

http://www.ismailykfanboard.net

BiRGüL_YK54

BiRGüL_YK54
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saoL duydummm sabırsızlıkla bekliyoruzz

can_yk

can_yk
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

tskler kardesim haber için gecmez bu zaman yaa

-Seda YK-

-Seda YK-
Board Muhtarı
Board Muhtarı

betül yurtseven demiş ki:Hımmm albümün İsmi sahibininki(İsmailim) kadar muhteşem...
Yine bomba gibi bi albüm olacak...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Çok çok teşekkürler Burak bilgilendirdiğin için Gülümseme

aysenur yurtseven

aysenur yurtseven
Board Muhtarı
Board Muhtarı

tşk ederim

oguzhan08

Yeni Yk'Cı

arkadaslar..albüm yaz sezonu kapanmadan çıkacaktır emin olun

gizmo_12

gizmo_12
BanLı Üye
BanLı Üye

çıksın artık ya

sevilay

sevilay
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok tşkler..

**MyMyMy**

**MyMyMy**
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

hmm..
tesekkrLer haber iÇin..

--KüBrA YK--

--KüBrA YK--
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

tşk ederiz=)

zeynep1212

zeynep1212
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

nasıl beklicem okadar yaa albümün ismide süper teşekkürler

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Arkadaşım kulaktan dolma bilgilerle, sallıyorsunuz.. Akıl var, mantık var... Sonbahar mevsimin de, YK albüm çıkartmaz...
Adamın hareketli bomba gibi şarkıları vardır, sonbahar mevsimin de bu şarkılar güme gider..

Koskoca yaz dönemi bittikten sonra, albümün satış tirajları da düşer..
Yaz dönemi bitmeden çıkarır büyük ihtimalle, çıkarmasa bile albüm 2010'a kalır..
Aklınızını çalıştırın biraz ve kulaktan dolma bilgilerle konu açmayın..
Siz bir merci değilsiniz, tarihi açıklama konusun da.. Yalnış bilgi verip, insanları kandırmaya gerek yok..

asabi aşık

asabi aşık
Yeni Yk'Cı

keşke yazın çıksaydı ya tşkler banada söylemişti fatih abi

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

işallah yaza kadar cıkar ya ama  ismail sarkı çıkardıktan sonra bence sonbaharda olsa kısda olsa   patlar hareketli olsun slov olsun farketmez belki başka sanatçılarda böle bi durum yok ama sarkı yı söleyen ismail olunca  o zaman değişio  biz ykcılar oldu sürece ismailin albümünü hep alıcaz kısın çıkarmış sonbaharda çıkarmış yazın çıkarmış farketmez  istesek 2 ayda isoyu zirveye tasırız zaten  :d  albümler sadece yaz ayında satıo diye bişey yok ya öle bişey olsaydı zaten kimse kısın yada sonbaharda albüm çıkarmazdı bunlar bizde geçerli değil biz her zaman farkımızı ortaya koyarız 

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

Yârim demiş ki:Arkadaşım kulaktan dolma bilgilerle, sallıyorsunuz.. Akıl var, mantık var... Sonbahar mevsimin de, YK albüm çıkartmaz...
Adamın hareketli bomba gibi şarkıları vardır, sonbahar mevsimin de bu şarkılar güme gider..

Koskoca yaz dönemi bittikten sonra, albümün satış tirajları da düşer..
Yaz dönemi bitmeden çıkarır büyük ihtimalle, çıkarmasa bile albüm 2010'a kalır..
Aklınızını çalıştırın biraz ve kulaktan dolma bilgilerle konu açmayın..
Siz bir merci değilsiniz, tarihi açıklama konusun da.. Yalnış bilgi verip, insanları kandırmaya gerek yok..
aynen vallaha,mümkün degil albümün eylül veya ekim´de cikmasi,ayrica ismailinde öyle dedigine bakmayin,ismail belki ramazandan sonra desede biraz atiyo orda,süpriz olsun diye yani,anlayacaginiz kisacasi yaz ayinda cikacak,yani nasipse insallah mayis veya haziranda,ama büyük ihtimalle mayista cikacak....

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

sivaslı_yaren demiş ki:işallah yaza kadar cıkar ya ama ismail sarkı çıkardıktan sonra bence sonbaharda olsa kısda olsa patlar hareketli olsun slov olsun farketmez belki başka sanatçılarda böle bi durum yok ama sarkı yı söleyen ismail olunca o zaman değişio biz ykcılar oldu sürece ismailin albümünü hep alıcaz kısın çıkarmış sonbaharda çıkarmış yazın çıkarmış farketmez istesek 2 ayda isoyu zirveye tasırız zaten :d albümler sadece yaz ayında satıo diye bişey yok ya öle bişey olsaydı zaten kimse kısın yada sonbaharda albüm çıkarmazdı bunlar bizde geçerli değil biz her zaman farkımızı ortaya koyarız

Güzel kardeşim, iyi hoş diyorsun da... Herkes senin gibi YK'cı değil, YK'yı sevmeyen insanlar da var.. Eğer bu insanlara, yaz ayların da ismail yk bomba gibi şarkılarla çıkarsa, albüm patlar..
Dolasıyla, albüm çok satar... İnsan yaz ayların da, hem eğlenmek için, hem hüzünlenmek için albüm alır.. Yaz ayları hareketli geçer... Adı üstün de yaz değil mi?
Sonbahar mevsimin de çıkartılan albümle, yaz mevsimin de çıkartılan albüm arasın da dağlar kadar satış tirajı farkı olur..
Bu işleri bildiğim için yazıyorum, sallamıyorum emin ol...

Hem İsmail YK, çok zeki bir insan.. O da biliyor ki, ramazan ayından sonra insanlar durgun olurlar.. Yani Albüm çıkartmak için, en kötü zamandır..
Sen sanıyormusun ki, ismail yk bundan bir habersiz? Değil tabi.. Kemo kardeşime katılıyorum ben de, süpriz yapıyor ismail yk..
Tam tarihi de, albümün adını falan da o yüzden söylemiyor zaten..
En geç haziran ayın da, bu albümü dinlersiniz...
Hafızanızı tazeleyin biraz, Kanka albümü de haziran ayın da çıkmıştı..

kemo

kemo
Gelişmiş YK'Cı

Yârim demiş ki:
sivaslı_yaren demiş ki:işallah yaza kadar cıkar ya ama ismail sarkı çıkardıktan sonra bence sonbaharda olsa kısda olsa patlar hareketli olsun slov olsun farketmez belki başka sanatçılarda böle bi durum yok ama sarkı yı söleyen ismail olunca o zaman değişio biz ykcılar oldu sürece ismailin albümünü hep alıcaz kısın çıkarmış sonbaharda çıkarmış yazın çıkarmış farketmez istesek 2 ayda isoyu zirveye tasırız zaten :d albümler sadece yaz ayında satıo diye bişey yok ya öle bişey olsaydı zaten kimse kısın yada sonbaharda albüm çıkarmazdı bunlar bizde geçerli değil biz her zaman farkımızı ortaya koyarız

Güzel kardeşim, iyi hoş diyorsun da... Herkes senin gibi YK'cı değil, YK'yı sevmeyen insanlar da var.. Eğer bu insanlara, yaz ayların da ismail yk bomba gibi şarkılarla çıkarsa, albüm patlar..
Dolasıyla, albüm çok satar... İnsan yaz ayların da, hem eğlenmek için, hem hüzünlenmek için albüm alır.. Yaz ayları hareketli geçer... Adı üstün de yaz değil mi?
Sonbahar mevsimin de çıkartılan albümle, yaz mevsimin de çıkartılan albüm arasın da dağlar kadar satış tirajı farkı olur..
Bu işleri bildiğim için yazıyorum, sallamıyorum emin ol...

Hem İsmail YK, çok zeki bir insan.. O da biliyor ki, ramazan ayından sonra insanlar durgun olurlar.. Yani Albüm çıkartmak için, en kötü zamandır..
Sen sanıyormusun ki, ismail yk bundan bir habersiz? Değil tabi.. Kemo kardeşime katılıyorum ben de, süpriz yapıyor ismail yk..
Tam tarihi de, albümün adını falan da o yüzden söylemiyor zaten..
En geç haziran ayın da, bu albümü dinlersiniz...
Hafızanızı tazeleyin biraz, Kanka albümü de haziran ayın da çıkmıştı..
aynen kardesim tam tamina özetledin,ayrica düsünün mayis´a >>>belki<<<yetisdiremeyecegiz >>>gibime geliyor<<<dedi,fakat mayis´la ramazan ayinda nekadar ara var,yani ozamana kadar albüm coktan bitmis olur zaten....ayrica mayis ayi ismail icin ugurlu aylardan birisi.bildiginiz gibi ismail kendi web sitesine ebru yasar´la mainz konserinin oldugu videoyu ekledi,ebru ismaile konserde yeni albüm nezaman diye sormustu,dikkat ettiyseniz ismail web sitesindeki videoda ramazan ayindan sonra belki cikablir sözlerini eklemedi,sadece ebru yasar´in,albümde slowda olur,hareketlide olur dedigi sözlerini oldugu tarafindan eklemeye basladi,isteseydi o ramazandan sonra cikacak dedigi sözlerinide eklerdi büyük ihtimalle,ama yapmadi,cünki kendide iyi biliyorki albümü ramazandan sonra cikarmayacagini....,bu arada albümün ismi ise 9 mevsim olacagini pek sanmiyorum acikcasi,yani biyandan bana göre albüme yakismaz o isim,yani ismail daha bir baska isim koyar albüme,hani eylül veya ekim´de cikacak olsa gercekten tamam ozaman tam uygun olur albüm ismi olarak,fakat yaz aylarinda cikacagi icin albümün ismini daha bi baska koyar....

Yârim

Yârim
BanLı Üye
BanLı Üye

Kesinlikle haklısın kemo kardeşim, sen ile benzer düşünceler içerisindeyiz...
Senin de dediğin gibi: İsmail YK'nın verdiği tarihlere pek önem vermeyin... Herkesi şaşırtıyor...
Mesela, bu ramazan ayı olayı çıkmadan önce, mayısın 15' de çıkacak diyordu... Benim anlamadığım, zaten YK albümün yetişemeyeceğini bu lafı söylerken bilmiyor muydu?

İsmail YK, gerçekten çok zeki... Hepimize ince ayar veriyor ve şaşırtacak... Ben tekrardan söylüyorum; İsmail YK'nın kendisi kesinlikle sonbahar mevsimin de yeni albüm çıkarmaz...
5-6 Ay bekler, 2010 yazın da çıkartır...
9 mevsim olayını da anlamış değilim zaten kemo kardeşim... Kim çıkardı bunu, kim nerden biliyor?
Benim bildiğim yk, albümünün hakkın da tek bir dahi sır vermez... Süpriz kaçmasın, insanlar heycanlansın diye... Vallahi sallıyor millet, kimseye de inanasım yok...

sivaslı_yaren

sivaslı_yaren
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

işallah arkadaşlar ya dediniz gibi olur mayısta yada hazıranda çıkar bende sonbaharda cıkarcanı sanmıorum yanı garip gelmişti ama herkes öle söleyince artık dedim ramazandan sonra kesin galiba eet aslında doğru diyorsunuz arkadaşlar çünkü yk lar hiç sonbaharda albüm cıkarmadılar ismail hep mayısta çıkarıor yurtseven kardeşlerde şimdi halay zamanıyla kanka albümünü hazıranda cıkardılar die hatırılıorum işallah erken cıkar ya yoksa ben o zamana kadar catlarım ddd

esmer_qizz

esmer_qizz
Yeni Yk'Cı

ben youtube da 15 mayista cikacak diye okudum:S

kevser_YK

kevser_YK
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

haber için tşk.ler sabırsızlıkla beklicem....................

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 3 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki