IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir.

+23
Nemesis__41
canimyk
92EsraYK
cagla_yk
karagülüm
merym
AyNuR_Yk
**MyMyMy**
cadı_kız
CANIMMMMM58
fundayk
sivaslı_yaren
AŞKIMYK
miremyk
aysenur yurtseven
edamla
murat94
-Seda YK-
ykcı-ayşegül
Tatli_Bela
Beray_İsmail_YK
BiRGüL_YK54
OzgulYk
27 posters

Sayfaya git : Önceki  1, 2

Aşağa gitmek  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

26IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Çarş. 3 Haz. 2009 - 12:21

karagülüm

karagülüm
Yeni Yk'Cı

seni ölümne seviyorum ismail abi süpersin bi kızın istiyecegi bi erkeksin bence belki sevgilim var belki kalbin başka birinde ama ben yinede seni deli gibi seviyoruım hani şiir yazıyolarya sana bence çok saçma sen satırlara sağgmazsınkigerçek sevgi iki kelime dizisi ile ifade edilmez ben sana şiir yazmıyorum çünki seni sığrıramam ben sana kalbimi verdim belki dersin ya bu küçük oda bi hayranım ama ben seni digereiri gibi sevmedim ben bi gül gib ben seni delicesine ben seni ölümüne ben seni sen sen oldugun için sevdim!!!!!!!!

27IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Çarş. 3 Haz. 2009 - 21:41

cagla_yk

cagla_yk
Yeni Yk'Cı

süper bişey bnm içimdidekilerin aynısın yamışşsn ayrıca bnce tüm yk cılarında

28IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Çarş. 3 Haz. 2009 - 21:47

miremyk

miremyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

guzelll

http://www.ismailyk.com

29IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Perş. 4 Haz. 2009 - 13:03

92EsraYK

92EsraYK
İyİ YK'Cı

cok güzel tsk arkadsm yüregine saglik...iste biz bu defterlere yazsak sigmicak ama ben yinede halen yaziorum ismaiilim icinn..

30IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Perş. 4 Haz. 2009 - 22:17

canimyk

canimyk
BanLı Üye
BanLı Üye

cok guzelmiss paylasim icin sagol sheqer

http://www.ismailykfanboard.net

31IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Çarş. 10 Haz. 2009 - 19:40

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

saol

32IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Çarş. 10 Haz. 2009 - 20:09

Nemesis__41

Nemesis__41
BanLı Üye
BanLı Üye

tşkler kardeşim

33IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Perş. 11 Haz. 2009 - 9:54

seher_ykk

seher_ykk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

çok güzl olmuş teşekkürler

34IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Perş. 11 Haz. 2009 - 10:37

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

emegine saglık isallah isamailimde birgün okur aglama

35IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Ptsi 24 Ağus. 2009 - 10:09

merym

merym
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

BiRGüL_YK54 demiş ki:çoq saoL cnm

payLaştığın içinnn teşekkürLer.....

36IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. C.tesi 26 Eyl. 2009 - 19:33

ceren yk

ceren yk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkürler

37IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Perş. 29 Ekim 2009 - 14:45

www.ismailyk.com

www.ismailyk.com
BanLı Üye
BanLı Üye

cok super olmus
eline yoreyne saglik
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

38IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. C.tesi 31 Ekim 2009 - 18:54

~ISMAILYK~

BanLı Üye
BanLı Üye

cok guzelmis tsk ederim

39IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. - Sayfa 2 Empty Geri: IsMaiiL YK'cilar Adina Bir Siir. Paz 1 Kas. 2009 - 16:50

~ISMAILYK~

BanLı Üye
BanLı Üye

cok guzel olmus saol

Sayfa başına dön  Mesaj [2 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : Önceki  1, 2