Mervosuma Yazdigim Siir Kayyto10

Join the forum, it's quick and easy

Mervosuma Yazdigim Siir Kayyto10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
İsmail YK'nın 2015 Albümü Çıkmıştır!

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Mervosuma Yazdigim Siir

+10
BENSU
RIDOCANYK
YEŞİLİM
CANIM
DİLAN YK
DENİZZ
Gecelerin Adamı
Delü YK'cı
armaganyk
Mavi_Kiyamet
14 posters

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

1Mervosuma Yazdigim Siir Empty Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:34

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

IyiLerin en iyisisin sen canim
yillar gecsede sana olan sevgim hic bitmezki
isterdimki seni mutLu edebiLmek
kutLarim yeni yasini
inanki sana cok deger veriyorum

dogum günün kutLu oLsun mervosum
o kadar temiz kaLpLisinki...
güzelligini anLatmaya keLimeLer yetmez !!
dogum günün bugün senin mutLu oLmaLisin
upuzun yillar var daha önünde
ne olursa olsun kimsenin seni üzmesine izin verme

mervosumsun sen benim...!
eger 1gün ayri düsersek sakin üzüLme
rabbim seni hep korusun Gülümseme
verirdim gerekirse senin icin canimi ...
olacak birgün istediklerin eminim buna
sen üzüLme kiyamam sana
umudunu yitirme asLa ümitLi oL
mervosum iyiki dogdun canim arkadasim seni coook seviyorum !!

En son Mavi_Kiyamet tarafından Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

2Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:37

armaganyk

armaganyk
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

zeynooo canım benım yıne agzından bal damlamıs süpersın cnm yaa hehe MERVE arkadasım sende ıyıkı dogdun nıce mutlu saglıklı yıllar dılıyorum hersey gonlunce olsun cnm...

3Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:38

Delü YK'cı

Delü YK'cı
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

doğum günün kutlu olsun merve nice senelere bu arada zeynep sanada bravo döktürmüşün yine haa ddd:D:D:D

http://www.ismailyktv.com

4Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:39

Gecelerin Adamı

Gecelerin Adamı
BanLı Üye
BanLı Üye

süper olmuş merveyi tanımıyorum ama bende burdan doğum gününü kutlarım.....

5Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:42

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

zeyno aştın kendini süper olmuş bana yaz banane bende istiyorum şunun şurasında ocağa ne kaldı haha

http://www.ismailykfanboard.net

6Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:53

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:zeyno aştın kendini süper olmuş bana yaz banane bende istiyorum şunun şurasında ocağa ne kaldı haha

Sanada yazarim öyLeyse canim ddd öpücük

7Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:57

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

tmm yaz ozmn uzun olsun ddd unutma bak ocakta ona göre şimdiden başla ocakta biter anca haha

8Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 22:59

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:tmm yaz ozmn uzun olsun ddd unutma bak ocakta ona göre şimdiden başla ocakta biter anca haha
yok canim ya o kadarda degiL Annadın ddd

9Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 23:01

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

birazcık şaka yapim dedim be ddd:D ama hiç fena olmaz :ddd:D dermişim tabe şaka

10Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Ptsi 8 Ara. 2008 - 23:03

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:birazcık şaka yapim dedim be ddd:D ama hiç fena olmaz :ddd:D dermişim tabe şaka

Sende bir karar ver yani haha

11Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:32

DİLAN YK

DİLAN YK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

çok güzel yazmışsın cnm emeğine düşüncelerine sağlık ddd

12Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:35

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DİLAN YK demiş ki:çok güzel yazmışsın cnm emeğine düşüncelerine sağlık ddd

rica ederim canim Gülümseme Annadın

13Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:37

CANIM

CANIM
BanLı Üye
BanLı Üye

zeynep çoook güzel olmuş emeğine sağlık mervem seninde doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara.

14Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:38

DENİZZ

DENİZZ
BanLı Üye
BanLı Üye

Mavi_Kiyamet demiş ki:
DENİZZ demiş ki:birazcık şaka yapim dedim be ddd:D ama hiç fena olmaz :ddd:D dermişim tabe şaka

tmm tmm gönlünden ne koparsa artık:D:D

15Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:39

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

CANIM demiş ki:zeynep çoook güzel olmuş emeğine sağlık mervem seninde doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara.
begenmene sevindim canim Gülümseme

16Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 12:40

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

DENİZZ demiş ki:
Mavi_Kiyamet demiş ki:

tmm tmm gönlünden ne koparsa artık:D:D

oke Kırp Annadın

17Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 13:16

YEŞİLİM

YEŞİLİM
Emekçi YK'Cı
Emekçi YK'Cı

süper olmus gercekten arkadasın için böyle bişey yapman çok güzel bi davranıs.merveyi tanımıyorum ama burdan dogum gününü kutlarım.

18Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 13:18

RIDOCANYK

RIDOCANYK
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

cok guzel yaw arkadaslık bagı dedıklerı bu ıste gercek bır arkadaslık ornegı ıyıkı dogdun merve zeynep emegıne saglık

19Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 13:20

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

RIDOCANYK demiş ki:cok guzel yaw arkadaslık bagı dedıklerı bu ıste gercek bır arkadaslık ornegı ıyıkı dogdun merve zeynep emegıne saglık
begenmene sevindim canim :)evet cok severim mervem'i aşık

20Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Salı 9 Ara. 2008 - 13:22

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

YEŞİLİM demiş ki:süper olmus gercekten arkadasın için böyle bişey yapman çok güzel bi davranıs.merveyi tanımıyorum ama burdan dogum gününü kutlarım.
begenmene sevindim canim Gülümseme Annadın

21Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Çarş. 10 Ara. 2008 - 11:00

BENSU

BENSU
İyİ YK'Cı

GÜZELMİŞ

22Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Çarş. 10 Ara. 2008 - 15:16

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

ayy teşekkür ederim zeynomm harika ya ağlatcan beni bak duygulandım yaaaaa zeynom çoooooooooooooooook süperrrrrrr olmuş sen harikasın ya seni çooooook sewiyorum canım benm bitanecik arkadaşım vala duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyo saol canım yaaaaaa..... aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

seni çoook sewiyom zeynom.......

bu arada merwe benim vede teşkkr ederim hepinize arkadaşlar........

23Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Çarş. 10 Ara. 2008 - 15:30

ÖLÜMÜNE YKCIYIM

ÖLÜMÜNE YKCIYIM
Tecrübeli YK'Cı
Tecrübeli YK'Cı

Gülüm şiirin süper olmuş...Tıpkı senin gibi...Emeğine sağlık...
MERVE'CİM doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu , sağlıklı yıllara...
İnşallah hayatta neyi istiyorsan onlar gerçekleşir...Yüzün hiç asılmasın.Hep gül...

HaYaT sEnİ iTeCeĞinE seN hAyAtI İt EliNin TErsİ ilE...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM...

İYİ Kİ DOĞDUN...

24Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Çarş. 10 Ara. 2008 - 16:09

merweyk

merweyk
Ölümüne YK'Cı
Ölümüne YK'Cı

teşekkr ederm ilknurcum saol yaa.....

zeynom harikasın sen yaaa.....

25Mervosuma Yazdigim Siir Empty Geri: Mervosuma Yazdigim Siir Çarş. 10 Ara. 2008 - 21:40

Mavi_Kiyamet

Mavi_Kiyamet
BanLı Üye
BanLı Üye

merweyk demiş ki:ayy teşekkür ederim zeynomm harika ya ağlatcan beni bak duygulandım yaaaaa zeynom çoooooooooooooooook süperrrrrrr olmuş sen harikasın ya seni çooooook sewiyorum canım benm bitanecik arkadaşım vala duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyo saol canım yaaaaaa..... aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama aglama

seni çoook sewiyom zeynom.......

bu arada merwe benim vede teşkkr ederim hepinize arkadaşlar........

canim mervosum begenmene cok sevindim cok seviyorum seni aglama sakin kiyamam sana güLüm
iyiki varsin iyiki dogdun canimin ici sheqer

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 2 sayfası]

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki