evet çağla ya süper bigündü keşke o güne geri dönsek vallaa.burakda iyi çekmiş resimleri onada teşekkürler burdan =)çağla ismailyk demiş ki:çekim burak manapa aittir:D:Dhaha süper gündü beee çok güzeldiii
Join the forum, it's quick and easy
Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun
Sayfaya git : 1, 2, 3
evet çağla ya süper bigündü keşke o güne geri dönsek vallaa.burakda iyi çekmiş resimleri onada teşekkürler burdan =)çağla ismailyk demiş ki:çekim burak manapa aittir:D:Dhaha süper gündü beee çok güzeldiii
inş. cnm =)**AYŞE YK** demiş ki:ya vallahi çatlıcam n şanslısın ya allahım bana da nasip eder işallh
teşekkürler.Allah senide sevdiğine bağışlasın =)Exorcism demiş ki:HElel olsun HEr Znmki gibi Yk da Aynı Tvde ki Gibi Cıkmış SAol şexma
Allah Sevdiğine Bağışlasın..
bende teşekkür ederim cnmmerve--yk demiş ki:çokkk tatlı çıkmışısını isoyla
teşekkürler cnm
merve--yk demiş ki:çokkk tatlı çıkmışısını isoyla
teşekkürler cnm
teşekkürler cnm =)onur yk demiş ki:merve--yk demiş ki:çokkk tatlı çıkmışısını isoyla
teşekkürler cnm
teşekkürler =)Körfez41 demiş ki:güzel bayansın hoş resimler tşk
saol cnmismailykgirl demiş ki:ayy süper
aL bendende o kadar off begülbahar yk demiş ki:şeyda nezaman cekildin sen ya ne kadar şanslısın ben ykı yanında foturaf cekilmek değil uzakdan bile göremedim offffffffffff of
Mavi_Kiyamet demiş ki:aL bendende o kadar off begülbahar yk demiş ki:şeyda nezaman cekildin sen ya ne kadar şanslısın ben ykı yanında foturaf cekilmek değil uzakdan bile göremedim offffffffffff of
ya canim bende $ans yok vaLLa konserine gidecektim isviçreye geLecekti bugün konser iptaL oLmu$ bu haberi duyunca agLadim zatenŞeyd@ YK demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:aL bendende o kadar off begülbahar yk demiş ki:şeyda nezaman cekildin sen ya ne kadar şanslısın ben ykı yanında foturaf cekilmek değil uzakdan bile göremedim offffffffffff of
inş. sizde görürsünüz cnm..
olsun cnm üzülme ya gene gelir gidersin elbet görürsün inş...Mavi_Kiyamet demiş ki:ya canim bende $ans yok vaLLa konserine gidecektim isviçreye geLecekti bugün konser iptaL oLmu$ bu haberi duyunca agLadim zatenŞeyd@ YK demiş ki:Mavi_Kiyamet demiş ki:aL bendende o kadar off begülbahar yk demiş ki:şeyda nezaman cekildin sen ya ne kadar şanslısın ben ykı yanında foturaf cekilmek değil uzakdan bile göremedim offffffffffff of
inş. sizde görürsünüz cnm..
teşekkürlerIsMaIL YK (70)* demiş ki:Resimler Güzel
Memnun Oldum ..
Sayfaya git : 1, 2, 3
Similar topics